Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Hoe SurfaWhile haar partner-netwerk onderhoudt

SW Story Alle landen

Hoe SurfaWhile haar partner-netwerk onderhoudt


Olmo and Shane conference ICEF Berlin 2019

N: 52° 31′ 12.025″ E: 13° 24′ 17.834″

Eenmaal per jaar naar Hawaii, een droom die uit zou komen. Wij zijn verbonden aan partners die een surfaccommodatie hebben of een taalschool (op een surf spot). De locaties waar zij gevestigd zijn, liggen verspreid over de hele wereld waardoor het helaas niet mogelijk is om al deze partners regelmatig te bezoeken. Helaas is dus een jaarlijks bezoekje aan Hawaii niet mogelijk voor ons. Echter proberen we al onze partners ten minste eenmaal per jaar te ontmoeten. Bij de een gaan we wel langs, de andere zien we regelmatig op conferenties en beurzen.

Lees na de foto verder…

SurfaWhile, waar een persoonlijke relatie met partners centraal staat

Het aanbod wat wij hebben bestaat uit surfvakanties en surf- en taalreizen. De meeste surfvakanties die je via SurfaWhile boekt, bevinden zich in Europa, maar er zijn ook een aantal surf-accommodaties die zich buiten Europa bevinden. Op de ‘verre’ bestemmingen werken we echter vaak samen met partners waarvan we ook locaties aanbieden binnen Europa, zodat we toch jaarlijks een ontmoeting kunnen inplannen. Het zien van hun bestemming(en) (in Europa) geeft ons ook een goed beeld van hoe de zaken ervoor staan op de locaties die verder weg zijn.

SurfaWhile & Gota D’agua

De surf- en taalreizen die wij aanbieden – we werken dan samen met een taalschool, die zelf weer contact heeft met een goede, lokale surfschool – kunnen we niet jaarlijks bezoeken. De industrie (international education) waar deze taalscholen in zitten, is echter dusdanig groot, dat er het hele jaar door conferenties worden georganiseerd, waar scholen hun partners (agentschappen, zoals wij) kunnen ontmoeten. Ook SurfaWhile bezoekt een aantal keer per jaar zo’n conferentie, zoals in november 2019, toen ICEF Berlin plaatsvond.

Ga jij wél naar Hawaii? Dé plek om Engels leren te combineren met surfen.

Netwerken, inspiratie en gezelligheid

Normaliter bezoekt SurfaWhile 3 conferenties per jaar. In januari gaan we naar Malaga, in september doen we Londen aan en in november bezoeken we Berlijn. Op al deze plekken komen taalscholen van over de hele wereld samen met agencies om elkaar te ontmoeten en de samenwerking te bespreken (hier worden zowel nieuwe partnerships gesloten als bestaande relaties onderhouden). Op deze manier is het voor ons mogelijk om onze partners uit bijv. Hawaii, Kaapstad, Tenerife en Costa Rica tenminste eenmaal per jaar te spreken. Naast dat dit erg goed is (om elkaar regelmatig face-to-face te zien), is het ook erg gezellig. Wij vinden het persoonlijke contact met onze partners namelijk heel erg belangrijk en werken eigenlijk alleen met mensen samen die een kwalitatief goede school hebben en met wie we onderling een professionele en leuke klik hebben.

Lol hebben met leuke partners zorgt voor een hele goede samenwerking

Deze evenementen zijn ook erg inspirerend. Gedurende 2 of 3 dagen worden er tal van seminars gehouden, waar men op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends in de internationale ‘taalscholen-wereld’. Ook kiezen wij vaak voor een seminar van Philippe van Higher Education Marketing, die zijn inzichten en kennis op het gebied van digital marketing deelt.

Eenmaal per jaar op bezoek

Ons netwerk van partners binnen Europa proberen wij allemaal ten minste eenmaal per jaar te bezoeken. In de zomer doen wij altijd een trip naar Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje en buiten het hoogseizoen om bezoeken we ook Portugal. Zo kunnen we hier ons netwerk onderhouden en met onze eigen ogen zien hoe de accommodaties er bijstaan. Deze bezoekjes bestaan voor een groot deel uit het langsgaan bij de verschillende surfhuizen en -camps, waardoor we veel in de auto zitten.

Wij zijn er van overtuigd dat dit – het jaarlijks bezoeken van al onze partners – heel erg veel waarde bijdraagt aan de kwaliteit van de service die wij leveren. Via SurfaWhile boek je de surfreis die écht bij jou past, en omdat wij goed weten wat we aanbieden, kunnen we de personen die via SurfaWhile een surfvakantie boeken dé accommodatie aanraden die het beste bij ze past.

Met onze partner International House

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!