Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Kitesurf vakanties

Kitesurf vakanties

Op deze pagina vind je 's werelds beste kitesurf vakanties. Gebruik de filters hieronder om de kitesurf vakantie te vinden die bij jou past.
Ben jij op zoek naar een kitesurf vakantie? Hieronder vind je het overzicht van de beste kitesurf vakanties van over de hele wereld. Heb jij interesse in een kitesurf vakantie? Gebruik dan de filters hieronder om de kitesurf vakantie te vinden die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
Costa da Caparica, Portugal 4.9 / 5 - 177 reviews

Gota d’Agua Caparica

Onderdeel van de Gota-family
Gem. 21 - 45 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden
SurfaWhile garantie
Lanzarote, Spanje 4.8 / 5 - 109 reviews

Red Star Surf and Yoga Camp

Surf & Kite Camp
Gem. 25 - 35 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. surfles
SurfaWhile garantie
Cascais, Portugal 4.6 / 5 - 41 reviews

Surf Cascais Surf Villa

Ideaal surfen het hele jaar
Gem. 18 - 45 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 4 nachten, incl. surfles & maaltijden

Meer informatie over Kitesurf vakanties

Wij bij SurfaWhile zijn al jarenlang expert op het gebied van surfvakanties en ook op het gebied van kitesurfen en kitesurf vakanties ontwikkelen we ons steeds verder. Naast dat we tal van partners hebben die zelf ook kitesurflessen aanbieden, werken we sinds een aantal jaar ook samen met aanbieders die gespecialiseerd zijn in kitesurfreizen. Denk hierbij aan kitesurf vakanties in Portugal, een cursus kitesurfen op Zanzibar of zelfs helemaal naar Brazilië om jouw kitesurf-techniek te verbeteren. Het kan allemaal. Wat is jouw droombestemming voor een kitesurf vakantie?

Boek de kitesurf vakantie die echt bij jou past

Zoals gezegd zoeken wij al jaren voor iedereen uit welke surfvakantie het beste bij hem of haar past. En ditzelfde kunnen we natuurlijk ook goed doen op het gebied van kitesurfen. Het valt zeker niet te onderschatten wat voor verschil er tussen deze twee surf-disciplines zit want deze zijn zeker verschillend. Bij golfsurfen houd je weer met tal van andere zaken rekening dan bij een kitesurf vakantie. Bij het kitesurfen is de wind – uiteraard – erg belangrijk, terwijl bij het golfsurfen een lichte tot geen wind weer erg behulpzaam kan zijn. En hoe zit dit dan qua accommodaties en periodes dat je het beste een kitesurf vakantie kunt boeken.

Wij zijn begonnen met een aantal partners (zowel huidige als nieuwe) die kitesurf vakanties aanbieden en dit is iets wat in de komende jaren alleen maar nog verder zal gaan groeien. En indien je aan de hand van het bovenstaande overzicht niet uitkomt bij de kitesurf vakantie die echt bij jou past, kun je altijd eens contact met ons opnemen want de kans is groot dat wij het antwoord alsnog voor je hebben.

Wat is de ideale kitesurf vakantie voor jou?

Waar kun je het beste op letten als je een kitesurf vakantie gaat boeken? Waar je bij surfvakanties vaak een heel seizoen op een bepaalde plek terecht kunt, is dat bij kitesurf vakanties vaak anders. Hier is de periode erg belangrijk, waar een kitesurf vakantie op een bepaalde plek vaak voor een paar weken of maanden wordt georganiseerd. Dit is puur vanwege het feit dat de omstandigheden ideaal moeten zijn voor jou om, op jouw niveau, aan je kitesurf-skills te werken.

Daarnaast kun je natuurlijk kijken naar de afstand die jij wilt afleggen, het weer (naast de wind) ter plaatse en de type accommodatie(s) die wordt(en) aangeboden. Het is dus wel duidelijk dat je bij het boeken van een kitesurf vakantie genoeg hebt om rekening mee te houden.

Andere type surfvakanties

SurfaWhile weet ook heel erg veel van golfsurfen. Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen of onze pagina die speciaal is ingericht voor surfvakanties voor families. Tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En indien jij op zoek bent naar een specifieke bestemming, kun je kijken op de pagina’s met surfvakanties in Frankrijk, surfvakanties in Spanje, surfvakanties in Portugal of juist surfvakanties buiten Europa. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

Vragen over kitesurf vakanties?

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze kitesurf vakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!

Veelgestelde vragen over Kitesurf vakanties