Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Dit jaar surfen in Portugal: wacht niet te lang, prijzen lopen op

SW Travel Tips Portugal

Dit jaar surfen in Portugal: wacht niet te lang, prijzen lopen op


Portugal staat op ‘geel’ en dat is goed nieuws! Surfvakanties in Portugal zijn weer mogelijk. We raden je aan om niet te lang te wachten met boeken, want de ticketprijzen stijgen snel. Hier vertellen we je alles wat je moeten weten.

De prijzen van vluchten naar Portugal zullen spoedig stijgen. Momenteel vlieg je nog voor € 100,- op en neer (Amsterdam – Lissabon) maar wij verwachten dat dit snel zal oplopen

Wil jij direct meer informatie over:

Surfvakanties in Portugal

In Portugal bieden wij tal van surfvakanties aan waar er voor ieder wat wils is: van beginners tot advanced surfers en van groepjes jongeren tot solo-reizigers, koppels en zelfs families. Check it out yourself!

Direct naar alle surfvakanties in Portugal

Vlakbij Lissabon ligt het prachtige Cascais, waar een van onze favoriete surf camps is gelegen. Een prachtig zwembad voor de deur, cliff jumping in de buurt, wekelijkse barbecue en nog veel en veel meer. Zie hier het leuke surf house in Cascais (foto hierboven).

De quarantaine-plicht in Portugal

Wij krijgen veel vragen over de verplichte thuisquarantaine na aankomst in Portugal vanuit o.a. Nederland.

Wat zeggen wij hier over en wat kunnen wij hier over zeggen?

  • Portugal doet er momenteel alles aan om toeristen weer te verwelkomen. In combinatie met de dalende cijfers in bijv. Nederland, verwachten wij dat deze quarantaineplicht op korte termijn zal worden opgeheven.
  • Er vinden momenteel surfvakanties plaats in Portugal

Stuur ons een WhatsApp bericht of neem telefonisch contact op indien je meer vragen hebt: +316 40488347

Surfvakantie Portugal met gratis annulering

Op het moment van schrijven geldt er voor de onderstaande accommodatie nog de mogelijkheid om jouw surfvakantie gratis te annuleren indien COVID-19 jouw surfvakantie verhinderd. Deze optie (Cancellation Insurance) wordt automatisch aan jouw boeking toegevoegd, waar wij momenteel niet weten hoe lang deze actie nog loopt. Wacht dus niet langer.

Het surf camp in Tocha

Surfvakantie Portugal met Cash Back Garantie

Ook hebben wij een aantal vakanties met een ‘Cash Back Garantie’. Mocht jouw overheid een negatief reisadvies geven voor Portugal kun jij je geld terugkrijgen. Op ons totale overzicht met surfvakanties in Portugal vindt je de accommodaties die hieraan voldoen en tevens hebben wij hieronder een voorbeeld gegeven – een van onze persoonlijke favorieten.

Ga surfen in het gezellige Costa da Caparica

Veilig en zonder zorgen op surfvakantie

Via SurfaWhile kun jij zonder zorgen je surfvakantie boeken. Naast bepaalde opties met een gratis annuleringsoptie en opties met de Cash Back Garantie heb je altijd recht op de SurfaWhile garantie. Hier geldt: is het niet veilig of verantwoord om jouw surfvakantie (geboekt via SurfaWhile) te genieten krijg je altijd je geld terug. Meer over ons Covid-beleid: https://www.surfawhile.com/covid-19/

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *