Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

De 4 beste surfkampen met veganistische maaltijden

SW Travel Tips Alle landen

De 4 beste surfkampen met veganistische maaltijden


Surfawhile curry cooking show


Veganistisch eten wordt steeds populairder en ook onder de mensen die op surfvakantie gaan is hier steeds meer vraag naar. Daarom hebben wij een viertal surfvakanties geselecteerd welke ideaal zijn voor personen die veganistisch willen eten terwijl ze genieten van een heerlijke surfvakantie. Lees snel verder voor de ideale vakantie ‘surfen voor veganisten’:

Moliets, Zuid-Frankrijk

Dit surfkamp staat bekend om haar goede maaltijden. ‘s Ochtends en ‘s Avonds vindt er een heerlijk, uitgebreid en gezond buffet plaats voor de gasten van dit geweldige surfkamp. Surfen in Frankrijk was nog nooit zo leuk, de maaltijden zijn hier echt een onderdeel van de beleving. Ook biedt deze accommodatie goede opties voor veganisten, met verschillende opties (en aanduidingen) van veganistisch eten. Het veranderende eet-klimaat is iets wat deze accommodatie goed onder de knie heeft. Druk op bovenstaande link en zie wat dit geweldige surfkamp nog meer te bieden heeft!

Dreamsea food

Comillas, Spanje

Het surfkamp in Noord-Spanje, vlakbij Comillas is gelegen op een prachtige heuvel. De ruime tipi-tenten zijn ideaal om te verblijven, zowel voor families als koppels als vrienden, maar ook als je alleen komt is het een geweldige plek om een week door te brengen. In dit surfkamp zijn de maaltijden altijd een hoogtepunt en ook veganistische opties worden dagelijks aangeboden. De camping bevindt zich midden in de natuur en biedt een oase van rust. Zowel bij de gitaarsessies als bij het yoga word je omgeven door niets dan rust, zodat je kunt genieten in optima forma.

Surf vibes

Le Pin Sec, Frankrijk

Dit surfkamp is gelegen in het rustige Le Pin Sec en biedt een heerlijke plek voor mensen die lekker willen genieten van een surfvakantie met goed eten, yoga en een mooi verblijf. De tenten zijn allemaal in glamping-style en voorzien van heerlijke matrassen. Een aantal keer per week zul je aan de yoga mee kunnen doen, een heerlijke afwisseling met het surfen. De camping in Le Pin Sec ligt gelijk aan zee, met het meest dichtbijzijnde stadje op enkele kilometers afstand. De maaltijden worden aangeboden in buffet-vorm, waarbij er speciaal rekening gehouden wordt met veganisten. Zo wordt er een breed scala aan gerechten aangeboden, zodat iedereen kan eten wat hij/zij lekker vindt.

Sintra, Portugal

Dit heerlijke surf house, met een mooi zwembad, is de ideale get-away voor een weekje genieten. Deze mooie typisch-Portugese villa biedt een prachtig interieur (Instagram-waardig!), een terras waar de yoga plaatsvindt en een tuin met een prachtig uitzicht. Maar de maaltijden zijn nog wel het beste van alles. Zowel ‘s ochtends als ‘s middags als tijdens het diner wordt er erg veel aandacht besteedt aan de maaltijden. De privékok bedient iedereen op zijn of haar wenken en op vrijdag, als hij vrijaf heeft, wordt er ook bij de wekelijkse barbecue rekening gehouden met veganistische eters.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *