Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Met jouw groep op surfvakantie in 2021?

SurfaWhile Academy Alle landen

Met jouw groep op surfvakantie in 2021?


Travel Classroom Montañita surf trip

Wat een vreemde tijden bevinden we ons in. Terwijl het allerbelangrijkste is dat iedereen zo goed mogelijk gezond en wel blijft, zijn er ook tal van bedrijven die getroffen worden door het coronavirus. SurfaWhile is daar helaas geen uitzondering op al hebben wij al het vertrouwen in ons voortbestaan en gaan wij ervoor zorgen dat ook in 2021 wij weer klaarstaan voor de beste surfvakanties voor groepen.

Ook jij/jullie kunnen ervoor zorgen dat 2021 een jaar wordt om naar uit te kijken. Iedereen is zó erg toe aan vakantie en reizen, maar momenteel kan dat nog even niet. Het is lastig in te schatten hoelang dit nog duurt. Wij hebben er wel alle vertrouwen in dat in 2021 er weer gewoon gereisd kan worden, ook door groepen. En hoe gaaf zou een groeps-surfvakantie in het vooruitzicht zijn?!

SurfaWhile organiseert bijvoorbeeld hele gave surfreizen voor schoolgroepen, waarbij sport en spel centraal staan en veiligheid altijd het belangrijkste is. Hierbij werken wij louter met partners die reeds ruime ervaring hebben met enthousiaste tienerkids (of ouder).

Ook in 2021 hebben wij de leukste surfreizen voor studentenverenigingen. Jullie groepsreis, bijvoorbeeld als lustrum, was nog nooit zo leuk. De mogelijkheden zijn oneindig, dus als jullie juist veel willen surfen of liever kiezen voor de feestjes, bij SurfaWhile zit je aan het goede adres.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!