Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

Ramona beleeft de week van haar leven in Portugal

Ramona beleeft de week van haar leven in Portugal


Hey Ramona, hoe heb je het hier?

Hey! Thanks, gaat goed! Ik verblijf hier een week, 5 nachten in de camping en 2 dagen in de glamping! Daar kijk ik al erg naar uit!

Ben je voor het eerst op surfkamp?

Nee, ik heb eerder al surftrips gedaan! Zo ben ik ooit in Zuid Afrika geweest waar ik vlakbij Kaapstad, in Muizenberg, een surfkamp heb gedaan. Recentelijk ben ik in Zuid Engeland gaan surfen op een surfkamp in Cornwall. Twee verschillende ervaringen, maar beiden hebben mij dusdanig enthousiast gemaakt dat ik deze zomer naar Portugal ben gekomen!

Wat spreekt jou het meeste aan van jouw verblijf hier?

De stijil van de camping vind ik erg gaaf. Het geeft, samen met de natuur, een heel rustig gevoel. Ik woon zelf in Londen, dus ik kon wat rust om mee heen wel gebruiken! Het design en de structuur van de tenten, en het hele kamp zijn erg mooi en geven dus erg veel rust. Ook het personeel is leuk, ik heb een persoonlijke band met hun en ik blijf wellicht nog wel in contact met ze. Ook zitten we erg dicht bij het strand wat natuurlijk fijn is. En als laatste ben ik erg tevreden over de maaltijden!  Ik heb ook al aan enkele activiteiten meegedaan welke erg leuk waren! Zo heb ik bijvoorbeeld een eigen skateboard gemaakt!

Wat vind je het leukste van het personeel?

Ze zijn heel erg verwelkomend, enthousiast en vriendelijk! Ik kan, mede vanwege het personeel, dit kamp zeker aanraden!

Kom jij hier volgend jaar weer?

Ik houd er van om veel verschillende plekken te ontdekken op deze wereld, maar ik wil het zeker niet uitsluiten!! Ik heb het dusdanig naar m’n zin, dat de keuze voor volgend jaar in ieder geval vrij moeilijk wordt haha!

Wat was, tot nu toe, het beste moment?

Dan ga ik toch wel voor de sfeer in het algemeen! De surflessen zijn leuk en de natuur is prachtig. Dat gevoel wat je hebt als je vanaf de rotsen de zon in de zee ziet zakken is geweldig!

Wil je meer weten over het surfkamp in Portugal? Klik dan hier.

Het Surfkamp 

Hans van Mourik

Co-founder SurfaWhile, ♥️ tech, travel, sports & outdoors.

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking

Gerelateerde artikelen

SW Surfspot SW Travel Guide
Beste surfspots voor beginners
SurfaWhile Surf Guide
SurfaWhile Academy Alle landen
De SurfaWhile Surf Guide is vernieuwd