Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Studenten- en studieverenigingen


Groepsreizen SurfaWhile

Studenten- en studieverenigingen

Groepen tot meer dan 200 personen
Accommodaties voor verschillende budgetten
Surfles optioneel
Surfmateriaal inbegrepen

Party
Citytrips
Frankrijk, Spanje of Portugal
Maaltijden optioneel

Video Experience

Over Studenten- en studieverenigingen

Veel studie- en studentenverenigingen weten hun weg naar de surfspots te vinden. Wij helpen jullie graag met het vergelijken van de verschillende opties, waar je geen cent extra voor betaalt. Wordt het Frankrijk, Spanje, Portugal of buiten Europa?

Bestemmingen

De meeste verenigingen blijven binnen Europa bij het maken van een surftrip. Frankrijk, Spanje en Portugal zijn het meest populair. Dit heeft vaak te maken met de tijd van het jaar, de wensen van de groep en de beschikbaarheid van de accommodatie en het vervoer. Over het algemeen is een surfreis binnen Europa ook een stuk voordeliger qua kosten.

Er ook tal van andere opties mogelijk, zoals Engeland of Ierland, of landen buiten Europa. Denk hierbij aan Marokko, Zuid-Afrika, Ecuador of Bali en eigenlijk ook alle andere surfspots die deze aardbol te bieden heeft.

Accommodaties

Er zijn normaliter 2 opties qua verblijf: een surfkamp of een surf house

Surfkamp: bij jullie surfreis kan het verblijf in een surfkamp erg leuk en gezellig zijn. Bovendien is dit vaak qua prijs wat voordeliger dan een surf house. Met name in Frankrijk zijn er veel surfkampen te vinden. Indien jullie erg vroeg of laat in het jaar gaan (maart of oktober), zijn er ook opties dat jullie in bungalows of sheddies verblijven op een camping in Frankrijk. Het is uiteraard ook mogelijk om een surfkamp in Spanje of Portugal te boeken.

Surf House: met name de schoolgroepen die gaan surfen in Spanje of Portugal komen uit op surf huizen. Dit zijn vaak huizen die ruimte bieden voor groepen variërend tussen de 16 en de 150 personen. In sommige gevallen heeft de groep de beschikking over 2 of zelfs 3 huizen, allen dicht bij elkaar gelegen. Vaak bieden deze surf huizen een (het grootste-) aantal gedeelde kamers (met stapel- of losse bedden) en een aantal privé kamers.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is helemaal vrij in te vullen.

Wij kunnen een geschikte accommodatie aanbieden voor alle aantallen, zoals bijv. groepen tot 20 personen, 50, 150 of zelfs 500 personen. Alles is mogelijk. Vaak kun je kiezen om een hele accommodatie af te huren of een gedeelte daarvan.

Ook qua aantal dagen is het helemaal vrij invulbaar. Er zijn groepen die weggaan voor 4 nachten maar een verblijf van een week – of zelfs 2, is ook mogelijk.

Surfles

Per persoon is het mogelijk om te kiezen voor:

  • Surfles
  • Geen surfles
  • Vrij surfen – dit kan alleen onder bepaalde omstandigheden

Al onze partners zijn gespecialiseerd in het geven van surfles. Jullie kunnen zelf bepalen of jullie dit inclusief willen hebben voor iedereen of als optie aan te bieden, per 1, 3 of 5 surflessen (of een ander getal).

Activiteiten

Naast het surfen, de lol en de leuke activiteiten, is er ook altijd een mogelijkheid om een speciale draai te geven aan de groepsreis surfen. Dit is uiteraard optioneel. Hierbij enkele voorbeelden:

  • Beach clean-up: surfen gebeurt in het water, aan het strand. Veel accommodaties organiseren (zelfstandig) vaak beach clean-ups, wat een goede (en leuke/gezellige-) manier is om de surfers bewust te maken van hetgeen ze (soms ongewild) op het strand achterlaten. Deze activiteit zorgt voor bonding, bewustwording en de groep doet natuurlijk iets heel erg goeds voor Moeder Natuur.
  • Surfrider Foundation: deze organisatie, die over de hele wereld zit, zet zich in om onze Oceanen zo schoon mogelijk te houden. Dit doen zij door middel van (met name) voorlichting en de organisatie en facilitatie van  beach clean-ups. Bij surftrips in/rondom Biarritz (Frankrijk), San Sebastian (Noord-Spanje) of Lissabon (Portugal) is het goed mogelijk om deze organisatie te betrekken bij de groepsreis surfen. Hierbij kan er bijv. voorlichting gegeven worden aan de hele groep, eventueel gevolgd door een beach/forest clean-up.
  • Eigen ideeën: de opties hierin strekken zich erg ver. Indien jullie hier zelf ideeën over hebben, kijken we hier graag samen naar.

Eten & drinken

De maaltijden kunnen helemaal worden afgestemd op jullie wensen. Veel groepen maken gebruik van de aangeboden maaltijden omdat dit veel werk scheelt en het kan worden geboekt tegen een scherp tarief. Wat regelmatig gebeurt is dat groepen bijv. 2 avonden vrij zijn, zodat de leerlingen (tijdens een city trip of na een ‘vrije middag’) zelf wat kunnen scoren. Qua drankjes zijn er ook tal van mogelijkheden.

Meest gebruikelijke:

Dagelijks ontbijt en het zelf klaarmaken van een lunch pakket (voor op het strand of ergens anders). Een aantal (of alle) avonden wordt er dan een maaltijd geserveerd, bij de surf accommodatie of bij een restaurantje in de buurt.

Drinken:

Sommige groepen vinden het leuk om een of meerdere avonden voor bijv. 2 uur onbeperkt bier, wijn en sangria te drinken. Dit is uiteraard mogelijk. Indien jullie hier bepaalde ideeën over hebben, horen wij dat graag.

Speciale wensen:

Het is goed mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Bij bepaalde eetwensen zullen wij een bepaalde accommodatie aandragen die reeds ervaring heeft met dit type eten. Denk hierbij bijv. aan proteïne-rijke menu’s. Ook is het goed mogelijk om rekening te houden met (de meest voorkomende-) allergiën.

Vervoer

Qua vervoer zijn er drie opties. Voor het vervoer per bus of vliegtuig valt dit zowel via ons als zelfstandig te regelen.

  • Busvervoer: voor de accommodaties in (met name) Frankrijk en Spanje is het mogelijk om busvervoer te regelen. Het vervoer zal plaatsvinden in moderne en comfortabele bussen die al vele jongeren naar hun surfbestemming hebben gebracht over de jaren. Uiteraard komt de bus jullie bij school ophalen.
  • Vliegtuig: indien jullie een voorkeur hebben om te vliegen (voor reizen naar bijv. Spanje of Portugal) is dat mogelijk. In overleg worden de tickets geboekt door jullie zelf of via ons. Het is uiteraard geen probleem om er ook voor te zorgen dat jullie worden opgepikt op het vliegveld en daar ook weer netjes te worden afgezet.
  • Eigen vervoer: indien jullie er zelf voor zouden kiezen om met (eigen) auto’s richting de surftrip te komen, kan dat. Indien dit een groot aantal auto’s zou zijn, kan het handig zijn om dit even te laten weten, i.v.m. het inventariseren voor parkeerplek.
4.7 / 5 - 4.7 reviews

Reviews

SurfaWhile is beoordeeld met een 4.7 /5 op Google, gebaseerd op 110 reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

Francine Vos 5 / 5

Olmo helped us to find the perfect surfcamp. We contacted him after working hours and he went out of his way to help us. He was very friendly and I would definitely contact hi

again if I am searching for a surf camp. Thank you Olmo!

Open volledige review(s)

Ingmar Bruinsma 5 / 5

Very professional company. We booked a surfing trip with them and all was taken care off. We had a great week and we can't wait till we can go again! Definitely recommended!

Open volledige review(s)

Irsa 5 / 5

Had so much fun and everyone was super helpful!

Open volledige review(s)

Martijn Bes 5 / 5

This is the best hostel we have ever been to! The hostel is beautiful and the couple that hosts the place is super friendly, welcoming on top of that great surf teachers. We h

d a surf lesson every day and were easily able to extend our stay. After the surf lesson we would go out to nice local restaurant nearby for lunch, to relax in the big garden of the hostel with a freshly tapped beer from the bar.

Open volledige review(s)

hans van Mourik 5 / 5

Excellent surf holiday company. Great service by very nice people. I always book my surf holidays with Errant Surf and recommend it to everyone!

Open volledige review(s)

Waarom boek je met SurfaWhile?

Gratis advies van onze surf-experts
Geen verscholen boekings-kosten

Boek veilig én betrouwbaar
Beoordeeld met een 9.6

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

Interesse? Neem contact op!

Heb jij interesse in een groepsreis met SurfaWhile? Vul het het formulier hieronder gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.