Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

De ideale surfkampen voor koppels in 2022

SW Travel Tips Alle landen

De ideale surfkampen voor koppels in 2022


Surfvakanties voor koppels

Er zijn tal van surfkampen en -accommodaties die goed geschikt zijn voor surfvakanties voor koppels. SurfaWhile zet, speciaal voor Valentijnsdag, de leukste 5 spots op een rijtje die allemaal ook nog eens hun eigen romantische karakter hebben. En of je nou pas net samen bent of al sinds jaar en dag een relatie hebt, deze surfplekken zijn geschikt voor iedereen. Mocht jullie ideale surfvakantie hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om jullie verder te helpen. Dit overzicht is gericht op Europa, maar uiteraard hebben we ook tal van surfvakanties buiten Europa waar de meeste ook zeker geschikt zijn voor love-birds.

Surfvakantie voor koppels in Portugal

In Portugal hebben we 2 prachtige locaties die we aanraden voor koppels die samen op surfvakantie willen. Allereerste hebben we het over de Glamping Plus, waar je verblijft in de meest luxe tenten die er op dit moment te vinden zijn. De maaltijden zijn met zeer veel zorg bereid (en beschikken oprecht over heel veel kwaliteit, alsof je in een luxe restaurant zit) en de vibe in het surfkamp is relaxed en chill, waar de surfers lifestyle niet uit het oog wordt verloren.

4.9 / 5 – 9 reviews

Dreamsea Surf Camp Tocha

Regio Coimbra
Gem. 23 – 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei – Sep
Vanaf € 219,- per persoon, incl. maaltijden

Voor degene die toch liever in een surf house verblijft, dus met eigen kamer, kunnen we het gezellige surf camp vlak onder Lissabon aanraden. Hier kunnen jij en je liefje je terugtrekken in jullie eigen vertrek, waar jullie altijd deel kunnen nemen aan de gezellige activiteiten. Dit is de ideale combinatie tussen tijd voor jezelf en voor elkaar en het leren kennen van andere leuke mensen – erg internationaal met andere koppels, solo-travelers en af en toe een familie.

4.9 / 5 – 177 reviews Surfcamp Vibe

Gota d’Agua Caparica

Regio Lissabon
Gem. 21 – 32 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau’s, incl. beginners
Apr – Okt
Vanaf € 129,- per persoon, incl. maaltijden

Surfvakantie voor koppels in Frankrijk

In Frankrijk is Moliets de place-to-be. Hier zullen jullie verblijven in een luxe tent met een heerlijk comfortabel bed. De maaltijden en het surfen zijn geregeld en regelmatig komt het voor dat jullie, heerlijk romantisch, naar een optreden van een opkomend bandje kunnen kijken. En dit kunnen jullie natuurlijk met of zonder verse cocktail doen.

4.4 / 5 – 49 reviews

Star Surf Camp Deluxe Moliets

Regio Biarritz
Gem. 24 – 40 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei – Sep
Vanaf € 319,- per persoon, incl. maaltijden

Surfvakantie voor koppels in Spanje

In het prachtige noorden van Spanje, om precies te zijn in Oyambre, bevindt zich het prachtige surfkamp waar jullie met z’n 2’tjes heerlijk kunnen verblijven in een Deluxe Tent. Het eten is heerlijk en dit is ook nog eens een spot die ideaal is voor beginnende surfers. Dit is een van onze favoriete surfvakanties voor koppels op ook nog eens een van de beste surf spots van Spanje voor beginnende surfers.

3.9 / 5 – 23 reviews

AEGEE Surftrip Oyambre

Gem. 20 – 25 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Jul – Aug
Vanaf € 406,- per persoon, incl. surfles & maaltijden

Staat jullie ideale optie hier dan niet tussen? Je kunt altijd contact opnemen met een van onze surf-experts of een kijkje nemen op onze pagina met alle surfvakanties. See you soon!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking