+316-40488347 [email protected]

De ideale surfkampen voor koppels in 2020

SW Travel Tips Algemeen

De ideale surfkampen voor koppels in 2020


Surfvakanties voor koppels

Er zijn tal van surfkampen en -accommodaties die goed geschikt zijn voor jou en je geliefde. SurfaWhile zet, speciaal voor Valentijnsdag 2019, de beste 4 spots op een rijtje. En of je nou pas net samen bent of al sinds jaar en dag een relatie hebt, deze surfplekken zijn geschikt voor iedereen. Mocht jullie ideale surfaccommodatie (of locatie) hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om jullie verder te helpen.

1. Koppelvakantie in Portugal

Vlak onder Lissabon is het surfstadje Caparica gelegen. Het grote pluspunt van deze plek is het brede scala aan surfstranden. Voor alle niveaus is er een strand met uitstekende surfcondities, elke dag. Daarnaast is er ook een hoop te doen in Caparica zelf, en Lissabon ligt om de hoek. Je hoeft je dus geen moment te vervelen. Voor de meest complete surfervaring ga je naar dit gezellige en mooie surf house. Dit kleinschalige huis beschikt over 5 double rooms en is gelegen op 30 meter van het gezellige Gota d’Agua Surf House. Gasten van het Cozy Surf House kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het Gota-huis, waar ze ook de maaltijden zullen nuttigen.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Februari – November, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Gota d’Agua Suites, Caparica

Chill-out area

2. Koppelvakantie in Portugal

Deze prachtige surfspot is gelgen in de regio Alentejo, niet ver onder Lissabon. De Glamping Plus accommodatie biedt prachtige tenten, gelegen met een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee. De ruim opgezette tenten bieden een zeer comfortabel tweepersoonsbed en je zult worden welkom geheten met een heerlijke fles lokale wijn. De surflessen kunnen jullie uiteraard samen doen en ook de yogasessies zijn om heerlijk te genieten, want ook tijdens deze uurtjes biedt het uitzicht al iets om je vingers bij af te likken. Er zijn in totaal 9 tenten, waardoor het aantal gasten klein is en de sfeer intiem blijft. Hét hoogtepunt van dit verblijf blijven echter wel de maaltijden, en dan met name de avonden. De ontbijtjes zijn echter ook helemaal vers, met verschillende typen granen, yoghurt en melk, verse vleeswaren en brood en uiteraard een eitje. De diner’s worden live klaargemaakt en de opmaak van de borden is tot in de puntjes verzorgd. Ben jij klaar voor deze fantastische week?

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, zeer beperkt beschikbaar

Meer informatie: Dreamsea Surf Camp Glamping Plus

Glamping Plus Sun Deck

3. Een deluxe surfvakantie in Noord-Spanje

Op de prachtige heuvels van Oyambre, in het Noorden van Spanje, vinden jullie een surfkamp met prachtig opgezette tipi-tenten. Deze ‘liefdesparadijsjes’ zijn ruim ingericht en beschikken over een heerlijk bed. Tijdens jullie verblijf zullen jullie heerlijk eten, veel surfen en worden er dagelijks yoga lessen gegeven. De groep waar jullie je in zullen bevinden is wat groter dan bij optie 1, wat vaak tot leuke, internationale contacten leidt. Ondanks dat je in een wat grotere groep verblijft heb je toch alle vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Een van de meest gezellige momenten van de dag is wanneer er een leuk bandje hun opwachting maakt en de gasten vermaakt met een concert. Kruip dicht tegen elkaar aan onder het genot van een leekker glaasje wijn of een hippe cocktail.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Star Surf Camp Deluxe

4. Avontuurlijke koppels, een reis naar Sri Lanka

Backpacken in Sri Lanka is erg populair, iedereen kent wel de prachtige foto’s van de treinen op dit fantastische eiland. Sri Lanka staat daarnaast ook bekend als surfers paradise, met een prachtig surf house gelegen in Ahangama. Surfen in Sri Lanka in stijl, ideaal voor koppels! Dit surf house is voorzien van alle gemakken en je kunt jullie verblijf precies inrichten zoals jullie dat willen. Wij raden je slechts een ding aan, be prepared voor de heerlijke maaltijden, want dat is echt een ander niveau! Dit surf house is ideaal geschikt voor koppels die veel willen surfen, veel yoga willen doen of gewoon lekker willen bijkomen in een prachtig surf house.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: hele jaar geopend, beperkt beschikbaar

Meer informatie: Dreamsea Surf House Ahangama

5. De ideale vakantie voor koppels in Frankrijk

De Franse West-kust en surfen zijn onlosmakend verbonden met elkaar. Plekken als Mimizan en Vieux-Boucau zijn erg populair, evenals bijvoorbeeld Moliets. En hier, gelegen op een prachtige camping, vind je de geweldige Glamping, wat onder de surfkampen in Frankrijk ongetwijfeld de mooiste versie is. De tipi-tenten liggen prachtig, half tegen een heuveltje op. De paden van zwarte kiezels en houten treden geven de hele ervaring nog meer glans en het aparte toilet blok (in surf-land een ongekende luxe voor surfkampen) maakt het helemaal af. ’s Avonds kunnen jullie gezellig, met z’n 2’en of met andere gasten, genieten van de heerlijke maaltijden die dagelijks bereid worden. Jullie zullen heerlijk van elkaar genieten, maar ook veel surfen en aan yoga doen.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Dreamsea Surf Camp Glamping

Dreamsea Glamping Double bed

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Gerelateerde artikelen

Naar alle artikelen >