Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Engels en surfen op Hawaii


Hawaii, USA

Wat is inbegrepen in deze Surf + Taalreis?

Alle taalniveau's
Alle surfniveau's
Gem. 20 - 30 jaar oud. Min. 18
Gemiddeld 10 studenten per klas

Verblijf bij gastgezin of in residentie
Luchthaventransfer beschikbaar
Cursus begint op maandag
Deze taalschool is geaccrediteerd

Hoogtepunten

 • Exotische & tropische bestemming: Hawaii, do we need to say more? Verbeter je Engels in combinatie met (leren) surfen op een van de mooiste tropische eilanden ter wereld.
 • Grote surf-historie: De eilandengroep Hawaii is de geboorteplaats van het surfen. Hier werd al eeuwen gesurft voordat de surfsport de kusten continentaal Noord-Amerika, Europa en Australië veroverde.
 • Uitstekende taalschool: De taalschool waar de taallessen worden gegeven beschikt over tal van accreditaties, waardoor je gegarandeerd de best mogelijke Engelse lessen zult volgen.

Video Experience

Een bericht van jouw host

Eric, School Manager

In Hawaii is het surfen uitgevonden; al eeuwenlang wordt er op de stranden van deze eilandgroep gesurft. Hierdoor staat Hawaii op het verlanglijstje van vrijwel iedere surfer. Hawaii heeft daarnaast een zeer diverse bevolking, een uitstekend klimaat en een prachtige natuur. De hoofdstad van Hawaii, Honolulu, wordt dan ook gezien als een van de meest leefbare steden ter wereld. Kortom: alle ingredienten zijn aanwezig voor een fantastische tijd op deze magische eilandengroep.
Deze tropische eilandengroep is de vijftigste staat van de Verenigde Staten en bestaat uit een groot aantal grotere en kleinere vulkanische eilanden. De eilandengroep ligt midden in de Grote Oceaan en kent een heerlijk klimaat met weinig temperatuurverschillen. Op deze eilandengroep is het surfen ooit uitgevonden, en kent dan ook een aantal excellente surfspots waar al eeuwen wordt gesurft.

Over Engels en surfen op Hawaii

Hieronder lees je alle benodigde informatie over deze surf + taalreis naar Hawaii, USA.

Over Hawaii, USA

 • Honolulu: de stad heeft bijna 400.000 inwoners en is de belangrijkste stad van de eilandengroep. De bevolking van Honolulu is een unieke mix van Aziatische, blanke, donkere en Polynesische invloeden. Honolulu wordt gezien als een van de meest leefbare steden ter wereld, en staat bekend als de fitste stad van de VS. Aan het strand van Honolulu vind je het beroemde Waikiki Beach, waar je heerlijk kunt surfen.
 • Hawaii: deze tropische eilandengroep is de vijftigste staat van de Verenigde Staten en bestaat uit een groot aantal grotere en kleinere vulkanische eilanden. De eilandengroep ligt midden in de Grote Oceaan en kent een heerlijk klimaat met weinig temperatuurverschillen. Op deze eilandengroep is het surfen ooit uitgevonden, en kent dan ook een aantal excellente surfspots waar al eeuwen wordt gesurft.

Over de Taalschool

 • Engelse lessen: tijdens de cursus verbeter je je Engelse vaardigheid in groepen van maximaal 15 internationale studenten. De focus van de cursus ligt op de vier sleutelvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Je oefent zowel individueel als in groepsverband om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Tevens is de school van mening dat het leren van een tweede taal het beste lukt wanneer er plezier wordt gemaakt. Er is dan ook veel ruimte voor plezier in het klaslokaal!
 • Officiële certificaten: ons partnerinstituut is een officieel examencentrum van zowel de Cambridge examens (FCE, CAE en CPE) en de meer academisch-gerichte TOEFL en IELTS examens. Dit maakt onze taalschool in Hawaii uitermate geschikt om te studeren voor één van deze certificaten. Er zijn verschillende mogelijkheden om de examentrainingen te volgen en de examens af te leggen. Stuur ons een e-mail of vul het formulier onderaan de pagina in voor de mogelijkheden.

Over de Taallessen

 • Engelse lessen: tijdens de cursus verbeter je je Engelse vaardigheid in groepen van maximaal 15 internationale studenten. De focus van de cursus ligt op de vier sleutelvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Je oefent zowel individueel als in groepsverband om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Tevens is de school van mening dat het leren van een tweede taal het beste lukt wanneer er plezier wordt gemaakt. Er is dan ook veel ruimte voor plezier in het klaslokaal!
 • Officiële certificaten: ons partnerinstituut is een officieel examencentrum van zowel de Cambridge examens (FCE, CAE en CPE) en de meer academisch-gerichte TOEFL en IELTS examens. Dit maakt onze taalschool in Hawaii uitermate geschikt om te studeren voor één van deze certificaten. Er zijn verschillende mogelijkheden om de examentrainingen te volgen en de examens af te leggen. Stuur ons een e-mail of vul het formulier onderaan de pagina in voor de mogelijkheden.

Over de studenten

 • De studenten: je zult Engels leren in een echt internationale omgeving. Zo leer je niet alleen veel over de Engelse taal en over Hawaii, maar zal je tijdens jouw verblijf ook veel leren over de landen en culturen van jouw medestudenten.

Over de Surflessen

 • Surfen: je kunt een introductieles surfen voor beginners boeken. Daarna kun je afhankelijk van je niveau surflessen boeken bij de surfschool.
 • Surfmateriaal: buiten de surflessen om zul je een surfboard kunnen huren, maar het is ook mogelijk om een (tweedehands) board aan te schaffen. Zowel in de school als daarbuiten zullen er voldoende mogelijkheden zijn om aan een surfplank te geraken.

Over de Surfcondities

 • Beginners: beginnende surfers raden wij aan surflessen te volgen. Deze kunnen vanuit de taalschool op locatie worden geregeld.
 • Intermediate: intermediate surfers raden wij aan surflessen te volgen. Deze kunnen vanuit de taalschool op locatie worden geregeld.
 • Gevorderd: gevorderde surfers kunnen ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van surfmateriaal.

Accommodatie

 • Gastgezin: je kunt ervoor kiezen om te verblijven bij een lokale gastfamilie. Dit is de beste manier om je Engels te verbeteren, omdat je op deze manier ook na de schooluren in het engels zal moeten communiceren. Je zult een privé-kamer krijgen met een comfortabel bed en goede verlichting. Op deze manier zal je de unieke Hawaiiaanse cultuur echt ervaren! Tevens zijn 3 maaltijden per dag inclusief, wel zo fijn.
 • Studentenresidentie: in het studentenverblijf van de school verblijf je samen met je (internationale) medestudenten in een studentenwoning, waar je over je eigen kamer zult beschikken. De faciliteiten van de studentenwoning zijn onder anderen kamers met airconditioning, een gemeenschappelijke badkamer, een barbecue, draadloos internet en was-faciliteiten. Daarnaast zijn er simpele kookfaciliteiten in je eigen kamer. Zowel de school als Waikiki beach bevinden zich op fietsafstand en zijn ook per bus zeer goed te bereiken.

Wat is er te doen?

 • Natuur: de vulkanische eilanden van Hawaii bieden eindeloze mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Je kunt hiken, mountainbiken en kajakken op verschillende plekken in Hawaii.
 • Sportieve activiteiten: vanuit de taalschool wordt een groot aantal sportieve activiteiten georganiseerd. Zo kun je deelnemen aan yogasessies, voetbalwedstrijden, beachvolleybal, capoeira en nog veel meer.
 • Waterleven: aangezien Hawaii een eilandengroep is, neemt de ocean een zeer centrale rol in. Zo kun je ook in en rondom het water aan veel activiteiten deelnemen. Zo wordt er regelmatig een zeiltocht georganiseerd. Ook kun je duiken en/of snorkelen en walvissen of dolfijnen spotten.

Locatie

De locatie van de taalschool vind je op onderstaand kaartje. Hieronder vind je de beste maniere(n) om er te komen.

Adres

Global Village English Centres – GV Hawaii

1440 Kapiolani Blvd #1100

Honolulu, HI 96814

Verenigde Staten

How to get there?

 • Er zijn verschillende manieren om naar Hawaii te vliegen. Een van de manieren is om vanuit Europa op een vrijdag naar New York te vliegen. Op zondag vlieg je dan door naar Hawaii. Deze tickets worden nog al eens wat voordeliger aangeboden en ook hak je de reis in tweeën. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om een weekend in New York door te brengen!
 • Indien je een van de twee residenties boekt, is de airport pick-up inclusief. Indien je een gastgezin boekt, kun je een transfer boeken (prijs op aanvraag), een taxi pakken of zelf een bus pakken (afhankelijk van waar jouw gastgezin is gevestigd).

Praktische informatie

 • Aankomst: idealiter kom je aan op zondag, maar de school is zeer flexibel met studenten die arriveren op andere dagen. Dus aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag is zeker ook mogelijk, waar je dan op maandag met de Engelse lessen zult starten.
 • Visum: voor een verblijf van maximaal 90 dagen is een toeristenvisum voldoende. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Deze kan eenmalig verlengd worden met nog eens 90 dagen.
 • Valuta: op Hawaii betaalt men met de Amerikaanse dollar.
 • Pinnen en creditcard: in Honolulu vind je een aantal pinautomaten waar je kunt pinnen met een wereldpas (maestro) of met creditcard (Mastercard of Visa).
 • Inentingen: voor actuele informatie omtrent inentingen, zie deze pagina.
 • Wifi: in de taalschool is wifi aanwezig.
 • Aankomst: idealiter kom je aan op zondag, maar de school is zeer flexibel met studenten die arriveren op andere dagen. Dus aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag is zeker ook mogelijk, waar je dan op maandag met de Spaanse lessen zult starten.

Basic paklijst

In de welkomstinformatie ontvang je meer informatie over 'wat in te pakken'. Voorlopig willen we jou op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken:
 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Badlaken & handdoek
 • Warme kleding
 • Wat cash geld kan altijd handig zijn

Prijslijst

Hieronder tref je de prijslijst voor Engels en surfen op Hawaii. Wij doen ons uiterste best om deze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden, maar de daadwerkelijke prijzen kunnen afwijken van onderstaande tabel. Vul het boekingsformulier in voor een gratis en vrijblijvend prijsoverzicht voor de door jou gewenste surf + taalreis.
WeekEngels + GastgezinEngels + KaimukiEngels + Kapiolani
Week 1€ 1085,-€ 1053,-€ 1085,-
Week 2€ 1548,-€ 1638,-€ 1688,-
Week 3€ 2003,-€ 2223,-€ 2290,-
Week 4€ 2459,-€ 2772,-€ 2857,-
Week 5€ 2939,-€ 3321,-€ 3424,-
Week 6€ 3418,-€ 3870,-€ 3992,-
Week 7€ 3898,-€ 4405,-€ 4545,-
Week 8€ 4378,-€ 4941,-€ 5098,-
Extra week€ 480,-€ 536,-€ 553,-
Hoogseizoen (toeslag per week) n.v.t.n.v.t.n.v.t.
Surf Add-on (toeslag per week)n.v.t. n.v.t. n.v.t.
4.4 / 5 - 4.4 reviews

Reviews

Engels en surfen op Hawaii is beoordeeld met een 4.4 /5 op Google, gebaseerd op 13 reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

Maria Fernanda Santos 5 / 5

Mohamed Alajaji 5 / 5

I love this school , they are so friendly and good teachers 👍🏻

Open volledige review(s)

Talang Tu 5 / 5

スタッフの方々、先生方々皆いい人たちでした。 いい意味で、英語以外を使うとしっかり叱ってくれました。 当初はワイキキの

のところに応募予定でしたが、ホストファミリーが見つからずこちらになりました。 結果的には、アラモアナの立地や、交通系の利便性含めとても良かったです。 学校を検討していて、あまりハワイに来たことない方はこちらをお勧めします。

Open volledige review(s)

Yuko Suzuki 5 / 5

I love GV Hawaii. This is a really good English language school. Teachers and staff are very friendly and very kind. They are like "Ohana"(means family in Hawaiian language).

wanted to speak English fluently. I made a best choice to study at GV Hawaii. GV has a very strict English only policy. At first it was not easy to speak English all the time but because of this policy, my English skill improved rapidly. Also I was staying at Kapiolani residence and it was good for me. There were students from other countries at the residence and I had to speak in English to communication with them. This was also a good experience for me to get to know different cultures while practicing my English. In addition, staying at the residence was easier for me to make new friends too. I am very happy with this school. I gained a confidence in myself through studying English at GV and at the same time I made a lot of friends from all over the world! Thank you very much ! I strongly recommend GV if you want to improve your English!

Open volledige review(s)

James D 1 / 5

I have been a neighbor of the Kapiolani Residence for 4 years now. GVH has failed to monitor the late night noise levels of its students for years. This student housing seem

to promote the college party lifestyle by allowing its students to drink and make loud noise throughout the night without thought of their neighbors or any sort of consequence. The tenants are only here for a few months at a time so they can care less about the noise they make, they will never be back. The property owners could care less because for an apartment they would be only getting $1,800 for per month, they are getting upwards of $3,000 per month if not more. It probably is a good school to go to but its obviously not teaching etiquette in its curriculum. This riff raff needs to stop. **EDIT APRIL 2019 STILL THE SAME SITUATION 5 YEARS LATER. KAPIOLANI RESIDENCE IS LISTED AS A DORMITORY ON GVH WEBSITE SO WHOEVER RESPONDED TO MY REVIEW PLEASE DON'T SAY THE 2 ARE NOT CONNECTED. MY REVIEW IS MY REVIEW, COME SPEND A FEW NIGHTS AT MY PLACE AND SEE. MAHALOS

Open volledige review(s)

Waarom boek je met SurfaWhile?

Gratis advies van onze surf-experts
Geen verscholen boekings-kosten

Boek veilig én betrouwbaar
Beoordeeld met een 9.6

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

Boek deze Surf + Taalreis

Wil jij overgaan op een boeking? Vul het het formulier hiernaast gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vergelijkbare Surf + Taalreizen

4.8 / 5 - reviews

Engels en surfen in Cornwall

Cornwall, Engeland
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin
4.6 / 5 - reviews

Engels en surfen in Kaapstad

Kaapstad, Zuid-Afrika
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin of studentenresidentie
4.6 / 5 - reviews

Engels en surfen in Ierland

Bundoran, Ierland
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gedeeld verfblijf of gastgezin

De Kleine Lettertjes

Algemene voorwaardenOp deze boeking zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.
AnnuleringenZie onze algemene voorwaarden voor het annuleringsbeleid.
Wijziging van boekingZie onze algemene voorwaarden voor het wijzigingsbeleid.
Travel OperatorDeze surfvakantie wordt uitgevoerd door SurfaWhile in samenwerking met .
MinimumleeftijdDe minimumleeftijd om in deze accommodatie te verblijven is 18 jaar oud.
Type accommodatieTijdens het boekingsproces kunt u het gewenste accommodatietype selecteren.
ExclusiefTijdens het boekingsproces kunt u de inbegrepen onderdelen van de reis selecteren.
ReisdocumentenDe reisdocumenten voor deze surfvakantie worden bij tijds opgestuurd per email. Indien informatie over visa relevant is, verwijzen we je graag door naar deze pagina.
VoorkeurenAls je dit achteraf doorgeeft, kunnen wij jouw voorkeur(en) niet garanderen.
ToeristenbelastingEventueel touristenbelasting dient op locatie betaald te worden.
Locatie en accommodatieLocatie: deze surfvakantie vindt plaats in in .
Duur van de vakantieTijdens het boekingsproces kun je het gewenste aantal nachten selecteren.
VerzekeringOpen deze pagina voor informatie over een reisverzekering en een annuleringsverzekering.
GarantiefondsWij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds (nummer: 1395). Per persoon zijn wij verplicht een eenmalige bijdrage van € 7,50 te vragen.
DisclaimerElke dag besteden we grote zorg en aandacht om de informatie over deze vakantie up-to-date te houden. Toch kan het voorkomen dat faciliteiten, openingstijden en / of eventuele kosten wijzigen.