Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.8 /5

/ 5 - reviews

Deze Surf + Taalreis in het kort

Over deze surfreis

Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Surflessen inclusief
Gemiddeld 8 studenten per klas
Gemiddelde leeftijd: 20-30 jaar (min. 17)
cursus begint iedere maandag
Deze taalschool is geaccrediteerd
Gastgezin of studentenresidentie
Transfer of eigen vervoer
Kaapstad, Zuid-Afrika. Toon op kaart
Lees een reiservaring
Open video

Engels leren en surfen in Kaapstad, Zuid-Afrika

Engels leren en surfen in Kaapstad is de beste manier om je avontuur in Zuid-Afrika te beginnen. Je leert Engels op een geweldige taalschool, niet ver van het bekende strand van Muizenberg. Verblijf bij een gastgezin of in een van de studentenhuizen, we weten zeker dat je de tijd van je leven zult hebben
De school bevindt zich in Newlands, op een paar metrohaltes van het bekende surfstrand van Muizenberg. Kaapstad is echt een topbestemming waar je het hele jaar door Engelse lessen kunt volgen, in combinatie met surflessen. De andere studenten zijn erg internationaal, dus je gaat veel leren over verschillende culturen en achtergronden.
Wat SurfaWhile leuk vindt:
 • Internationale Metropool
 • Verblijf in het rustige Newlands
 • Vriendelijke bevolking
 • Veel mogelijkheden voor activiteiten

Over Engels leren en surfen in Kaapstad, Zuid-Afrika

Engels en surfen in Kaapstad

Hieronder lees je meer over deze surfaccomodatie. Zie de fotos hiernaast hieronder voor een impressie.

Engels en surfen in Kaapstad

 • Kaapstad: wereldwijd wordt deze stad gezien als een van de meest bijzondere reisbestemmingen vanwege de eindeloze mogelijkheden die het gebied te bieden heeft. Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld waar zoveel samenkomt: een bruisende metropool, prachtige natuur, de eindeloze Atlantische Oceaan en een zeer diverse, tolerante bevolking.
 • Zuid-Afrika: dit land is al jaren een zeer populaire vakantiebestemming. Elk jaar gaan miljoenen toeristen naar het zuidelijkste land van Afrika voor de prachtige natuur en speciale bevolking. Het is een van de meest diverse landen ter wereld, waar safari’s, moderne steden, bergen en eindeloze stranden elkaar afwisselen.

De taalschool

 • Over de taalschool: de taalschool in Kaapstad bestaat uit twee middelgrote taalscholen, waar persoonlijke aandacht voor elke klant een kernwaarde van het bedrijf is. De taalschool waar we ons op richten bevindt zich in het groene district van Newlands, omdat het zeer goede verbindingen heeft met Muizenberg, het surfstrand van Kaapstad. Daarnaast worden er een groot aantal activiteiten georganiseerd die je op een hele leuke manier kennis laten maken met de Zuid-Afrikaanse cultuur en je medestudenten.
 • Accreditaties & awards:  Deze taalschool is geaccrediteerd met IALC , EAQUALS  en Education South Africa .
 • Startdata: u kunt elke maandag met de Engelse lessen beginnen.
 • Feestdagen 2020: 01 jan, 21 mrt, 10 apr, 13 apr, 01 mei, 16 jun, 10 aug, 16 sep, 25 dec, 26 dec (26 jan 2021)

De taallessen

 • Engelse les: op deze taalschool kun je kiezen voor een deeltijdse cursus Engels (20 uur) of een voltijdse cursus Engels (30 uur). Beide cursussen zijn geschikt voor alle taalniveaus en in beide programma’s werk je op een interactieve manier aan je spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden. Op deze manier heb je een heel compleet programma, dat op een hele leuke manier wordt gegeven.
 • Engels + Surfen: wanneer u het Engels + Surf-programma kiest, volg je ‘s ochtends de Engelse lessen en kan je ‘s middags surfen. Deze surflessen worden gegeven in Muizenberg, de beste locatie voor beginnende surfers in Kaapstad, op een paar tramhaltes van de school en daarom gemakkelijk bereikbaar.
 • Niveau: deze taalschool kan voor elk niveau worden bezocht. Bij aankomst doe je een test om je niveau te bepalen. De docent zorgt er altijd voor dat je lessen volgt die het beste bij jouw niveau passen.

De gasten

 • De studenten: je zult je Engels verbeteren in een echt internationale omgeving. Op deze manier leer je niet alleen veel over de Engelse taal en Zuid-Afrika, maar leer je ook veel over de landen en culturen van je medestudenten tijdens je verblijf.

Surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer

Hieronder lees je meer over het surfen, de activiteiten, de maaltijden en het vervoer. Scroll door de fotos hiernaast hieronder voor een impressie.

Accommodatie

U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten accommodatie. De aankomst is op zondag en op zaterdag, na je laatste schooldag, verlaat je de accommodatie weer.

 • Gastgezin: (minimum leeftijd 17 jaar) het is mogelijk om bij een gastgezin te verblijven. Dit is over het algemeen de beste manier om in korte tijd zoveel mogelijk vooruitgang te boeken met uw Engelse taalvaardigheden. Een ander groot voordeel is dat er twee maaltijden per dag worden geserveerd (ontbijt en diner) en dat je je eigen kamer hebt.
  •  Als je samen reist, heb je de mogelijkheid om een kamer te delen, waardoor je beide korting krijgt.
 • Accommodatie ter plaatse: (min. Leeftijd 18) de taalschool heeft een studentenhuis dat direct naast de school ligt. De kamers worden gedeeld en het huis heeft een zwembad.
 • Residentie: op 15 minuten afstand (met de tram, 4 haltes) bevindt zich de studentenresidentie, waar 20 studenten verblijven. Hier krijg je je eigen kamer en de woning biedt alles wat je nodig heeft voor een comfortabel verblijf.

Surflessen

 • Surflessen: de surflessen vinden plaats op het strand van Muizenberg, ongeveer 20 minuten met de trein van de taalschool. Muizenberg wordt algemeen gezien als een uitstekende surfspot om echt te leren surfen. De school kan je helpen bij het kiezen van een surfschool, maar je hebt zeker ook de vrijheid om die kant op te gaan en een school naar keuze te kiezen.
 • Surfmateriaal: naast de surflessen kun je een surfplank huren, maar het is ook mogelijk om een (tweedehands) bord te kopen. Zowel in de taalschool als daarbuiten zijn er ook volop mogelijkheden om een surfplank te krijgen.

Surfcondities

 • De surflessen worden op verschillende niveaus gegeven. De surfinstructeurs zorgen ervoor dat je lessen op jouw niveau krijgt, zelfs als je nog nooit hebt gesurft zul je dit snel leren.
 • Als je een ervaren surfer bent, raden we je aan om op locatie een tweedehands surfplank te kopen. De school kan je hierbij helpen.

Activiteiten

 • Kaap de Goede Hoop: in het zuiden van het schiereiland waarop Kaapstad ligt, vindt je het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop. Een ongelooflijk mooi natuurgebied met eindeloze vergezichten, verborgen stranden en dieren in het wild zoals zebra’s, struisvogels en bavianen.
 • Tafelberg: in het midden van de stad vindt je de Tafelberg, die op de UNESCO-lijst van “7 natuurlijke wonderen” staat. Je kunt de tafelberg met de lift beklimmen of je kunt ervoor kiezen om de berg te beklimmen. Wanneer je ervoor kiest om de Tafelberg te beklimmen, kan je kiezen uit een groot aantal verschillende wandelingen, elk met zijn eigen karakter, duur en moeilijkheidsgraad.
 • Musea: de lange geschiedenis en speciale culturen van Kaapstad hebben geleid tot de aanwezigheid van vele belangrijke musea in de stad. Denk aan Robbeneiland, het Kasteel van Goede Hoop, de Slaven Lodge, het District 6 Museum en nog veel meer.

Vervoer

 • Vanaf de luchthaven van Kaapstad kan je gemakkelijk met de bus naar de stad reizen.
 • Het is ook mogelijk om een luchthaventransfer te boeken.

Prijzen & Boeken

Waarom boek je met SurfaWhile?

 • Onze klanten beoordelen ons met een 0
 • Géén boekingskosten
 • Boek veilig en gemakkelijk
 • Gratis eBook t.w.v. € 9,95
 • Duurzaam & verantwoord
 • Lees meer

Prijzen

Hieronder vind je de prijzen van deze surfvakantie. Wil jij overgaan op een boeking? Vul het het formulier hiernaast hieronder in om jouw boeking vast te leggen.

Prijsoverzicht

Onderstaande prijzen betreffen de  prijzen per persoon per week. De tarieven worden bepaald op basis van de aankomstdatum.

WeekEnglish + host familyEnglish + on site acc. English + residence
1 week € 540,-€ 605,-€ 540,-
2 weken€ 1.005,-€ 1.135,-€ 1.005,-
3 weken € 1.470,-€ 1.665,-€ 1.470,-
4 weken € 1.895,-€ 2.155,-€ 1.895,-
5 weken€ 2.350,-€ 2.675,-€ 2.350,-
6 weken € 2.805,-€ 3.195,- € 2.805,-
7 weken € 3.260,-€ 3.715,-€ 3.260,-
8 weken € 3.715,-€ 4.235,-€ 3.715,-
9 weken€ 4.170,-€ 4.755,-€ 4.170,-
10 weken€ 4.625,-€ 5.275,-€ 4.625,-
11 weken € 5.080,-€ 5.795,-€ 5.080,-
12 weken€ 5.175,-€ 5.955,-€ 5.175,-
Extra week€ 425,-€ 490,-€ 425,-
Toeslag hoogseizoen (jan 5 - mei 20)€ 30 € 30 € 30
Upgrade 30 lessen € 135,-€ 135,-€ 135,-

Wij vragen een eenmalige bijdrage van € 15,- per boeking ten behoeve van het garantiefonds GGTO. Zie de tab "inbegrepen" hieronder voor een overzicht van het basispakket en eventuele bijkomende opties.

Wat is wel/niet inbegrepen?

IncludedNot included
20 Engelse lessen (of 30, zie prijzen)Vlucht naar Kaapstad
Accommodatie (zondag - zaterdag)Transfer naar taalschool
Gastgezin: ontbijt & dinerSchoolboeken (ongeveer 20 - 38 euro)
Student residence: geen maaltijden Maaltijden (niet altijd inbegrepen)
Accommodatie ter plaatse: geen maaltijden Bepaalde excursies
Activiteiten: sommige activiteiten zijn voor alle studenten en zijn gratis te volgenBorg van € 100,- (krijg je terug na je verblijf)

Verovoer & Add-ons

Add-onPrice
Surf lessenBoeken op locatie
Korting gastgezin bij samen reizen (gedeelde kamer)- € 40,- p.p. per week

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vergelijkbare Surf + Taalreizen

Praktische informatie

Praktische informatie

Hieronder vind je alle benodigde praktische informatie betreffende deze surfvakantie.

Check-in / Check-out

 • Inchecken: de meeste studenten komen op zondagmiddag aan, zodat ze op maandag aan de cursussen kunnen beginnen. Als u op zaterdag aankomt, kunnen normaal gesproken extra nachten worden geboekt.
 • Check out:  De check out vindt plaats op zaterdag 

Praktische informatie

 • Aankomst: idealiter kom je op zondag aan, maar de school is erg flexibel met studenten die op andere dagen aankomen. Dus aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag is zeker ook mogelijk, waar je dan op maandag met de Engelse lessen begint.
 • Visa: voor een verblijf van maximaal 90 dagen is een toeristenvisum voldoende. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan eenmaal met nog eens 90 dagen worden verlengd.
 • Valuta: in Zuid-Afrika betalen mensen met de Zuid-Afrikaanse Rand.
 • PIN en creditcard: in Kaapstad vindt u een groot aantal geldautomaten waar je pin met een wereldpas (maestro) of creditcard (Mastercard of Visa) kunt gebruiken.
 • Vaccinaties: zie deze pagina voor actuele informatie over vaccinaties.
 • Wi-Fi: Wi-Fi is beschikbaar in de taalschool.

Meenemen

Hieronder vind je enkele items die we je aanraden om mee te nemen. Tevens kun je onder het kopje 'prijzen' een overzicht vinden wat inclusief/niet inclusief is en na het bevestigen van jouw boeking krijg je tevens een precieze pack-list toegestuurd.

 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Strandhanddoek / handdoek
 • Warme kleren 
 • Wat extra cash kan altijd handig zijn

Verzekeringen

SurfaWhile is officieel partner van de Europeesche Verzekeringen, waardoor de reizen van SurfaWhile verzekerd kunnen worden. Let op: Surfen wordt gezien als een ‘extreme-sport’, niet elke verzekeraar vergoedt deze reizen. Ga dit zelf goed na indien je zelf de verzekering afsluit, bij welke verzekeraar dan ook.

 • Kortlopende reisverzekering: met het afsluiten van een kortlopende reisverzekering via de Europeesche Verzekeringen ben je verzekered voor onverwachte kosten op reis.
 • Annuleringsverzekering: met het afsluiten van een annuleringsverzekering kun je jouw reis kosteloos annuleren indien deze onverhoopt niet door kan gaan.

How to get there?

Adresgegevens:
 • Good Hope Studies – English Language School
 • 11 Mariendahl Ave
 • Newlands Cape Town, 7700
 • South Africa

Vervoer:
Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden tot vervoer naar deze accommodatie, zie de tab 'vervoer' onder 'Surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer'.

Experiences

Recensies

Deze bestemming heeft (nog) geen recensies op Google.

Video Experience

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Bekijk de vragen en antwoorden hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Prijzen

De prijs per week, incl. alle extra’s vind je onder het kopje prijzen. Klik op de gele knop Prijzen & Boeken en je komt er direct. De prijs wordt gegeven per persoon.

Onder het kopje met prijzen vind je wat allemaal is inbegrepen in deze surfvakantie.

Indien jullie met minimaal 10 personen komen, kijken we graag samen naar de mogelijkheden, incl. welke accommodatie het beste bij jullie groep past. Waar mogelijk kan een groepskorting gegeven worden.

Via SurfaWhile betaal je altijd dezelfde prijs als wanneer je direct bij onze partners boekt, terwijl wij je een aantal leuke voordelen en extra’s aanbieden. Naast het SurfaWhile eBook, wat je helemaal gratis krijgt bij jouw boeking, helpen wij je met goede, snelle en persoonlijke service om de surfaccommodatie te boeken die het beste bij jou/jullie past. En daar betaal je niets extra’s voor

Voor wie?

Bovenaan de pagina, direct onder het groene kader (Wat SurfaWhile leuk vindt) vind je een samenvatting, met de gem. leeftijden van de gasten. Iets verder naar beneden vind je het kopje ‘Wie boekt deze surfvakantie?’ en daar wordt het klantprofiel nog beter beschreven.

Ja, dat kan goed. Bij deze surfvakantie komen veel mensen die alleen of met z’n 2’en reizen, waardoor de sfeer erg open is en verreweg de meesten op zoek zijn naar contact met anderen.

Surfen

Jazeker! De meeste gasten hebben weinig tot geen surfervaring, dus je zult zeker niet de enige zijn. Kijk wel even bij het kopje ‘surfcondities’ om te bepalen welke maand het meest geschikt is voor jou.

Op deze pagina vind je informatie over de surfcondities, waar we per niveau de omstandigheden hebben omschreven. Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’.

De surflessen vinden meestal in de ochtend plaats en ook gaat er vaak ’s middags nog een groep het water in. Het hangt uiteindelijk echter met name af van de surfcondities dus dit is nooit vooraf al met zekerheid te zeggen.

Maaltijden

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘maaltijden’ voor uitleg over de maaltijden.

Met de meeste dieetwensen en allergieën kan rekening gehouden worden. Na je boeking kun je dit vermelden op het aanmeldformulier. Indien je een allergie hebt die niet veel voorkomt, kan het handig zijn om even contact met ons op te nemen

Praktisch

Ja, wij schatten in van wel. Indien jij op zoek bent naar een week (of langer) vol met gezelligheid, (een beetje of veel) surf en leuke mensen, zit je helemaal goed! Een surfvakantie is voor iedereen en de surf-vibe is gegarandeerd!

Zie ‘praktische informatie’ voor informatie over het inchecken (tijd en aankomst dag). Indien je voor de inchecktijd al aankomt, is het geen probleem je bagage alvast achter te laten en lekker naar het strand te gaan.

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘vervoer’ voor de verschillende opties.

Nee, de vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Kijk bij het kopje ‘vervoer’ voor de dichtstbijzijnde luchthaven en een handige link naar een pagina waar je gemakkelijk en het voordeligst jouw vlucht boekt.

Zie ‘praktische informatie’ voor de algemene pack-list en informatie over deze specifieke accommodatie.

In de fotogalerij die zich onder het kopje ‘Over dit surfkamp’ bevindt, kun je foto’s van alle verschillende typen accommodaties vinden.

Het is aan te raden om hier van tevoren een beslissing over te nemen. Deze surfaccommodatie is erg populair, met name in de zomermaanden en zijn daardoor regelmatig volgeboekt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.