Boek veilig & vertouwd Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 112 reviews

Spaans Leren + Surfen

Spaans Leren + Surfen

Combineer Spaans leren met surfen op de beste surfspots van Spanje, de Canarische Eilanden en Latijns-Amerika. Gebruik de filters hieronder en beleef de tijd van je leven met SurfaWhile!
's Ochtends volg je een cursus Spaans in een internationale omgeving, en 's middags volg je surfles bij een gerenommeerde surfschool. Heb jij interesse in een Spaans + Surfcursus met SurfaWhile? Gebruik dan de filters hieronder om de surf + taalreis te vinden die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surf + taalreizen voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
4.9 / 5 - 39 reviews
San Sebastian, Spanje

Spaans en surfen in San Sebastian

Gem. 18 - 25 jaar oud. (Min. 17)
Meest geschikt: Apr - Okt
Gedeeld verblijf of gastgezin
Reis gemakkelijk naar San Sebastian
SurfaWhile garantie
4.9 / 5 - 70 reviews
Cadiz, Spanje

Spaans en surfen in Cadiz

Meest geschikt:
Gastgezin of studentenresidentie
Transfer of eigen vervoer
SurfaWhile garantie
4.9 / 5 - 135 reviews
Tenerife, Spanje

Spaans en surfen op Tenerife

Meest geschikt:
Gastgezin of studentenresidentie
Luchthaven transfer of openbaar vervoer
SurfaWhile garantie
4.7 / 5 - 12 reviews
Montanita, Ecuador

Spaans en surfen in Ecuador

Meest geschikt:
Gastgezin of studentenresidentie
Transfer of eigen vervoer
SurfaWhile garantie
4.4 / 5 - 75 reviews
Puerto Escondido, Mexico

Spaans en surfen in Mexico

Meest geschikt:
Gastgezin of appartementen
School nabij luchthaven
SurfaWhile garantie
4.3 / 5 - 30 reviews
Tamarindo, Costa Rica

Spaans en surfen in Tamarindo

Meest geschikt:
Appartementen of gastgezin
Transfer of eigen vervoer

Meer informatie over Spaans Leren + Surfen

Spaans leren in combinatie met surfen; jouw tussenjaar, tijd in het buitenland of reis is nog nooit zo geweldig geweest. Het combineren van de Spaanse taal en het surfen is ongelofelijk populair en graag vertellen we jou waarom. Want Spaans leren kun je zowel in Spanje als in Latijns-Amerika, beide plekken die bol staan van de goede surf spots. Ben jij hier terecht gekomen en ben je eigenlijk gewoon op zoek naar een surfvakantie in Spanje, zonder per se taallessen Spaans te krijgen, kan dat natuurlijk ook. Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht van surfvakanties in Spanje.

Waar kun je Spaans leren en surfen?

Spaans kun je het beste leren in landen waar de bevolking ook Spaans spreekt. Dat is natuurlijk wel zo handig. Wat dat betreft kun je het beste onderscheid maken tussen twee geografische gebieden: Spanje en Latijns Amerika. In Spanje hebben we een aantal bestemmingen waar je goed kunt surfen en ook in Latijns-Amerika hebben we een aantal surf spots uitgezocht waar je ook heel goed Spaans kunt leren. Graag vertellen we je hier meer over.

Spaans leren in Spanje en surfen

In Spanje hebben we 4 locaties die we al jaren aanbieden en stuk voor stuk erg populair zijn. Onze eerste bestemming om Spaans te leren in Spanje was San Sebastian. Dit is een geweldige stad met een van de beste keukens van Spanje. Wat uniek ook is, is dat het stadsstrand goede surfcondities biedt. Je kunt letterlijk vanaf het terras in 2 minuten in het water liggen. In het zuidwesten van Spanje (het vasteland) komen we uit in Cádiz, ook een hele leuke stad waar je je Spaans kunt verbeteren in combinatie met surfen. Cádiz is gelegen in Andalusië en heeft veel te bieden. Zowel in als rondom deze stad zul je je geen moment vervelen en wist jij trouwens dat Cádiz de stad is die bekend staat als beste plek om carnaval te vieren in Spanje? Meer naar het zuiden komen we op de Canarische Eilanden, waar je Spaans kunt leren en surfen op het prachtige Tenerife terwijl je er ook voor kunt kiezen om een soortgelijke cursus te volgen op het naastgelegen Fuerteventura. Zo zie je maar: keuze genoeg en voor ieder wat wils. Kijk gerust eens rond op de desbetreffende bestemmingspagina’s en indien je vragen hebt, weet je ons te vinden.

Spaans leren en surfen in Latijns-Amerika

Onze meest populaire bestemmingen in Zuid Amerika en Centraal-Amerika zijn Ecuador, Mexico en Costa Rica. Je kunt op al deze plekken een cursus Spaans leren en surfen doen en al deze spots hebben hun eigen charme. Uiteraard zijn wij als SurfaWhile op al deze plekken geweest en kunnen jou er alles over vertellen.

 

Veelgestelde vragen over Spaans Leren + Surfen