Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Deze zomer met de bus op surfvakantie in 2021? Het kan!

SW Travel Guide Frankrijk

Deze zomer met de bus op surfvakantie in 2021? Het kan!


We moesten er even op wachten, maar we hebben goed nieuws! Deze zomer kun je namelijk weer gewoon met de bus op surfvakantie. Net zoals in afgelopen jaar, verwacht wij dat ook in 2021 veel mensen weer met de bus op vakantie willen gaan. De bussen hebben tal van opstapplekken in zowel België als Nederland en uiteraard gaat het hier om zowel de heenreis als terugreis, wel zo fijn.

Op surfvakantie in Frankrijk met de bus

In Frankrijk zijn er tal van opties qua surfvakanties. We hebben een heel overzicht van al onze reizen waar de bus wordt aangeboden. Bekijk hier direct al onze surfkampen in Frankrijk, of lees lekker verder in dit bericht voor al onze surfvakanties in Frankrijk waar je met de bus heen kunt.

Een surfvakantie in Moliets

Moliets is een van de hotspots van Frankrijk als het gaat om surfvakanties en je kunt hier ook heel goed met de bus komen. Tussen juni en september kun je hier bijna wekelijks met de bus komen en er zijn dan ook een aantal hele leuke opties om jouw surfvakantie door te brengen.

4.4 / 5 – 49 reviews

Star Surf Camp Moliets

Moliets, Frankrijk
Gem. 20 – 30 jaar oud. (Min. 18)
Beginners only
Mei – Sep
Vanaf € 219,- per persoon, incl. maaltijden

Denk bijv. aan dit leuke surf camp, wat een erg internationale sfeer kent. Een van de leukste aspecten van deze surfvakantie is de vele optredens van leuke bandjes die je kunt verwachten. Zo heb je dus eigenlijk een klein surf-music-festival.

4.4 / 5 – 49 reviews

Star Surf Camp Deluxe Moliets

Moliets, Frankrijk
Gem. 23 – 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei – Sep
Vanaf € 319,- per persoon, incl. maaltijden

Voor degene die graag met de bus reizen maar wel qua accommodatie net wat luxer willen zitten, is het bovenstaande deluxe camp in Moliets een erg goede optie. Jouw surfvakantie met de bus was nog nooit zo zorgeloos.

Een surfvakantie in Vieux Boucau

Een van onze populairste surfvakanties waar je o.a. met de bus kunt komen, is dit prachtige surf house in Vieux Boucau, niet ver onder Moliets gelegen. Hier zit je op loopafstand van het strand met ook nog eens een eigen zwembad, direct voor de deur.

4.9 / 5 – 17 reviews

SURFinn Vieux Boucau

Vieux Boucau, France
Gem. 24 – 39 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mrt – Nov
Vanaf € 229,- per persoon, incl. maaltijden

Op surfvakantie in Spanje met de bus

In Noord-Spanje kun je ook op surfvakantie en ook hier kun je met de bus komen deze zomer. Kijk snel verder welke gave opties hier allemaal mogelijk zijn voor jouw leukste zomer ooit.

Een surfvakantie in Zarautz

Liever op vakantie naar Spanje? Bekijk dan direct dit gezellige surfkamp in Zarautz, vlak over de grens van Frankrijk. Ook hier gaan bussen naartoe!

3.9 / 5 – 401 reviews

Surf Camp Noord Spanje

Zarautz, Spanje
Gem. 19 – 25 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Jun – Sep
Vanaf € 199,- per persoon, boek extra’s

Een van de redenen dat Zarautz ook op onze lijst staat met beste surfspots voor beginners in Spanje is uiteraard omdat de omstandigheden erg geschikt zijn voor beginnende surfers. De surfvakantie in Zarautz, die je ook nog eens per bus kunt bereiken, is dus de ideale surfvakantie voor beginnende surfers.

Wat zijn de regels voor het busvervoer deze zomer

Het is zeer aannemelijk dat er ook deze zomer weer een aantal veiligheidsregels zullen worden opgesteld door onze busmaatschappij. Dit kan bijv. zijn dat je een mondkapje dient te dragen tijdens de busreis. Zodra wij hier meer over weten, zullen we dat uiteraard met jullie communiceren.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!