Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Kike is de manager die iedereen zou willen

SW Meets Peru

Kike is de manager die iedereen zou willen


Kike is de manager die iedereen zou willen

Tijdens mijn reis door Zuid-Amerika heb ik enkele partners van SurfaWhile bezocht, waaronder het vrijwilligersproject Waves for Development in Lobitos, Noord-Peru. Dit project wordt gerunt door Kike (zijn echte naam is Enrique) en ik was oprecht verrast door hoe hij dit project managede. Zijn openheid met altijd uitgestoken armen om je welkom te heten zullen mij lang bijblijven.

Kike woont in een mooi huis, met uitzicht op Lobitos en de baai. Vanaf zijn balkon kun je zien of de golven goed zijn of niet, waarna hij uiteraard meeten in de auto springt om te gaan surfen, Kike is een surfer met erg veel passie. Iets anders wat me opviel is de situatie van Ben, een van de vrijwilligers. Toen hij net aankwam was hij voor 1 week de enige vrijwilligers. In plaats van het hostel (dat zou dan af en toe wat saai zijn) bood Kike Ben accommodatie in z’n eigen huis aan. Dit was een erg gastvrij gebaar, wat hem erg in dank werd afgenomen door Ben.

Mijn laatste avond stond in het teken van een heerlijk dinner bij Kike thuis. Dat wij met 8 man bij hem kwamen eten was geen enkel probleem en uiteraard stond Kike voor iedereen klaar. Ik was er dan ook gelijk van overtuigd dat het succes van Waves mede te danken is aan de manager, Kike! Het feit dat Kike ook een echte surfgek is, wordt ook gelijk duidelijk als je z’n huis ziet. De woonkamer is op een leuke en originele manier aangekleed met verschillende surfattributen. Uiteraard mogen een aantal surfboarden in de hoek niet ontbreken. Ik kom zeker ooit nog terug in Lobitos, en Kike is een van de redenen daarvan! Wat een topgozer!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *