Boek veilig & vertouwd Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 112 reviews

Portugees en surfen in Lissabon


4.9 / 5 - 116 reviews Open Gallerij

Homepage / Surf + taalreizen / Portugees / Portugees en surfen in Lissabon

Wat is inbegrepen in deze reis?

Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gem. 20-40 jaar oud. Min. 16
Gemiddeld 8 studenten per klas

Gastgezin of studentenresidentie
Transfer of eigen vervoer
Cursus begint iedere maandag
Deze taalschool is geaccrediteerd

Hoogtepunten

 • Prachtige stad: Lissabon is een van de meest populaire bestemmingen voor een citytrip in Europa, en dat is natuurlijk niet voor niets. De lange historie, het bruisende uitgaansleven, de geweldige ligging en de mooie stranden met super golven zijn slechts een aantal redenen waarom deze stad dé hotspot van het moment is.
 • Bruisend uitgaansleven: De nachten in Lissabon zijn lang, heel lang. Je begint de avond met een heerlijk dinner. Na het dinner geniet je van een drankje in een van de vele gezellige barretjes, en daarna zijn er tal van rooftop bars en clubs waar je kunt dansen tot in de zeer vroege uurtjes.
 • Geweldig surfen: Lissabon is omringd door een aantal geweldige surfspots. Tijdens jouw verblijf, worden de surflessen gegeven op het stadsstrand Carcavelos, maar vergeet zeker niet in de weekenden naar de stranden van Ericeira of Caparica te gaan, want daar zul je geweldige golven treffen!

Video Experience

Een bericht van jouw host

Director, Marco

Wij kijken ernaar uit om jou te laten zien wat Portugal zo geweldig maakt. Zijn het de 'pasteis de nata', het heerlijke weer, het surfen of gewoon de mensen hier? Voor iedereen springt er net wat anders uit en graag laten we dit allemaal aan jou zien.
Wij bieden Portugese lessen aan met een zeer persoonlijke aanpak. Onze partner faciliteert de surflessen en ook de accommodatie regelen wij. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken. Zien we jou snel?

Over Portugees en surfen in Lissabon

Hieronder lees je alle benodigde informatie over deze surf + taalreis naar Lissabon, Portugal. Wij besteden veel zorg aan het up-to-date houden van deze informatie. Tijdens het boekingspoces zal duidelijk worden wat je precies boekt.

Over Lissabon, Portugal

 • Lissabon en omgeving: Lissabon is de hoofdstad van Portugal en ligt in het midden van het land, aan de voet van een rivier die uitmondt in de Atlantische Oceaan. Vanuit Lissabon heb je ook de mogelijkheid om een aantal hele leuke plekken in de buurt te bezoeken. Iets naar het noorden vind je het echte surfstadje Ericeira en het prachtige UNESCO-stadje Sintra. Iets ten zuiden van Lissabon vind je Caparica, ook een uitstekende surfplek.
 • Portugal: dit prachtige land ligt langs de gehele lengte aan de Atlantische Oceaan, waardoor er langs de hele kust vele surfspots zijn te vinden. Portugal heeft een zeer rijke geschiedenis, waardoor er in de Portugese steden veel bezienswaardigheden te zien zijn. Tevens beschikt dit land over een heerlijk klimaat, een uitstekende keuken en een zeer vriendelijke bevolking.

Over de Taalschool

 • Over de taalschool: de taalschool in Lissabon is een relatief jonge school die in haar korte bestaan een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. De school, gevestigd in een prachtig eeuwenoud Portugees gebouw, wordt gerund door een zeer betrokken koppel. Daarnaast wordt er een groot aantal activiteiten georganiseerd, waardoor op een hele leuke manier kennis wordt gemaakt met de Portugese cultuur en met jouw medestudenten.
 • De studenten: je zult Portugees leren in een echt internationale omgeving. Zo leer je niet alleen veel over de Portugese taal en over Lissabon, maar zal je tijdens jouw verblijf ook veel leren over de landen en culturen van jouw medestudenten.

Over de Taallessen

 • Portugese lessen: je volgt de Portugese lessen in groepjes van maximaal 7 studenten, op jouw eigen niveau. De focus zal zowel op het lezen en schrijven liggen als op de meer communicatieve vaardigheden; spreken en luisteren. Per week zul je 20 lesuren (55 minuten per les) Portugees volgen. Zo is dit programma dus uitstekend te combineren met surflessen. Je kunt ook kiezen voor de upgrade, waar je per week ook 5 privélessen krijgt. Zo pik je het Portugees nog sneller op.
 • Portugees + surfen:  wil jij jouw Portugese cursus aanvullen met surflessen, dan kan dat! Per week kun je twee surflessen volgen, welke worden gegeven op Carcavelos, een van de beste surfspots van Lissabon. De surflessen worden gegeven door ene gerenommeerde surfschool. Ga jij voor 3 of zelfs 5 surflessen per week?

Over de studenten

 • De studenten: je zult Portugees leren in een echt internationale omgeving. Zo leer je niet alleen veel over de Portugese taal en over Lissabon, maar zal je tijdens jouw verblijf ook veel leren over de landen en culturen van jouw medestudenten.

Over de Surflessen

 • Surfles: per week kun je kiezen voor 3 of 5 surflessen van 90 minuten surfles. Tijdens deze lessen zijn alle materialen inclusief, dus je hoeft alleen maar op te komen dagen. Het is erg makkelijk om ter plekke nog meer surflessen bij te boeken indien je dat zou willen.
 • Materiaal: indien je buiten de lessen om ook zou willen surfen, is dat uiteraard goed mogelijk. Je kunt bij de surfschool materiaal huren of anders wellicht een surfboard kopen (dit kan vaak ook tweedehands).

Over de Surfcondities

 • De surflessen worden gegeven op verschillende niveaus. De surfinstructeurs zullen er voor zorgen dat jij les krijg op jouw niveau, ook als je nog nooit gesurft heb zal je dit snel leren.
 • Ben jij een ervaren surfer dan raden wij aan om op locatie een tweedehands surfboard aan te schaffen

Accommodatie

 • Host Family: je zult verblijven in een gastgezin waar je je eigen kamer krijgt. In de meeste gezinnen deel je de badkamer met de familie, en eventueel een mede-student. De meeste gezinnen zijn gelegen in het centrum van Lissabon, maar er is een optie dat je de metro of de bus moet nemen om bij de school te komen. Het centrum van Lissabon is goed beloopbaar, dus vaak ben je zo bij de school.
 • Wat is inbegrepen: bij een aantal gastgezinnen is er wifi, maar dit kan niet worden gegarandeerd. Bij jouw verblijf is het ontbijt inclusief. Verder zul je ook beddengoed krijgen, maar je wordt wel geacht je eigen handdoek mee te nemen. Eenmaal per week wordt jouw kamer schoongemaakt, waar je bed elke 2 weken zal worden verschoond.

Wat is er te doen?

 • Musea en cultuur: de rijke geschiedenis van Lissabon heeft ertoe geleid dat de stad over een enorme culturele rijkdom beschikt. Ook vind je in de stad een aantal hele bijzondere wijken waar je helemaal in kunt verdwalen. Denk hierbij aan de Baixa, Ginjihna en Afama. Het is een absolute aanrader om hier een walking tour te ondernemen.
 • Rondom Lissabon: Lissabon is een prachtige stad, maar ook de omgeving is meer dan de moeite waard. Zo tref je rondom Lissabon een aantal prachtige wijngaarden. Ook het UNESCO stadje Sintra is een must-visit. Tot slot zijn daar nog de surfspots van Ericeira en Caparica, die zich op korte afstand van de stad bevinden.
 • Overige activiteiten: door de taalschool worden er gedurende de hele week activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan het maken van pastel de nata, portugese tegeltjes verven, en nog veel meer.
 • Bairro Alto: een van ‘s werelds bekenste uitgaanswijken, met talloze barretjes en gezelligheid, zowel binnen als op straat.

Locatie

De locatie van de taalschool vind je op onderstaand kaartje. Hieronder vind je de beste maniere(n) om er te komen.

Adres

 • Portuguese Connection
 • Praça do Príncipe Real 23
 • 1250-096 Lisboa
 • Portugal

How to get there?

 • Vliegveld: vanaf het vliegveld van Lissabon kun je heel gemakkelijk het centrum bereiken.
 • Auto: indien je een auto wilt huren, raden we je aan dit alleen te doen als je het echt nodig hebt. Parkeren in Lissabon is vaak erg ingewikkeld.

Praktische informatie

 • Aankomst: idealiter kom je aan op zondag maar mocht je nou al eerder naar Lissabon willen komen om even te acclimatiseren is dat geen probleem. Je kunt zelf een hostel/hotel boeken of we kunnen voor je nagaan of het verblijf eerder al beschikbaar is.
 • Valuta: in Portugal betaald men met de Euro
 • Pinnen en creditcard: in Lissabon kun je zo goed als overal pinnen
 • Wifi: in de taalschool is wifi aanwezig.
 • Check-in: vindt plaats op Zondag, tijd is afhankelijk van de aankomst tijd en wordt nader bepaald.
 • Check-out: vindt plaats op zaterdag, je dient uit te checken voor 12.00.

Basic paklijst

In de welkomstinformatie ontvang je meer informatie over 'wat in te pakken'. Voorlopig willen we jou op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken:
 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Badlaken & handdoek
 • Warm clothing (it can sometimes cool down in the evenings)
 • Some cash can always be useful

Prijslijst

Hieronder tref je de prijslijst voor Portugees en surfen in Lissabon. Wij doen ons uiterste best om deze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden, maar de daadwerkelijke prijzen kunnen afwijken van onderstaande tabel. Vul het boekingsformulier in voor een gratis en vrijblijvend prijsoverzicht voor de door jou gewenste surf + taalreis.
Taal:
Type acco.:
Jouw kamer:
Portugees (20)
Gastgezin
Privé
Portugees (25)
Gastgezin
Privé
1 week€ 486,-€ 633,-
2 weken€ 942,-€ 1176,-
3 weken€ 1370,-€ 1721,-
4 weken€ 1768,-€ 2236,-
5 weken€ 2210,-€ 2795,-
6 weken€ 2652,-€ 3354,-
7 weken€ 3094,-€ 3913,-
8 weken€ 3536,-€ 4472,-
4.9 / 5 - 116 reviews

Reviews

Portugees en surfen in Lissabon is beoordeeld met een 4.9 /5 op Google, gebaseerd op 116 reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

5 / 5

Janet Olearski

Easily the best online course in European Portuguese that I've attended. There was a good balance of fluency practice through speaking, together with grammar and vocabulary in

ut. A particularly useful feature of the course were the 'notes' that were made available at the end of each session. These provided a complete, comprehensive record of everything covered in each lesson - the perfect tool for revision and learning. This is a course for committed learners, those who want to make significant progress over a short period of time, and to this end they are required to complete a clearly defined set of relevant activities and exercises between classes. The provision of these assignments does in fact motivate the student to continue studying on a regular basis outside class times. I cannot praise my teacher enough. At all times she was positive, professional, knowledgeable, upbeat, and immensely patient, giving equal attention to all students regardless of their level of competence. With its combination of quality and professionalism this course provides excellent value for money.

Open volledige review(s)
5 / 5

Lisa Main

Excellent!! The course exceeded my expectations. I did the first level for absolute beginners (15 x evening classes on zoom over 2 month period). The course was well structure

and the content is relevant. The teacher was very knowledgeable, presented in clear and fun way, and great in engaging all students, ensuring no one is left behind. The school is good with communication and the administration side of things. I will definitely do more courses with them.

Open volledige review(s)
5 / 5

Mihaela Avrigeanu

Studying Portuguese with Portuguese Connection has been such a wonderful experience! I’ve enjoyed every minute of every class! If you are looking to improve your Portuguese

kills, or wish to start learning it from scratch, I highly recommend you to take into consideration this wonderful school in Lisbon! The teachers and the staff are amazing! The lessons are fun and very well structured! You can choose between online and face-to-face courses. You will find all the support you need!

Open volledige review(s)
5 / 5

Zeina Darouni

My family and I truly enjoyed our Portuguese lessons whether online or in person at the Portuguese connections. They have a great system, very well structured that helps you i

prove a lot and acquire the language properly with wonderful teachers that are highly qualified.

Open volledige review(s)
1 / 5

Dee Hutchinson

If I could give zero stars I would. I didn't even get a chance to experience this highly reviewed school. I have been in contact with them for over 3 months now and today (t

e 14th November) I am still waiting for confirmation of a start date for their November course. Either they are so fabulously brilliant they can't be bothered to respond or their customer service is awful. I'm honestly not sure which but I can say I was looking forward to signing up and have been left feeling really disappointed.

Open volledige review(s)

Waarom boek je via SurfaWhile?

Boek veilig via SurfaWhile

 • Boek veilig via een Nederlandse reisorganisatie
 • Jouw boeking verloopt veilig, vertrouwd en gemakkelijk
 • Via SurfaWhile betaal je geen boekings- of reserveringskosten
 • Wij helpen jou aan de surftrip die écht bij jou past

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

Minderjarige deelnemers ontvangen na de boeking een goedkeuringsformulier dat door een ouder/begeleider ondertekend dient te worden.

Vrijblijvende aanvraag

Heb jij interesse in deze reis? Vul het het formulier hiernaast gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vrijblijvende aanvraag

...

Over de partner

Deze compleet verzorgde surf + taalreis vindt plaats bij Portuguese Connection in Lissabon, Portugal.

Marco en Joana hebben een fantastisch team wat klaar staat om het de studenten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij werken erg fijn met ze samen en bijna tijdens al onze bezoeken aan Lissabon gaan we wel even koffie drinken op de school.

Vergelijkbare Surf + Taalreizen

4.7 / 5 - reviews

Spaans en surfen in Ecuador

Montanita, Ecuador
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin of studentenresidentie
4.9 / 5 - reviews

Spaans en surfen op Tenerife

Tenerife, Spanje
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin of studentenresidentie
4.4 / 5 - reviews

Frans en surfen in Biarritz

Biarritz, Frankrijk
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin
4.3 / 5 - reviews

Spaans en surfen in Tamarindo

Tamarindo, Costa Rica
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Appartementen of gastgezin
4.9 / 5 - reviews

Spaans en surfen in Cadiz

Cadiz, Spanje
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin of studentenresidentie
4.4 / 5 - reviews

Spaans en surfen in Mexico

Puerto Escondido, Mexico
Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gastgezin of appartementen

De Kleine Lettertjes

Algemene voorwaardenOp deze boeking zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.
AnnuleringenZie onze algemene voorwaarden voor het annuleringsbeleid.
Wijziging van boekingZie onze algemene voorwaarden voor het wijzigingsbeleid.
Travel OperatorDeze surfvakantie wordt uitgevoerd door SurfaWhile in samenwerking met Portuguese Connection.
MinimumleeftijdDe minimumleeftijd om in deze accommodatie te verblijven is 16 jaar oud. Deelnemers jonger dan 18 jaar ontvangen een formulier welke door een ouder of verzorger ondertekend dient te worden.
Type accommodatieTijdens het boekingsproces kun je het gewenste accommodatietype selecteren.
ExclusiefTijdens het boekingsproces kun je de inbegrepen onderdelen van de reis selecteren.
ReisdocumentenDe reisdocumenten voor deze surfvakantie worden bij tijds opgestuurd per email. Indien informatie over visa relevant is, verwijzen we je graag door naar deze pagina.
VoorkeurenAls je dit achteraf doorgeeft, kunnen wij jouw voorkeur(en) niet garanderen.
ToeristenbelastingEventueel touristenbelasting dient op locatie betaald te worden.
Locatie en accommodatieLocatie: deze surfvakantie vindt plaats in in .
Duur van de vakantieTijdens het boekingsproces kun je het gewenste aantal nachten selecteren.
VerzekeringOpen deze pagina voor informatie over een reisverzekering en een annuleringsverzekering.
GarantiefondsWij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds (nummer: 1395). Per persoon zijn wij verplicht een eenmalige bijdrage van € 7,50 te vragen.
DisclaimerElke dag besteden we grote zorg en aandacht om de informatie over deze vakantie up-to-date te houden. Toch kan het voorkomen dat faciliteiten, openingstijden en / of eventuele kosten wijzigen.