Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 147 reviews

De beste surfspot’s voor kalende mannen

SW Surfspot Alle landen

De beste surfspot’s voor kalende mannen


Surfen als je kaal bent

Als je gaat surfen in Portugal of Spanje, kan het natuurlijk goed voorkomen dat er flink wat zon aan de hemel staat. Zeker voor mannen die (zo goed als) al hun haar kwijt zijn, kan dit tot problemen leiden. Daarom hebben wij hier een overzicht gemaakt van enkele surfbestemmingen die je zou kunnen bezoeken, waar tevens voldoende plekken zijn om even van de zon te ontsnappen.

Surf House Portugal

Neem het vliegtuig naar Lissabon, waar dit surf huis zo’n 8 kilometer vandaan is gelegen. De tuin is voorzien van een aantal heerlijke zithoekjes, waarvan enkele onder de heerlijke schaduw-luifel gelegen zijn. Het surf huis is sowieso een heerlijke plek om te verblijven, met een gezond ontbijtje inclusief. Per week zul je 10 of 15 uur surfles krijgen en ook kun je (optioneel) meedoen met de yoga lessen. Het hoogtepunt vindt plaats op vrijdag avond, als de wekelijkse barbecue is. Zelfs mensen van buitenaf komen naar dit surf house in Caparica toe om hieraan mee te doen.

Surfkamp Oyambre, Noord Spanje

Dit prachtige surfkamp in Noord-Spanje biedt voldoende schaduw zodat kale mannen te allen tijden een veilig plekje op kunnen zoeken. Maar tijdens de surflessen aan de prachtige noordkust van Spanje is het aan te raden om te zorgen voor iets voor op je hoofd, want de zon kan goed heet zijn!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking

Gerelateerde artikelen