Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

De beste luxe surfvakanties in Europa van 2022

SW Travel Tips Alle landen

De beste luxe surfvakanties in Europa van 2022


Surfen in Luxe

De beste luxe surfvakanties in Europa, wij zetten ze op een rijtje. Want ook in de surfwereld komen er steeds meer opties om een surfvakantie in stijl te genieten. Indien deze luxe inderdaad is wat jij zoekt, ben je hier aan het goede adres. Wij hebben een aantal accommodaties op een rijtje gezet, waar we onderscheid maken tussen luxe surfhuizen, surf hotels en luxe surfkampen, waar je verblijft in tenten. Mocht je aan de hand van dit overzicht nog niet helemaal zeker zijn over jouw favoriete bestemming, neem dan contact met ons op, of ga naar de pagina waar je een surfvakantie op maat kunt opvragen. Hier geef je precies aan wat jij in gedachten hebt, qua locatie, en hoeveel je wilt surfen, feesten (of juist niet) en yoga’en. We horen graag van je!

Luxe surfcamps in Frankrijk & Spanje

In deze blog hebben wij speciaal voor jou twee luxe surfcamps in Spanje en twee luxe surfcamps in Frankrijk op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Luxe Surfcamps in Spanje:

Surfcamp 1: Dreamsea Surf Camp Glamping Cantabrië
Dit Glamping-surfkamp is gelegen in de buurt van Comillas, in de regio Cantabrië. De tipi-tenten zijn ruim opgezet en stijlvol ingericht. Met name de sfeer – naast de luxe – blijft de gasten het meeste bij. Meermaals per week vindt er een concert plaats, de maaltijden zijn om je vingers bij af te likken en de sfeer is erg persoonlijk, met veel contact tussen de staff en de gasten.

Surf niveau: beginners, intermediate & advanced

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

BOEK NU: Dreamsea Surf Camp Glamping Cantabrië


Glamping op het Dreamsea Surf Camp

Surfcamp 2: Star Surf Camp Oyambre

Dit prachtige surfkamp is gelegen op 1 van de beste surf spots voor beginners. De surf spot Oyambre biedt de ideale omstandigheden, vooral tijdens de zomer, om te leren surfen. Op dit surfkamp is er de keuze om in een  “Deluxe Tipi” te overnachten. Dit biedt jou dat extra beetje comfort gezien de houten bed-frames, licht en elektriciteit in de tent. Jouw surfvakantie in Noord-Spanje was nog nooit zo comfortabel.

Surf niveau: beginners & intermediate

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

BOEK NU: Star Surf Camp


Glamping op het Star Surf Camp

Luxe Surfcamps in Frankrijk

Surfcamp 1: Dreamsea Surf Camp Moliets
In Frankrijk moet je in Moliets zijn voor de beste Glamping-experience. Dit prachtige en luxe surfkamp is ingericht in luxe, met het eigen toiletblok als hoogtepunt (voorheen moesten de gasten nog gebruik maken van het camping-sanitair, maar dat is nu dus flink ge-upgrade). Ook hier zijn de tenten ruim opgezet en leuk ingericht. Bovendien staat er op alle gasten een flesje wijn te wachten bij aankomst. Deze optie is ook erg geschikt voor gezinnen.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

BOEK NU: Dreamsea Surf Camp Moliets


Glamping op het Dreamsea Surf Camp in Moliets

Surfcamp 2: Star Surf Camp Deluxe Moliets

Op dit prachtige Deluxe Camp zul jij verblijven in een surfkamp in stijl. De mooie tipi-tenten zijn voorzien van comfortabele bedden met een leuke inrichting. Ook de rest van het surfkamp, incl. yoga deck, is leuk ingericht. Daarnaast is het eten buitengewoon heerlijk. 4 x per week krijg jij een heerlijk dinerbuffet voorgeschoteld en de dagelijkse ontbijtjes vallen ook zeer goed in de smaak. Een luxe surfcamp met alles erop en eraan!

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

BOEK NU: Star Surf Camp Deluxe Moliets


Relax in de ruime Glamping op het Star Surf Camp Moliets

Luxe surfhuizen


Het surf house in Ericeira

Surf House in Portugal: Vanaf 2018 is het prachtige Quinta Surf House in Ericeira, Portugal geopend. Binnen Europa is dit de beste luxe surfvakanties wat er te vinden valt, met privé badkamers op alle kamers en een fantastisch uitzicht over zee. Dompel je onder in een geweldige surf-vibe, waar je kunt genieten van een infinity pool, een grote skatebaan, een eigen gym en een ruim en modern restaurant. Koppels kunnen kiezen voor de luxe Ocean-view Suites, maar wacht niet te lang, want het loopt erg hard met de boekingen.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Maart – November, beperkt beschikbaar

Surf House in Frankrijk: Vlak onder Lissabon ligt Caparica, een uitstekende surf spot waar je tevens heerlijk kunt verblijven in de gezelligheid die dit plaatsje te bieden heeft. In Caparica staat al jaren het Gota d’Agua Surf House en zij hebben een tweede huis – het Cozy Surf House – op 30 meter afstand. Dit huis is ideaal geschikt voor koppels of mensen die een kamer graag voor zichzelf hebben. Waar je dus verblijft in alle rust, kun je heel gemakkelijk alsnog de faciliteiten van het Gota d’Agua Surf House gebruiken, zodat je een beetje the best of both worlds kunt genieten.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Juni – November, momenteel nog beschikbaar

Surf hotels

Gezellig rond het vuur

Surf Hotel in Spanje: In het Noorden van Spanje is Loredo gelegen, waar het Fin Surf House zich bevindt. In dit surf-boutique hotel zijn een aantal 2- en 3-persoonskamers gelegen, allemaal voorzien van een eigen badkamer. Deze optie is ideaal voor koppels, maar ook families met 1-2 kinderen kunnen hier uitermate goed.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Maart – November, momenteel nog beschikbaar

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking