Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

De ideale surfkampen voor koppels in 2021

SW Travel Tips Alle landen

De ideale surfkampen voor koppels in 2021


Surfvakanties voor koppels

Er zijn tal van surfkampen en -accommodaties die goed geschikt zijn voor surfvakanties voor koppels. SurfaWhile zet, speciaal voor Valentijnsdag, de leukste 5 spots op een rijtje die allemaal ook nog eens hun eigen romantische karakter hebben. En of je nou pas net samen bent of al sinds jaar en dag een relatie hebt, deze surfplekken zijn geschikt voor iedereen. Mocht jullie ideale surfvakantie hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om jullie verder te helpen. Dit overzicht is gericht op Europa, maar uiteraard hebben we ook tal van surfvakanties buiten Europa, waar de meeste ook zeker geschikt zijn voor love-birds.

Surfvakantie voor koppels in Portugal

In Portugal hebben we 2 prachtige locaties die we aanraden voor koppels die samen op surfvakantie willen. Allereerste hebben we het over de Glamping Plus, waar je verblijft in de meest luxe tenten die er op dit moment te vinden zijn. De maaltijden zijn met zeer veel zorg bereid (en beschikken oprecht over heel veel kwaliteit, alsof je in een luxe restaurant zit) en de vibe in het surfkamp is relaxed en chill, waar de surfers lifestyle niet uit het oog wordt verloren.

4.2 / 5 – 210 reviews

Dreamsea Glamping Plus Alentejo

Alentejo, Portugal
Gem. 25 – 50 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei – Okt
Vanaf € 349,- per persoon, incl. maaltijden

Voor degene die toch liever in een surf house verblijft, dus met eigen kamer, kunnen we het gezellige surf camp vlak onder Lissabon aanraden. Hier kunnen jij en je liefje je terugtrekken in jullie eigen vertrek, waar jullie altijd deel kunnen nemen aan de gezellige activiteiten. Dit is de ideale combinatie tussen tijd voor jezelf en voor elkaar en het leren kennen van andere leuke mensen – erg internationaal met andere koppels, solo-travelers en af en toe een familie.

(No) reviews yet

Gota d’Agua Suites Caparica

Gem. – jaar oud. (Min. )
Vanaf € ,- per

Surfvakantie voor koppels in Frankrijk

In Frankrijk is Moliets de place-to-be. Hier zullen jullie verblijven in een luxe tent met een heerlijk comfortabel bed. De maaltijden en het surfen zijn geregeld en regelmatig komt het voor dat jullie, heerlijk romantisch, naar een optreden van een opkomend bandje kunnen kijken. En dit kunnen jullie natuurlijk met of zonder verse cocktail doen.

4.4 / 5 – 49 reviews

Star Surf Camp Deluxe Moliets

Moliets, Frankrijk
Gem. 23 – 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei – Sep
Vanaf € 319,- per persoon, incl. maaltijden

Iets naar het noorden komen we uit in het bekende Franse surf dorp Mimizan, ook zeer geschikt voor een surfvakantie in Frankrijk. Hier is een surf lodge gevestigd die al lange tijd haar deuren opent voor de leukste reizigers die komen om te surfen. Hier kunnen jullie een week verblijven (het is 23+ maar er zijn ook 30+ weken) tijdens een week met alleen surflessen of juist een Surf & Yoga special. De fijne 2-persoonskamer is erg fijn en het dagelijkse ontbijt – met verse baguette – is ook een reden om samen op te staan (na het ontbijt mogen jullie natuurlijk zo weer het bed in duiken als jullie dat zouden willen).

4.8 / 5 – 105 reviews

Pura Vida Surf Lodge Mimizan

Mimizan, Frankrijk
Gem. 25 – 40 jaar oud. (Min. 23)
Alle surfniveau’s, incl. beginners
Mei – Okt
Vanaf € 465,- per persoon, incl. surfles & maaltijden

Surfvakantie voor koppels in Spanje

In het prachtige noorden van Spanje, om precies te zijn in Oyambre, bevindt zich het prachtige surfkamp waar jullie met z’n 2’tjes heerlijk kunnen verblijven in een Deluxe Tent. Het eten is heerlijk en dit is ook nog eens een spot die ideaal is voor beginnende surfers. Dit is een van onze favoriete surfvakanties voor koppels op ook nog eens een van de beste surf spots van Spanje voor beginnende surfers.

(No) reviews yet

Star Surf Camp Deluxe Oyambre

Gem. – jaar oud. (Min. )
Vanaf € ,- per

Staat jullie ideale optie hier dan niet tussen? Je kunt altijd contact opnemen met een van onze surf-experts of een kijkje nemen op onze pagina met alle surfvakanties. See you soon!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *