Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Surf- en watersportverenigingen


Groepsreizen SurfaWhile

Surf- en watersportverenigingen

Groepen tot meer dan 200 personen
Accommodaties voor verschillende budgetten
Surfles optioneel
Surfmateriaal inbegrepen

Extra activiteiten
Citytrips
Frankrijk, Spanje, Portugal
Duurzame elementen

Video Experience

Over Surf- en watersportverenigingen

Wij denken graag met jullie mee omtrent het organiseren van een groepsreis surfen. Het zou goed kunnen jullie allen (of een aantal) al kunnen surfen. In dat geval, zullen wij rekening houden met de locatie (moeilijkheidsgraad surfen) en het niveau van de surflessen (wat 'gevorderd' zou moeten zijn). Indien jullie nog enkele beginnende surfers hebben, is dat geen enkel probleem.

Bestemmingen

Het gebeurt regelmatig dat verenigingen binnen Europa blijven voor een surf trip. In met name Frankrijk en Portugal zijn er tal van surf spots die een hoop uitdaging bieden. Noord-Spanje biedt dan weer omstandigheden die erg goed geschikt zijn voor beginnende surfers, al zijn dat soort spots ook voldoende in Frankrijk en Portugal te vinden.

Ook buiten Europa hebben we tal van locaties die aangeboden kunnen worden. Zoeken jullie bijv. een surftrip op Bali of Sri Lanka, of in Nicaragua, Marokko of Zuid-Afrika? Neem contact op en graag helpen we jullie verder.

Er zijn normaliter 2 opties qua verblijf: een surfkamp of een surf house

Accommodaties

Surfkamp: bij jullie surfreis kan het verblijf in een surfkamp erg leuk en gezellig zijn. Bovendien is dit vaak qua prijs wat voordeliger dan een surf house. Met name in Frankrijk zijn er veel surfkampen te vinden. Indien jullie erg vroeg of laat in het jaar gaan (maart of oktober), zijn er ook opties dat jullie in bungalows of sheddies verblijven op een camping in Frankrijk. Het is uiteraard ook mogelijk om een surfkamp in Spanje of Portugal te boeken.

Surf House: met name de groepen die gaan surfen in Spanje of Portugal komen uit op surf huizen. Dit zijn vaak huizen die ruimte bieden voor groepen variërend tussen de 16 en de 150 personen. In sommige gevallen heeft de groep de beschikking over 2 of zelfs 3 huizen, allen dicht bij elkaar gelegen. Vaak bieden deze surf huizen (het grootste-) een aantal gedeelde kamers (met stapel- of losse bedden) en een aantal privé kamers. Ook hierbij zullen we rekening houden met jullie wensen.

Surfles

Per deelnemer is het mogelijk om te kiezen voor:

  • Surfles
  • Surf Guiding
  • Vrij surfen – dit kan alleen onder bepaalde omstandigheden

Al onze partners zijn gespecialiseerd in het geven van surfles. Maar ook indien jullie al kunnen surfen, kunnen jullie kiezen voor vrij surfen. Dit kan zelfstandig of onder begeleiding (surf guiding), wat met name relevant wordt indien jullie gaan surfen in Noord-Spanje of Portugal, of buiten Europa.

Surfles: hierbij worden er lessen aangeboden (per les te boeken) aan surfers van alle niveau’s. Wij hebben goed zicht op de accommodaties die goed in staat zijn om surfles te geven aan intermediates/ervaren surfers.

Surf Guiding: liggen er verschillende stranden in de buurt? Dan kan het handig om te kiezen voor surf-guiding, waarbij een of meerdere guides met jullie mee gaan om het beste strand van de dag uit te zoeken. Hierbij krijgen jullie ook info over de rip’s, stroming en mogelijke rotsen of reef in het water. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd veilig het water in gaat.

Activiteiten

Naast het surfen zal er voldoende tijd zijn voor leuke en leerzame activiteiten. We zien vaak dat docenten hier veel eigen ideeën over hebben, waar we graag naar luisteren. Meestal is het geen probleem om dit in het programma te passen. Verder kunnen we wijzen op deze populaire activiteiten:

  • Sustainable: de eerder genoemde activiteiten als een beach clean-up of een bezoek aan (bijv.) de Surfrider Foundation is op een aantal locaties makkelijk te realiseren.
  • Yoga: dit is erg populair, zeker in combinatie met surfen. Sommige scholen brengen een eigen yoga docent(e) mee en dit is natuurlijk ook door de accommodatie te regelen.
  • Sport & spel: al dan niet in toernooi-vorm zijn er tal van spellen mogelijk. Een middag voetbal of volleybal op het strand of een sessie fitness.
  • Party: indien jullie waarde hechten aan een feestje op z’n tijd, is dat goed mogelijk. Wij kunnen hier zeker rekening mee houden betreffende de accommodatie.

Maaltijden

De maaltijden kunnen helemaal worden afgestemd op jullie wensen. Veel groepen maken gebruik van de aangeboden maaltijden omdat dit veel werk scheelt en het kan worden geboekt tegen een scherp tarief. Wat regelmatig gebeurt is dat groepen bijv. 2 avonden vrij zijn, zodat de studenten (tijdens een city trip of na een ‘vrije middag’) zelf wat kunnen scoren.

Meest gebruikelijke:

Dagelijks ontbijt en het zelf klaarmaken van een lunch pakket (voor op het strand of ergens anders). Een aantal (of alle) avonden wordt er dan een maaltijd geserveerd, bij de surf accommodatie of bij een restaurantje in de buurt.

Speciale wensen:

Het is goed mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Bij bepaalde eetwensen zullen wij een bepaalde accommodatie aandragen die reeds ervaring heeft met dit type eten. Denk hierbij bijv. aan proteïne-rijke menu’s. Ook is het goed mogelijk om rekening te houden met (de meest voorkomende-) allergiën.

Vervoer

Qua vervoer zijn er drie opties. Voor het vervoer per bus of vliegtuig valt dit zowel via ons als zelfstandig te regelen.

  • Busvervoer: voor de accommodaties in (met name) Frankrijk en Spanje is het mogelijk om busvervoer te regelen. Het vervoer zal plaatsvinden in moderne en comfortabele bussen die al vele jongeren naar hun surfbestemming hebben gebracht over de jaren. Uiteraard komt de bus jullie bij vereniging ophalen.
  • Vliegtuig: indien jullie een voorkeur hebben om te vliegen (voor reizen naar bijv. Spanje of Portugal) is dat mogelijk. In overleg worden de tickets geboekt door jullie zelf of via ons. Het is uiteraard geen probleem om er ook voor te zorgen dat jullie worden opgepikt op het vliegveld en daar ook weer netjes te worden afgezet.
  • Eigen vervoer: indien jullie er zelf voor zouden kiezen om met (eigen) auto’s richting de surftrip te komen, kan dat. Indien dit een groot aantal auto’s zou zijn, kan het handig zijn om dit even te laten weten, i.v.m. het inventariseren voor parkeerplek.
4.7 / 5 - 4.7 reviews

Reviews

SurfaWhile is beoordeeld met een 4.7 /5 op Google, gebaseerd op 110 reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

Francine Vos 5 / 5

Olmo helped us to find the perfect surfcamp. We contacted him after working hours and he went out of his way to help us. He was very friendly and I would definitely contact hi

again if I am searching for a surf camp. Thank you Olmo!

Open volledige review(s)

Ingmar Bruinsma 5 / 5

Very professional company. We booked a surfing trip with them and all was taken care off. We had a great week and we can't wait till we can go again! Definitely recommended!

Open volledige review(s)

Irsa 5 / 5

Had so much fun and everyone was super helpful!

Open volledige review(s)

Martijn Bes 5 / 5

This is the best hostel we have ever been to! The hostel is beautiful and the couple that hosts the place is super friendly, welcoming on top of that great surf teachers. We h

d a surf lesson every day and were easily able to extend our stay. After the surf lesson we would go out to nice local restaurant nearby for lunch, to relax in the big garden of the hostel with a freshly tapped beer from the bar.

Open volledige review(s)

hans van Mourik 5 / 5

Excellent surf holiday company. Great service by very nice people. I always book my surf holidays with Errant Surf and recommend it to everyone!

Open volledige review(s)

Waarom boek je met SurfaWhile?

Gratis advies van onze surf-experts
Geen verscholen boekings-kosten

Boek veilig én betrouwbaar
Beoordeeld met een 9.6

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

Interesse? Neem contact op!

Heb jij interesse in een groepsreis met SurfaWhile? Vul het het formulier hieronder gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.