Ga op avontuur!

Taalvakanties voor Jongeren

Val jij in de leeftijdsgroep van 14 tot 17 jaar? Lees dan snel verder over hoe jij een gave maar ook leerzame zomer kunt beleven!

Het leren van een taal en het verblijven in een vreemde stad zijn beide elementen waar leerlingen de rest van hun leven wat aan zullen hebben. Naast het vakantie-aspect zullen de studenten op een leuke en leerzame manier en taal leren, dan wel hun taalvaardigheden verbeteren.

SurfaWhile biedt taalvakanties aan naar Engeland, Spanje en Frankrijk. Onder de korte tekstjes over de bestemming vind je een link met meer informatie, inclusief prijzen. Indien je zou willen boeken, of gewoon een vraag hebt, kun je ons altijd een email sturen: [email protected] Je kunt ons ook bereiken per whatsapp/telefoon, via +316 4048 8347

Engels, Spaans of Frans

Kies uit drie verschillende taalvakanties. Je kunt je Engels verbeteren in Roehampton, een buitenwijk van Londen. In San Sebastian kun je Spaans leren of kies voor het verbeteren van jouw Frans in Biarritz, Zuid-Frankrijk. 

Activiteiten

De taallessen worden over het algemeen in de ochtend gegeven. In de middagen en avonden staan er tal van activiteiten gepland. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens jouw taalvakantie in het buitenland!

Zelfstandig

Tijdens jouw taalvakantie naar Engeland, Frankrijk of Spanje sta je voor een periode van twee of vier weken (voor het eerst) op eigen benen. Een zeer leerzame én bijzondere ervaring waar je zeker geen spijt van zult hebben. 

All-In

De taalvakanties voor jongeren zijn All-in. Dit houdt in dat de taalcursus, accommodatie, activiteiten en eten en drinken allemaal zijn inbegrepen in de prijs. Je hoeft op locatie dus zo goed als niets meer uit te geven. 

Nieuwe vrienden

Tijdens jouw taalvakantie zal je veel nieuwe, internationale vrienden ontmoeten. Gedurende deze leerzame periode zul je naast een nieuwe taal ook veel over andere culturen leren. Grote kans dat dit vrienden voor altijd worden.

Zomervakantie

De taalvakanties vinden plaats tijdens de zomer van 2017. Je hoeft dus geen tussenjaar te nemen voor of na je studie om jouw taalskills te verbeteren. Het zomervakantie aspect zal ook absoluut terugkomen tijdens jouw taalvakantie! 

Ontvang de gratis brochure!

Ben jij geïnteresseerd in een taalvakantie voor jongeren? Laat jouw naam en e-mailadres achter en ontvang onze gratis brochure! Je ontvangt de brochure binnen enkele minuten in de mailbox. 

Engels leren in London

De partner waar SurfaWhile mee samenwerkt is gevestigd in de prachtige campus van de Roehampton University. Officieel verblijf je in London, maar de school is gevestigd in het rustige Roehampton, naast het prachtige Richmond Park. Wel zullen de leerlingen verschillende uitstapjes naar London maken om op die manier toch de grote stad te ervaren. Taal in actie is het motto, alle activiteiten en uitstapjes staan ook in het teken van Engels leren. Deze leuke manier van te werk gaan spreekt veel mensen aan!

 

Geïnteresseerd? Klik voor meer informatie en prijzen.

Spaans + Surfen in San Sebastian, Spanje

San Sebastian is een fijne stad; het is erg veilig en het klimaat is zeer aangenaam. De stad staat bekend om het surfen, maar je kunt er zeker ook goed Spaans leren. Alle leerlingen zullen worden ondergebracht bij gastgezinnen, waar de maaltijden ook verzorgd worden. Tijdens het eten kan er tevens nog extra Spaans geoefend worden. De lessen worden gegeven op een taalschool die is geaccrediteerd met het IALC keurmerk. Spaans leren was nog nooit zo leuk!

Geïnteresseerd? Klik voor meer informatie en prijzen.

Frans + Surfen in Biarritz, Frankrijk

In Biarritz kun je deze zomer perfect aan jouw Frans werken. Tijdens 2 of 4 weken zal jouw taalniveau met grote stappen vooruit gaan, iets waar je de rest van je leven de vruchten van zult plukken. De gastgezinnen zijn allemaal speciaal geselecteerd, waar je ook te eten zal krijgen. Je zult je niet vervelen, want naast het surfen zijn er nog tal van andere activiteiten te doen! De taallessen worden verzorgd door een school die in het bezit is met het IALC keurmerk; met de kwaliteit zit het ook wel goed dus!

 

Geïnteresseerd? Klik voor meer informatie en prijzen.