Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

De beste luxe surfvakanties in Europa van 2021

SW Travel Tips Alle landen

De beste luxe surfvakanties in Europa van 2021


Surfen in Luxe

De beste luxe surfvakanties in Europa, wij zetten ze op een rijtje. Want ook in de surfwereld komen er steeds meer opties om een surfvakantie in stijl te genieten. Indien deze luxe inderdaad is wat jij zoekt, ben je hier aan het goede adres. Wij hebben een aantal accommodaties op een rijtje gezet, waar we onderscheid maken tussen luxe surfhuizen, surf hotels en luxe surfkampen, waar je verblijft in tenten. Mocht je aan de hand van dit overzicht nog niet helemaal zeker zijn over jouw favoriete bestemming, neem dan contact met ons op, of ga naar de pagina waar je een surfvakantie op maat kunt opvragen. Hier geef je precies aan wat jij in gedachten hebt, qua locatie, en hoeveel je wilt surfen, feesten (of juist niet) en yoga’en. We horen graag van je!

Luxe surfhuizen

Het surf house in Ericeira

Surf House in Portugal: In 2018 is het prachtige Quinta Surf House in Ericeira, Portugal geopend. Binnen Europa is dit de beste luxe surfvakanties wat er te vinden valt, met privé badkamers op alle kamers en een fantastisch uitzicht over zee. Dompel je onder in een geweldige surf-vibe, waar je kunt genieten van een infinity pool, een grote skatebaan, een eigen gym en een ruim en modern restaurant. Koppels kunnen kiezen voor de luxe Ocean-view Suites, maar wacht niet te lang, want het loopt erg hard met de boekingen.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Maart – November, beperkt beschikbaar

Surf House in Frankrijk: Vlak onder Lissabon ligt Caparica, een uitstekende surf spot waar je tevens heerlijk kunt verblijven in de gezelligheid die dit plaatsje te bieden heeft. In Caparica staat al jaren het Gota d’Agua Surf House en zij hebben een tweede huis – het Cozy Surf House – op 30 meter afstand. Dit huis is ideaal geschikt voor koppels of mensen die een kamer graag voor zichzelf hebben. Waar je dus verblijft in alle rust, kun je heel gemakkelijk alsnog de faciliteiten van het Gota d’Agua Surf House gebruiken, zodat je een beetje the best of both worlds kunt genieten.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Juni – November, momenteel nog beschikbaar

Surf hotels

Gezellig rond het vuur

Surf Hotel in Spanje: In het Noorden van Spanje is Loredo gelegen, waar het Fin Surf House zich bevindt. In dit surf-boutique hotel zijn een aantal 2- en 3-persoonskamers gelegen, allemaal voorzien van een eigen badkamer. Deze optie is ideaal voor koppels, maar ook families met 1-2 kinderen kunnen hier uitermate goed.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Maart – November, momenteel nog beschikbaar

Luxe surfkampen

Glamping Plus Sun Deck

Surfkamp in Portugal: De Glamping Plus in Alentejo, ten zuiden van Portugal, is het meeste luxe surfkamp wat er in Europa te vinden valt. De meeste tenten zijn voorzien van een prachtige sea-view van je persoonlijk terras. De tenten zijn erg ruim ingericht, met comfortabele double beds (twee of 3 losse bedden is ook mogelijk). Maar de maaltijden zijn nog het meest noemenswaardig. In het kleine restaurant wordt alles live bereid, waar de opmaak van de borden net zo goed is als de smaak. Ben jij klaar om culinair verrast te worden?

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, zeer beperkt beschikbaar

Meer informatie: Dreamsea Surf Camp Glamping Plus Alentejo

Surfkamp in Spanje: Dit Glamping-surfkamp is gelegen in de buurt van Comillas, in de regio Cantabrië. De tipi-tenten zijn ruim opgezet en stijlvol ingericht. Met name de sfeer – naast de luxe – blijft de gasten het meeste bij. Meermaals per week vindt er een concert plaats, de maaltijden zijn om je vingers bij af te likken en de sfeer is erg persoonlijk, met veel contact tussen de staff en de gasten.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Star Surf Camp

More information: Dreamsea Surf Camp Glamping

Surfkamp in Frankrijk: In Frankrijk moet je in Moliets zijn voor de beste Glamping-experience. Dit prachtige en luxe surfkamp is ingericht in luxe, met het eigen toiletblok als hoogtepunt (voorheen moesten de gasten nog gebruik maken van het camping-sanitair, maar dat is nu dus flink ge-upgrade). Ook hier zijn de tenten ruim opgezet en leuk ingericht. Bovendien staat er op alle gasten een flesje wijn te wachten bij aankomst. Deze optie is ook erg geschikt voor gezinnen.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Dreamsea Surf Camp

Meer informatie: Star Surf Camps

De Glamping experience in Moliets, Frankrijk

Het luxe surfkamp in Noord-Spanje

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *