Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Engels en surfen in Kaapstad


Kaapstad, Zuid-Afrika

Wat is inbegrepen in deze Surf + Taalreis?

Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gem. 20-30 jaar oud. Min. 17
Gemiddeld 8 studenten per klas

Gastgezin of studentenresidentie
Transfer of eigen vervoer
cursus begint iedere maandag
Deze taalschool is geaccrediteerd

Hoogtepunten

 • Internationale metropool: Kaapstad is een enorm bruisende metropool in het zuiden van Afrika. Deze stad is al jaren een van de populairste hotspots ter wereld. Zeker tijdens de Europese wintermaanden trekken er reizigers vanuit alle hoeken van de wereld naar Kaapstad om te overwinteren.
 • Prachtige natuur met veel mogelijkheden voor activiteiten : Naast de vele faciliteiten die Kaapstad als wereldstad te bieden heeft, kun je genieten van prachtige, ongerepte natuur op zeer korte afstand rijden van de stad.
 • Diverse bevolking: Kaapstad kent een van de meest diverse bevolkingen wereldwijd. Je treft hier mensen uit alle windstreken die allemaal hun eigen culturen, talen en eetgewoontes meenemen. En ze hebben allemaal 1 ding gemeen: ze zijn heel vrolijk en heten jou van harte welkom!

Video Experience

Een bericht van jouw host

Vanessa, School Manager

Engels leren en surfen in Kaapstad is de beste manier om je avontuur in Zuid-Afrika te beginnen. Je leert Engels op een geweldige taalschool, niet ver van het bekende strand van Muizenberg. Verblijf bij een gastgezin of in een van de studentenhuizen, we weten zeker dat je de tijd van je leven zult hebben
De school bevindt zich in Newlands, op een paar metrohaltes van het bekende surfstrand van Muizenberg. Kaapstad is echt een topbestemming waar je het hele jaar door Engelse lessen kunt volgen, in combinatie met surflessen. De andere studenten zijn erg internationaal, dus je gaat veel leren over verschillende culturen en achtergronden.

Over Engels en surfen in Kaapstad

Hieronder lees je alle benodigde informatie over deze surf + taalreis naar Kaapstad, Zuid-Afrika.

Over Kaapstad, Zuid-Afrika

 • Kaapstad: wereldwijd wordt deze stad gezien als een van de meest bijzondere reisbestemmingen vanwege de eindeloze mogelijkheden die het gebied te bieden heeft. Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld waar zoveel samenkomt: een bruisende metropool, prachtige natuur, de eindeloze Atlantische Oceaan en een zeer diverse, tolerante bevolking.
 • Zuid-Afrika: dit land is al jaren een zeer populaire vakantiebestemming. Elk jaar gaan miljoenen toeristen naar het zuidelijkste land van Afrika voor de prachtige natuur en speciale bevolking. Het is een van de meest diverse landen ter wereld, waar safari’s, moderne steden, bergen en eindeloze stranden elkaar afwisselen.

Over de Taalschool

 • Over de taalschool: de taalschool in Kaapstad bestaat uit twee middelgrote taalscholen, waar persoonlijke aandacht voor elke klant een kernwaarde van het bedrijf is. De taalschool waar we ons op richten bevindt zich in het groene district van Newlands, omdat het zeer goede verbindingen heeft met Muizenberg, het surfstrand van Kaapstad. Daarnaast worden er een groot aantal activiteiten georganiseerd die je op een hele leuke manier kennis laten maken met de Zuid-Afrikaanse cultuur en je medestudenten.
 • Accreditaties & awards:  Deze taalschool is geaccrediteerd met IALC , EAQUALS  en Education South Africa .
 • Startdata: u kunt elke maandag met de Engelse lessen beginnen.
 • Feestdagen 2020: 01 jan, 21 mrt, 10 apr, 13 apr, 01 mei, 16 jun, 10 aug, 16 sep, 25 dec, 26 dec (26 jan 2021)

Over de Taallessen

 • Engelse les: op deze taalschool kun je kiezen voor een deeltijdse cursus Engels (20 uur) of een voltijdse cursus Engels (30 uur). Beide cursussen zijn geschikt voor alle taalniveaus en in beide programma’s werk je op een interactieve manier aan je spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden. Op deze manier heb je een heel compleet programma, dat op een hele leuke manier wordt gegeven.
 • Engels + Surfen: wanneer u het Engels + Surf-programma kiest, volg je ‘s ochtends de Engelse lessen en kan je ‘s middags surfen. Deze surflessen worden gegeven in Muizenberg, de beste locatie voor beginnende surfers in Kaapstad, op een paar tramhaltes van de school en daarom gemakkelijk bereikbaar.
 • Niveau: deze taalschool kan voor elk niveau worden bezocht. Bij aankomst doe je een test om je niveau te bepalen. De docent zorgt er altijd voor dat je lessen volgt die het beste bij jouw niveau passen.

Over de studenten

 • De studenten: je zult je Engels verbeteren in een echt internationale omgeving. Op deze manier leer je niet alleen veel over de Engelse taal en Zuid-Afrika, maar leer je ook veel over de landen en culturen van je medestudenten tijdens je verblijf.

Over de Surflessen

 • Surflessen: de surflessen vinden plaats op het strand van Muizenberg, ongeveer 20 minuten met de trein van de taalschool. Muizenberg wordt algemeen gezien als een uitstekende surfspot om echt te leren surfen. De school kan je helpen bij het kiezen van een surfschool, maar je hebt zeker ook de vrijheid om die kant op te gaan en een school naar keuze te kiezen.
 • Surfmateriaal: naast de surflessen kun je een surfplank huren, maar het is ook mogelijk om een (tweedehands) bord te kopen. Zowel in de taalschool als daarbuiten zijn er ook volop mogelijkheden om een surfplank te krijgen.

Over de Surfcondities

 • De surflessen worden op verschillende niveaus gegeven. De surfinstructeurs zorgen ervoor dat je lessen op jouw niveau krijgt, zelfs als je nog nooit hebt gesurft zul je dit snel leren.
 • Als je een ervaren surfer bent, raden we je aan om op locatie een tweedehands surfplank te kopen. De school kan je hierbij helpen.

Accommodatie

U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten accommodatie. De aankomst is op zondag en op zaterdag, na je laatste schooldag, verlaat je de accommodatie weer.

 • Gastgezin: (minimum leeftijd 17 jaar) het is mogelijk om bij een gastgezin te verblijven. Dit is over het algemeen de beste manier om in korte tijd zoveel mogelijk vooruitgang te boeken met uw Engelse taalvaardigheden. Een ander groot voordeel is dat er twee maaltijden per dag worden geserveerd (ontbijt en diner) en dat je je eigen kamer hebt.
  •  Als je samen reist, heb je de mogelijkheid om een kamer te delen, waardoor je beide korting krijgt.
 • Accommodatie ter plaatse: (min. Leeftijd 18) de taalschool heeft een studentenhuis dat direct naast de school ligt. De kamers worden gedeeld en het huis heeft een zwembad.
 • Residentie: op 15 minuten afstand (met de tram, 4 haltes) bevindt zich de studentenresidentie, waar 20 studenten verblijven. Hier krijg je je eigen kamer en de woning biedt alles wat je nodig heeft voor een comfortabel verblijf.

Wat is er te doen?

 • Kaap de Goede Hoop: in het zuiden van het schiereiland waarop Kaapstad ligt, vindt je het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop. Een ongelooflijk mooi natuurgebied met eindeloze vergezichten, verborgen stranden en dieren in het wild zoals zebra’s, struisvogels en bavianen.
 • Tafelberg: in het midden van de stad vindt je de Tafelberg, die op de UNESCO-lijst van “7 natuurlijke wonderen” staat. Je kunt de tafelberg met de lift beklimmen of je kunt ervoor kiezen om de berg te beklimmen. Wanneer je ervoor kiest om de Tafelberg te beklimmen, kan je kiezen uit een groot aantal verschillende wandelingen, elk met zijn eigen karakter, duur en moeilijkheidsgraad.
 • Musea: de lange geschiedenis en speciale culturen van Kaapstad hebben geleid tot de aanwezigheid van vele belangrijke musea in de stad. Denk aan Robbeneiland, het Kasteel van Goede Hoop, de Slaven Lodge, het District 6 Museum en nog veel meer.

Locatie

De locatie van de taalschool vind je op onderstaand kaartje. Hieronder vind je de beste maniere(n) om er te komen.

Adres

Good Hope Studies – English Language School
11 Mariendahl Ave
Newlands Cape Town, 7700
South Africa

How to get there?

 • Vanaf de luchthaven van Kaapstad kan je gemakkelijk met de bus naar de stad reizen.
 • Het is ook mogelijk om een luchthaventransfer te boeken.

Praktische informatie

 • Aankomst: idealiter kom je op zondag aan, maar de school is erg flexibel met studenten die op andere dagen aankomen. Dus aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag is zeker ook mogelijk, waar je dan op maandag met de Engelse lessen begint.
 • Visa: voor een verblijf van maximaal 90 dagen is een toeristenvisum voldoende. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan eenmaal met nog eens 90 dagen worden verlengd.
 • Valuta: in Zuid-Afrika betalen mensen met de Zuid-Afrikaanse Rand.
 • PIN en creditcard: in Kaapstad vindt u een groot aantal geldautomaten waar je pin met een wereldpas (maestro) of creditcard (Mastercard of Visa) kunt gebruiken.
 • Vaccinaties: zie deze pagina voor actuele informatie over vaccinaties.
 • Wi-Fi: Wi-Fi is beschikbaar in de taalschool.
 • Check-in: de meeste studenten komen op zondagmiddag aan, zodat ze op maandag aan de cursussen kunnen beginnen. Als u op zaterdag aankomt, kunnen normaal gesproken extra nachten worden geboekt.
 • Check-out:  De check out vindt plaats op zaterdag

Basic paklijst

In de welkomstinformatie ontvang je meer informatie over 'wat in te pakken'. Voorlopig willen we jou op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken:
 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Strandhanddoek / handdoek
 • Warme kleren 
 • Wat extra cash kan altijd handig zijn

Prijslijst

Hieronder tref je de prijslijst voor Engels en surfen in Kaapstad. Wij doen ons uiterste best om deze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden, maar de daadwerkelijke prijzen kunnen afwijken van onderstaande tabel. Vul het boekingsformulier in voor een gratis en vrijblijvend prijsoverzicht voor de door jou gewenste surf + taalreis.
WeekEnglish + host familyEnglish + on site accEnglish + residence
Week 1€ 540,-€ 605,-€ 540,-
Week 2€ 1005,-€ 1135,-€ 1005,-
Week 3€ 1470,-€ 1665,-€ 1470,-
Week 4€ 1895,-€ 2155,-€ 1895,-
Week 5€ 2350,-€ 2675,-€ 2350,-
Week 6€ 2805,-€ 3195,-€ 2805,-
Week 7€ 3260,-€ 3715,-€ 3260,-
Week 8€ 3715,-€ 4235,-€ 3715,-
Extra week€ 425,-€ 490,-€ 425,-
Hoogseizoen (toeslag per week) € 30,-€ 30,-€ 30,-
Surf Add-on (toeslag per week)n.v.t. n.v.t. n.v.t.
4.6 / 5 - 4.6 reviews

Reviews

Engels en surfen in Kaapstad is beoordeeld met een 4.6 /5 op Google, gebaseerd op 39 reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

Dee Watson 5 / 5

Good Hope Studies is extremely well-prepared to keep students and staff safe from COVID 19. Having undergone training and seeing all the safety measures in place, I'm excited

o be going back!

Open volledige review(s)

V354 CEPHEI 5 / 5

Good organized school with nice teachers. It was an great experience!

Open volledige review(s)

Yannick Harms 4 / 5

Eversthing looked just like the photos you can see on their website. It provides all students with a good atmosphere and the lessons are quite fun. The teachers are also very

ice and are always happy to help YouTube.

Open volledige review(s)

J NOH 3 / 5

the school is great but students are so young. some guys are so rude and childish in the class. teachers are patient. i think that teacher need to explain grammar a little bit

the class focuses speaking, i think.

Open volledige review(s)

S i 3 / 5

Just tell the teachers to respect student's privacy .They compare systems , laws, religions between countries in a comic way .Also, some teachers give some students who looks

rich more attention than others just to have a gift. Other one just talks about her life all the time and leaves us in the class more 30 minutes to make copies in the morning and after break too and sometimes she watches comic videos in YouTube. I want to give names of these teachers but I don't find a place of complaints in your website.

Open volledige review(s)

Waarom boek je met SurfaWhile?

Gratis advies van onze surf-experts
Geen verscholen boekings-kosten

Boek veilig én betrouwbaar
Beoordeeld met een 9.6

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

Boek deze Surf + Taalreis

Wil jij overgaan op een boeking? Vul het het formulier hiernaast gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vergelijkbare Surf + Taalreizen

4.8 / 5 - reviews

Engels en surfen in Cornwall

Cornwall, Engeland
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin
4.4 / 5 - reviews

Engels en surfen op Hawaii

Hawaii, USA
Alle taalniveau's
Alle surfniveau's
Verblijf bij gastgezin of in residentie
4.6 / 5 - reviews

Engels en surfen in Ierland

Bundoran, Ierland
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gedeeld verfblijf of gastgezin

De Kleine Lettertjes

Algemene voorwaardenOp deze boeking zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.
AnnuleringenZie onze algemene voorwaarden voor het annuleringsbeleid.
Wijziging van boekingZie onze algemene voorwaarden voor het wijzigingsbeleid.
Travel OperatorDeze surfvakantie wordt uitgevoerd door SurfaWhile in samenwerking met .
MinimumleeftijdDe minimumleeftijd om in deze accommodatie te verblijven is 17 jaar oud.
Type accommodatieTijdens het boekingsproces kunt u het gewenste accommodatietype selecteren.
ExclusiefTijdens het boekingsproces kunt u de inbegrepen onderdelen van de reis selecteren.
ReisdocumentenDe reisdocumenten voor deze surfvakantie worden bij tijds opgestuurd per email. Indien informatie over visa relevant is, verwijzen we je graag door naar deze pagina.
VoorkeurenAls je dit achteraf doorgeeft, kunnen wij jouw voorkeur(en) niet garanderen.
ToeristenbelastingEventueel touristenbelasting dient op locatie betaald te worden.
Locatie en accommodatieLocatie: deze surfvakantie vindt plaats in in .
Duur van de vakantieTijdens het boekingsproces kun je het gewenste aantal nachten selecteren.
VerzekeringOpen deze pagina voor informatie over een reisverzekering en een annuleringsverzekering.
GarantiefondsWij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds (nummer: 1395). Per persoon zijn wij verplicht een eenmalige bijdrage van € 7,50 te vragen.
DisclaimerElke dag besteden we grote zorg en aandacht om de informatie over deze vakantie up-to-date te houden. Toch kan het voorkomen dat faciliteiten, openingstijden en / of eventuele kosten wijzigen.