Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

De naam SurfaWhile – wat betekent het?

SW Story Alle landen

De naam SurfaWhile – wat betekent het?


Waar komt de naam SurfaWhile vandaan, en wat betekent het precies? Hierover en meer lees je in dit artikel.

SurfaWhile is ontstaan vanuit een passie. Beide oprichters, Hans en Olmo, hebben een passie voor reizen, ontdekken, ervaren en uiteraard surfen. Nadat wij beiden voor- en tijdens onze studie een reis naar het buitenland hebben gemaakt, is het idee gekomen om al deze elementen te combineren. Wij weten allebei hoe goed het kan zijn om te reizen; goed voor de algemene- en sociale ontwikkeling – inclusief veel nieuwe (internationale) vriendschappen – en zo kan een reis nog vele andere voordelen hebben.

Wij geloven dat reizen zoveel meer met je kan doen dan alleen het ontdekken nieuwe plekken. Ikzelf (Olmo) ben op mijn 18de naar Australië gegaan, waar ik onder andere Engels heb geleerd. Er zijn personen die ik 7 jaar na dato nog steeds spreek, sommige dagelijks, andere wekelijks of maandelijks. Naast de Engelse cursus heb ik er nog 9 maanden gereisd. De ervaring van het zijn aangewezen op jezelf is er een die ik mijn hele leven bij me zal dragen. Maar, eerlijk is eerlijk, zo’n reis gaat niet vanzelf. Ik ben geïnspireerd door anderen en ik heb geleerd van anderen. Maar die connectie moet er wel zijn, je hebt een verbindingsmiddel nodig.

Al gauw vond ik dat surfen heel goed kan dienen als een verbindingsmiddel. Je ontmoet veel leuke mensen, waarvan velen een vergelijkbare instelling hebben als jij. Surfers zijn vaak sportief, hebben doorzettingsvermogen en zijn tevens erg sociaal. Zowel op het water als daarbuiten had ik echt het gevoel dat ik bij een groep hoorde. Dit heeft mij altijd erg geholpen.

Hans heeft in zijn tijd in Zuid-Afrika vergelijkbare ervaringen gehad. Door middel van surfen kom je met zoveel mensen in contact, mensen waar je stuk voor stuk van kunt leren. Ook hij heeft nog veel profijt van zijn tijd in Kaapstad.

SurfaWhile at the Surfbus

Wij hoefden hier maar kort over na te denken, al snel waren wij het er over eens: surfen is een verbindingsmiddel, en dat delen we graag met anderen. En je hoeft absoluut niet bang te zijn, veel mensen gaan surfen terwijl ze nog geen ervaring hebben, dat is juist het mooie! Wij zijn ervan overtuigd dat, wanneer jij op reis gaat en lekker gaat surfen, al is het maar een paar keer, je veel openingen zult creëren tot leuke mensen. Je kunt veel van elkaar leren en tevens ben je sportief bezig.

Dus – wij zien surfen als een verbindingsmiddel, ook al doe je dit maar heel even. Je surft even (of langer) en zult zien dat je dit kunt gebruiken om op vele vlakken te groeien. Surf eventjes, of surf een tijd = SurfaWhile!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *