Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Surftrips voor bedrijven


Groepsreizen SurfaWhile

Surftrips voor bedrijven

Groepen tot meer dan 200 personen
Accommodaties voor verschillende budgetten
Surfles optioneel
Surfmateriaal inbegrepen

Extra activiteiten
Citytrips
Wereldwijd
Duurzame elementen

Video Experience

Over Surftrips voor bedrijven

Ook steeds meer bedrijven vinden hun weg naar het surfen. En dat is niet voor niets want je combineert sport met team-building en gezelligheid. En dat allemaal terwijl je (als we het goed plannen) geniet van de zon en heerlijke, lokale maaltijden.

Bestemmingen

De ene groep gaat voor een surftrip binnen Europa, anderen kiezen een locatie die buiten Europa ligt. De meest populaire locaties voor surftrips voor bedrijven zijn:

 • Europa: 
  • Portugal
  • Frankrijk
  • Spanje
 • Afrika:
  • Zuid-Afrika
  • Marokko
 • Azië:
  • Bali, Indonesië
  • Sri Lanka
 • Latijns-Amerika:
  • Nicaragua
  • Costa Rica

Uiteraard hebben wij een ruim netwerk van partners, dus ook op vele andere plekken liggen er mogelijkheden.

Accommodaties

Er zijn normaliter 2 opties qua verblijf: een surfkamp of een surf house

Surf House: er zijn tegenwoordig surf huizen in alle soorten en maten. Het is mogelijk om een kleinschalig- of groter surfhuis te regelen en uiteraard zijn er ook opties waarbij het gaat om gedeelde kamers of louter privé kamers. Het gaat hier vooral om wat jullie wensen zijn want (bijna) alles is mogelijk.

Surfkamp: ook is het mogelijk (met name binnen Europa) om in een surfkamp te verblijven. Hierbij lopen de mogelijkheden van simpele tentjes tot luxe tipi-tenten en sheddies.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is helemaal vrij in te vullen.

Wij kunnen een geschikte accommodatie aanbieden voor alle aantallen, zoals bijv. groepen tot 10 of 20 personen, 50, 150 of zelfs 500 personen. Alles is mogelijk. Vaak kun je kiezen om een hele accommodatie af te huren of een gedeelte daarvan.

Ook qua aantal dagen is het helemaal vrij invulbaar. Er zijn groepen die weggaan voor 4 nachten maar een verblijf van een week – of zelfs 2, is ook mogelijk.

Surfen

Er zijn in principe 3 opties betreffende het surfen:

 • Surfles
 • Geen surfles
 • Vrij surfen – dit kan alleen onder bepaalde omstandigheden

Bij de surflessen is het vaak goed mogelijk om bijv. een enkele les of een aantal (3 of 5) aan te bieden.

Ook hier geldt dat alles bespreekbaar is. We luisteren graag naar jullie wensen.

Teambuilding of maatschappelijk

Naast het surfen, het plezier en de leuke activiteiten, is er ook altijd een mogelijkheid om een speciale draai te geven aan de groepsreis surfen. Hierbij enkele voorbeelden (alles uiteraard optioneel):

 • Team-building: naast het surfen zijn er verschillende mogelijkheden om activiteiten in groepen te laten plaatsvinden. Denk hierbij aan voetbal/volleybal toernooien, een beach clean-up of een andere activiteit waar een maatschappelijke draai aan zit.
  • onze partners bieden surfaccommodaties aan en zijn niet gespecialiseerd in het beter laten functioneren van teams binnen bedrijven. Ze denken graag mee hoe ze activiteiten in groepen kunnen laten plaatsvinden maar geven ‘geen training of consults’.
 • Surfrider Foundation: deze organisatie, die over de hele wereld zit, zet zich in om onze Oceanen zo schoon mogelijk te houden. Dit doen zij door middel van (met name) voorlichting en de organisatie en facilitatie van  beach clean-ups. Bij surftrips in/rondom Biarritz (Frankrijk), San Sebastian (Noord-Spanje) of Lissabon (Portugal) is het goed mogelijk om deze organisatie te betrekken bij de groepsreis surfen. Hierbij kan er bijv. voorlichting gegeven worden aan de medewerkers, eventueel gevolgd door een beach/forest clean-up.

Eten & Drinken

Naast het surfen zal er voldoende tijd zijn voor leuke en leerzame activiteiten. Indien jullie hier zelf ideeën over hebben, is dat meer dan welkom. Meestal is het geen probleem om dit in het programma te passen. Verder kunnen we wijzen op deze populaire activiteiten:

 • Sustainable: de eerder genoemde activiteiten als een beach clean-up of een bezoek aan (bijv.) de Surfrider Foundation is op een aantal locaties makkelijk te realiseren.
 • Yoga: dit is erg populair, zeker in combinatie met surfen. Alle accommodaties beschikken tegenwoordig over een eigen of externe yoga-optie.
 • Sport & spel: al dan niet in toernooi-vorm zijn er tal van spellen mogelijk. Een middag voetbal of volleybal op het strand of een sessie fitness.
 • Eigen inbreng: indien jullie zelf ideeën hebben voor leuke activiteiten tijdens de surfreis, horen we dat graag. Dit gebeurt regelmatig, eventueel zelfs in combinatie met ‘huiswerk’ wat de medewerkers voor de trip al doen.

Vervoer

Qua vervoer zijn er drie opties. Voor het vervoer per bus of vliegtuig valt dit zowel via ons als zelfstandig te regelen.

 • Vliegtuig: indien jullie een voorkeur hebben om te vliegen (voor reizen naar bijv. Spanje of Portugal) is dat mogelijk. In overleg worden de tickets geboekt door jullie zelf of via ons. Het is uiteraard geen probleem om er ook voor te zorgen dat jullie worden opgepikt op het vliegveld en daar ook weer netjes te worden afgezet.
 • Busvervoer: voor de accommodaties in (met name) Frankrijk en Spanje is het mogelijk om busvervoer te regelen. Het vervoer zal plaatsvinden in moderne en comfortabele bussen die al vele mensen naar hun surfbestemming hebben gebracht over de jaren. Uiteraard komt de bus jullie op kantoor ophalen (op een andere gewenste locatie).
 • Eigen vervoer: indien jullie er zelf voor zouden kiezen om met (eigen) auto’s richting de surftrip te komen, kan dat. Indien dit een groot aantal auto’s zou zijn, kan het handig zijn om dit even te laten weten, i.v.m. het inventariseren voor parkeerplek.
4.7 / 5 - 4.7 reviews

Reviews

SurfaWhile is beoordeeld met een 4.7 /5 op Google, gebaseerd op 110 reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

Francine Vos 5 / 5

Olmo helped us to find the perfect surfcamp. We contacted him after working hours and he went out of his way to help us. He was very friendly and I would definitely contact hi

again if I am searching for a surf camp. Thank you Olmo!

Open volledige review(s)

Ingmar Bruinsma 5 / 5

Very professional company. We booked a surfing trip with them and all was taken care off. We had a great week and we can't wait till we can go again! Definitely recommended!

Open volledige review(s)

Irsa 5 / 5

Had so much fun and everyone was super helpful!

Open volledige review(s)

Martijn Bes 5 / 5

This is the best hostel we have ever been to! The hostel is beautiful and the couple that hosts the place is super friendly, welcoming on top of that great surf teachers. We h

d a surf lesson every day and were easily able to extend our stay. After the surf lesson we would go out to nice local restaurant nearby for lunch, to relax in the big garden of the hostel with a freshly tapped beer from the bar.

Open volledige review(s)

hans van Mourik 5 / 5

Excellent surf holiday company. Great service by very nice people. I always book my surf holidays with Errant Surf and recommend it to everyone!

Open volledige review(s)

Waarom boek je met SurfaWhile?

Gratis advies van onze surf-experts
Geen verscholen boekings-kosten

Boek veilig én betrouwbaar
Beoordeeld met een 9.6

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

Interesse? Neem contact op!

Heb jij interesse in een groepsreis met SurfaWhile? Vul het het formulier hieronder gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.