Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 147 reviews

SurfaWhile Community

SurfaWhile Community

Een van onze doelen is om surfers met elkaar in contact te brengen en daarom hebben wij de SurfaWhile community opgericht; voor surfers, door surfers!

Card image cap

Let’s go SurfaWhile!

Deze groep is voor en door surfers. Zowel beginnende- als gevorderde surfers zijn welkom! Kom meer te weten over surfen en vind dé surfvakantie van je leven.

Card image cap

SurfaWhile Events

De SurfaWhile evenementen zijn ideaal om in contact te komen met andere surfers, zowel voor, tijdens en na jouw surfvakantie. Let’s go SurfaWhile!

Card image cap

Surfen in Moliets, Frankrijk

Moliets is misschien wel dé hotspot van surfen in Europa. Je vindt hier een aantal surfkampen. Via deze community kom je met elkaar in contact.

Card image cap

Surfen in Vieux Boucau, Frankrijk

Vieux Boucau is gelegen in het zuiden van Frankrijk en is ideaal voor een surfvakantie. Via deze community ontdek je de leukste mensen en evenementen.

Card image cap

Surfen in Caparica, Portugal

Surfen in en rondom Caparica/Lissabon is erg populair. Ontdek de leukste evenementen en kom in contact met andere surfers via deze groep.

Card image cap

Surfen in Comillas

Deze groep richt zich op surfers die op surfvakantie naar de regio Cantabrië gaan, met name in en rondom Oyambre. Check it out now!