Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Irene leert Engels op Hawaii – Deel 2

SW Experiences Hawaii

Irene leert Engels op Hawaii – Deel 2


The bay of Honulullu, Hawaii

Engels leren en surfen op Hawaii

Irene verblijft via SurfaWhile voor 8 weken op Hawaii waar zij haar Engels verbetert. Op de blog van SurfaWhile schrijft zij over haar ervaringen op deze prachtige eilandengroep. In dit eerste deel lees je over haar ervaringen tijdens de eerste 2 weken. 

De laatste weken zijn voorbij gevlogen! De meeste ochtenden lag ik met een aantal vrienden om 6 uur in het water om te surfen. Dat was altijd zo magisch, lekker wakker worden in het verkoelende water en je zag de zon op komen als je op je board stond. Na het surfen haalden wij een koffietje voor onderweg. De barista herkende ons en na een tijdje kregen wij al onze koffie zonder het te bestellen. Dat was voor mij wel echt een hele leuke ervaring en dit zag ik dan ook echt als een pluspunt van een lang verblijf op 1 plek.

De overige vrije dagen heb ik met de groep van de residentie voornamelijk andere plekken op het eiland bezocht of zijn wij teruggegaan naar, voor ons, de leukste stranden. Het is lastig om een favoriet strand te benoemen omdat ze allemaal zo anders zijn! Wilden wij snorkelen met schildpadden en dolfijnen (en soms een haai) dan gingen wij naar Electric beach, hoge golven in Yokohama bay en de surfers bekijken op Sandy beach (daar komen de surfers die de echt hoge golven surfen). Ook ben ik een weekendje met 3 jongens en een anders meisje naar Kauai gevlogen. Kauai is een totaal ander eiland, waar het veel regent en het is dus ook heel groen. Het was eigenlijk een soort minivakantie tijdens een geweldige Engels + surfvakantie.

Honolulu is een wereldstad met veel verschillende leuke plekjes. Na het weekendje Kauai voelde Honolulu en de residentie echt als thuiskomen. Ik heb een geweldige tijd gehad, veel vrienden gemaakt die ik zeker nog wel een keer ga zien. Ik ben helemaal verkocht aan het surfen en aan Hawaii. Ik ga zeker ooit nog een keer terug om de andere eilanden te bezoeken, misschien als ik weer een beetje beter kan surfen, de eerste lessen in Nederland staan in ieder geval gepland.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *