Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 147 reviews
4.4/ 5 - 33 reviews

Homepage / Surf + taalreizen / Spaans Leren + Surfen / Spaans en surfen in Tamarindo

Spaans en surfen in Tamarindo

Wat is inbegrepen in deze reis?

Geschikt voor alle taalniveau's
Geschikt voor alle surfniveau's
Gem. 19-31 jaar oud. Min. 17
Gemiddeld 6 studenten per klas

Appartementen of gastgezin
Airport pick-up of bus beschikbaar
Cursus start elke maandag
Deze taalschool is geaccrediteerd

Gallery

Surfen in Tamarindo 1 / 15
De Spaanse les - waan je in de jungle 2 / 15
De school in Tamarindo 3 / 15
Costa Rica: la pura vida 4 / 15
Ga jij mee met de boat trip? 5 / 15
Volleybal bij het strand in Tamarindo 6 / 15
De school in Tamarindo 7 / 15
De school Spaans in Tamarindo 8 / 15
De taalschool van binnen 9 / 15
Studenten Spaans in Tamarindo 10 / 15
Surfen in Tamarindo - alle niveaus 11 / 15
Surfen in Tamarindo voor iedereen 12 / 15
Paardrijden op het strand van Tamarindo bij zonsondergang 13 / 15
Waan je in paradijs 14 / 15
Costa Rica, een prachtig land 15 / 15

Hoogtepunten

 • Geweldig surfen: Tamarindo wordt wereldwijd gezien als een van de allerbeste surfspots op verschillende niveau's. Jaarlijks trekken duizenden beginnende en ervaren surfers vanuit alle hoeken van de wereld naar Tamarindo voor de uitstekende surfcondities.
 • Prachtige natuur: Costa Rica staat bekend om haar schitterende en ongerepte natuur. In dit land tref je prachtige regenwouden met een enorm diverse flora en fauna.
 • Bruisend stadje: Tamarindo trekt vele reizigers vanuit alle hoeken van de wereld. Hierdoor is er een bruisend uitgaansleven ontstaan met vele restaurants, bars en discotheken.

Video Experience

Een bericht van jouw host

School Manager, Marcela

Ben jij klaar voor La Pura Vida? Wij wel in ieder geval - en dat is maar goed ook wat het is hier elke dag Pura Vida. Terwijl jij Spaans leert, schieten de aapjes langs de ramen van het klaslokaal, letterlijk! Het surfstrand ligt op loopafstand, wat wil jij nog meer?
Graag laten we jou alles zien wat ons prachtige land te bieden heeft. De mooiste natuur, wilde dieren en het lekkere eten. Oh, en in Tamarindo kun je ook altijd wel een dansje wagen als jij het aandurft.

Over Spaans en surfen in Tamarindo

Hieronder lees je alle benodigde informatie over deze surf + taalreis naar Regio Tamarindo, Costa Rica. Wij besteden veel zorg aan het up-to-date houden van deze informatie. Tijdens het boekingspoces zal duidelijk worden wat je precies boekt.

Over Regio Tamarindo, Costa Rica

 • Tamarindo: Costa Rica heeft bijna 1.300 kilometer aan kustlijn, voldoende plekken om te surfen dus. De film Endless Summer II maakte Costa Rica tot een van ’s werelds meest bekende plekken om te surfen. Tamarindo is de eerste echte surfspot van Costa Rica, en wordt gezien als een van de beste surfspots wereldwijd.
 • Costa Rica: Spaans leren in Costa Rica betekent Spaans leren in een prachtige omgeving. Zo is meer dan 25% van al het Costa Ricaanse land beschermd natuurgebied of reservaat. Ook staat de bevolking van Costa Rica  bekend als een van de meest gelukkige ter wereld.
 • Pura Vida: in Costa Rica kent iedereen het gezegde ‘La Pura Vida’ wat het pure leven betekent. Dit is dan ook hoe de Costa Ricanen in het leven staan

Over de Taalschool

 • Over de taalschool: de taalschool in Tamarindo is een middelgrote taalschool dat zich midden in de prachtige Costa Ricaanse natuur bevindt. Bovendien ligt deze school op een steenworp afstand van zowel het centrum van Tamarindo als van de Grote Oceaan. Daarnaast wordt er een groot aantal activiteiten georganiseerd, waardoor op een hele leuke manier kennis wordt gemaakt met de Costa Ricaanse cultuur en met jouw medestudenten.
 • Accreditaties & awards: deze taalschool is een officieel examencentrum van de DELE examens.

Over de Taallessen

 • Spaanse cursus: in Tamarindo krijg je les op een in 1996 opgerichte Spaanse taalschool. De klassen zijn erg internationaal en bovendien zul je les krijgen in kleine groepjes. De lessen zijn geschikt voor studenten op alle taalniveau’s, je zult worden ingedeeld in een groepje op jouw niveau. je zult 20 lesuren Spaans per week krijgen, waarbij de focus zal liggen op grammatica, lezen en schrijven. Uiteraard komen de communicatieve vaardigheden, zoals spreken en luisteren, ook aan bod, bijvoorbeeld tijdens de activiteiten en de surflessen. Voor degene die écht Spaans willen leren, is er ook de mogelijkheid om 30 lesuren Spaans per week te kiezen.
 • Spaans + Surf: naast de reguliere Spaans lessen kun je kiezen voor surflessen. Deze lessen worden gegeven op een gerenommeerde surfschool. Zie het tabje ‘Surfen’ voor een uitleg over de verschillende pakketten die je kunt kiezen.
 • Startdata: het is mogelijk om elke maandag te starten met de Spaanse lessen, ongeacht je niveau.
 • Vakantiedata: de school is gesloten op de volgende nationale feestdagen: 01 jan. 01 mei. 25 jul. 15 aug. & 25 dec. Op die dagen zal er, waar mogelijk, getracht worden de studenten een leuke activiteit te organiseren (er zal geen terugbetaling van de betaalde lesgelden worden gedaan). Tevens is de school dicht tussen 11 en 15 april (de accommodatie loopt wel gewoon door) en tussen 21 augustus en 20 september.

Over de studenten

 • De studenten: je zult Spaans leren in een echt internationale omgeving. Zo leer je niet alleen veel over de Spaanse taal en over Costa Rica, maar zal je tijdens jouw verblijf ook veel leren over de landen en culturen van jouw medestudenten.

Over de Surflessen

 • Surfles: naast de Spaanse lessen kun je maximaal 4 weken een surfpakket boeken. Bij alle pakketten is materiaal gedurende de hele week inbegrepen
  • 1 week (EUR 165,-): 2 groepslessen surf, 10 foto’s van de surfsessies
  • 2 weken (EUR 255,-): 3 groepslessen, 10 foto’s van de surfsessies
  • 3 weken (EUR 595,-): 6 groepslessen en een surf trip, 10 foto’s van de surfsessies en video-analyse
  • 4 weken (EUR 755,-): 8 groepslessen en een surftrip, 10 foto’s van de surfsessies, video-analyse en een rash-guard
 • Mocht je meer willen surfen, raden we je aan om een van de bovenstaande pakketten te boeken en vervolgens bij de surfschool na te gaan wat de mogelijkheden zijn om extra surfles te krijgen.

Over de Surfcondities

 • De surflessen worden gegeven op verschillende niveaus. De surfinstructeurs zullen er voor zorgen dat jij les krijg op jouw niveau, ook als je nog nooit gesurft heb zal je dit snel leren.
 • Ben jij een ervaren surfer dan raden wij aan om op locatie een tweedehands surfboard aan te schaffen.

We hebben een hele guide geschreven over surfen in Tamarindo (Engels)

Accommodatie

 • Studentenresidenties: de taalschool beschikt over drie verschillende residenties welke zich op korte afstand van de taalschool en het strand bevinden. Alle huizen beschikken over een aantal gemeenschappelijke ruimtes, incl. een keuken en woonkamer.
  • Casa el Mar: er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers. Tevens is er een prachtige tuin. Meeste mensen delen kamers (vrouwen/mannen apart) en er zijn kluisjes aanwezig. Er is warm water en zijn alle kamers voorzien van een ventilator. De prijzen onderaan de pagina slaan op een gedeelde kamer, waar het ook mogelijk is om te upgraden naar privé kamer.
  • Casa Carolina: deze luxe optie heeft een zwembad in de tuin. Alle kamers hebben 2 bedden en een eigen badkamer. Ook is er A/C en zijn er ventilatoren. De prijzen onderaan de pagina slaan op een gedeelde kamer, waar het ook mogelijk is om te upgraden naar privé kamer.
  • Casa Wayra: deze residentie bevindt zich op hetzelfde terrein als de taalschool, en is daarmee uitermate geschikt voor studenten die geen moment van de activiteiten willen missen.
 • Gastgezin: een gastgezin is ideaal om extra aan je Spaans te werken en om in contact te komen met de lokale community. Alle gezinnen bevinden zich binnen 10km van de taalschool. Je krijgt een privékamer met mosquito-net en ventilator. Ontbijt en avondeten is inbegrepen. Tevens wordt je elke ochtend naar de school gebracht.

Wat is er te doen?

 • Activiteiten: je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens je tijd in Tamarindo. Iedere maand wordt er een activiteitenschema gepubliceerd met daarop de activiteiten en excursies die worden georganiseerd (zowel betaalde als gratis activiteiten).
 • Natuur: bezoek een van de prachtige nationale parken in de buurt. Je zult verschillende watervallen tegenkomen, en ook de wilde dieren zijn indrukwekkend. Heb jij wel eens krokodillen van dichtbij gezien? Tussen oktober en februari heb je de kans om de grote zeeschildpadden het strand op te zien komen. Vanuit de school worden er tours georganiseerd, welke zeker de moeite waard zijn.

Maar er is nog veel meer te doen. Zo veel zelfs, dat we hier een speciale guide voor hebben geschreven (in het Engels). Hier lees je meer over activiteiten in Tamarindo

Locatie

De locatie van de taalschool vind je op onderstaand kaartje. Hieronder vind je de beste maniere(n) om er te komen.

Adres

 • Wayra Spanish Institute
 • Calle Este Tamarindo Guanacaste CR 50309
 • Calle Este Provincia de Guanacaste
 • Tamarindo
 • Costa Rica

How to get there?

 • Vanaf de vliegvelden van San José en Liberia rijden er bussen richting Tamarindo.
 • Het is tevens mogelijk om vanaf San José met een lokaal vliegtuig naar Tamarindo te vliegen
 • Vanaf Tamarindo kun je gemakkelijk een taxi pakken richting je accommodatie

Vanaf Liberia Airport kun je een shuttle bestellen naar Tamarindo. Dit kost 40 USD indien jullie met minstens 2 personen zijn en tussen 12:00 en 14:00 reizen op zondag middag. Je kunt ook zelf een taxi nemen die tussen de 30 en de 50 USD per auto zal kosten.

Vanaf San José kun je een public bus nemen (ALFARO), wat 10 USD kost. De vertrektijden zijn 11:30 en 15:30 en je dient hier zelf een kaartje voor te kopen. Indien je in een van de studentenhuizen slaapt is dit geen optie, omdat je niet op zondag voor 16:00 uur bij de school zult zijn (en de receptie dan dicht is). Een alternatief is de Interbus, die een stuk sneller rijdt dan de ALFARO. Je kunt om 08:15 deze bus nemen, zodat je in Tamarindo aankomt terwijl de receptie nog open is. De prijs hiervan is zo’n 60 USD.

Praktische informatie

 • Aankomst: idealiter kom je aan op zondag, check-ins: zondag tussen 10:00 en 16:00, check-out: zondag tussen 10:00 en 12:00. Indien je graag al een of twee dagen eerder aankomt in Tamarindo, is dat meestal geen probleem.
 • Visum: voor een verblijf van maximaal 90 dagen is een toeristenvisum voldoende. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Deze kan eenmalig verlengd worden met nog eens 90 dagen.
 • Valuta: in Costa Rica betaalt men met de Amerikaanse dollar of de Colon.
 • Pinnen en creditcard: in Tamarindo vind je een aantal pinautomaten waar je kunt pinnen met een wereldpas (maestro) of met creditcard (Mastercard of Visa).
 • Inentingen: voor actuele informatie omtrent inentingen, zie deze pagina.
 • Wifi: in de taalschool is wifi aanwezig.
 • Check-in: vindt bij voorkeur plaats op zaterdag of zondag. Indien je in een van de appartementen verblijft, dien je tussen 10:00 en 16:00 uur aan te komen op zondag. Bij de gastgezinnen is dit flexibeler.
 • Check out: vindt plaats op zaterdag, je dient uit te checken voor 12.00.

Basic paklijst

In de welkomstinformatie ontvang je meer informatie over 'wat in te pakken'. Voorlopig willen we jou op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken:
 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Badlaken & handdoek
 • Warme kleding
 • Wat cash geld kan altijd handig zijn

Prijslijst

Hieronder tref je de prijslijst voor Spaans en surfen in Tamarindo. Wij doen ons uiterste best om deze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden, maar de daadwerkelijke prijzen kunnen afwijken van onderstaande tabel. Vul het boekingsformulier in voor een gratis en vrijblijvend prijsoverzicht voor de door jou gewenste surf + taalreis.
Taal:
Type acco.:
Jouw kamer:
Spaans (20)
Casa el Mar
Gedeeld
Spaans (20)
Casa Carolina
Gedeeld
Spaans (20)
Gastgezin
Privé
1 week€ 525,-€ 599,-€ 490,-
2 weken€ 1.029,-€ 1.170,-€ 956,-
3 weken€ 1.513,-€ 1.726,-€ 1.406,-
4 weken€ 1.998,-€ 2.278,-€ 1.856,-
5 weken€ 2.479,-€ 2.825,-€ 2.291,-
6 weken€ 2.945,-€ 3.373,-€ 2.291,-
7 weken€ 3.425,-€ 3.920,-€ 3.172,-
8 weken€ 3.899,-€ 4.467,-€ 3.613,-
Extra week€ 475,-€ 547,-€ 440,-
Upgrade privé kamer (per week)€ 80,-€ 89,-n.v.t.
Surfpakket 1 week€ 165,- € 165,- € 165,-
Surfpakket 2 weken€ 255,- € 255,- € 255,-
Surfpakket 3 weken€ 595,- € 595,- € 595,-
4.4/ 5 - 33 reviews

Reviews

Spaans en surfen in Tamarindo is beoordeeld met een 4.4 /5, gebaseerd op reviews. Hieronder vind je maximaal 5 reviews:

5/ 5

Adriane Lau

We had an absolutely excellent experience with Wayra. First, they helped coordinate a babysitter for my younger children so myself and the older children could attend lessons

The boys (8 and 10) had a teacher who was energetic and adjusted to their needs (making paper airplanes when he could see the younger ones eyes glazing over). My teacher, Cinthia, was absolutely fabulous. We spent time of grammar, but also just time talking, which is always how I learn language the best. The location is also fabulous, right across from the beach and near most hotels in town. Very pretty campus, excellent experience.

Open volledige review(s)
5/ 5

Joy Rus

We were all extremely impressed with Wayra school and all of their staff. While corresponding via email to reserve 2 weeks for our 5th grader, Marcela and Reto were generous w

th the promptness, thoroughness, and helpfulness in answering our many questions. We also booked a private shuttle from LIR to Tamarindo through them. Just as we were supposed to board our flight, it was delayed 2 hours, and I emailed Wayra to inform them, and Reto had deftly and quickly communicated to the shuttle company, so that when we finally arrived, our driver was waiting for us and drove us to our place without delay. On our first day, we arrived early and they greeted us kindly, started our child in her placement assessment, and allowed us to wait in a lovely space where we could soak in the flora and fauna. We were introduced to other parents as they arrived, and given a thorough presentation by Marcela, about what to expect and about their program. Our child enjoyed the lessons. She LOVED the headmistress, stating that she thought she set a good example for everyone. She liked working with Maestra Bernadette who exuded such enthusiasm and boisterousness for learning. She enjoyed learning with Maestra Viviana who was patient in answering questions. She talked about the dances they did, the fruit salad they made by each contributing a fruit, the games they played, while only speaking in spanish and learning alot. We learned that the teachers commute in from great distances, and our daughter had an incredible respect for their dedication and caring for each other and for the students. She noticed they celebrated a teacher's birthday during her first week there with cake and soda :) We enjoyed watching the howler monkeys hang out with their young, eating star fruit fresh off the nearby trees while the students were in their open air classrooms. The bathrooms and walkways were always meticulously attended to, and I felt safe leaving her everyday each morning with such peace of mind. For the first couple of days, we would swing by during break to enjoy free coffee while she would enjoy a snack, but then soon realized she had made so many friends that she preferred we didn't. The school would offer activities on Mon and Wed for families, including cooking, ping pong, and local trips. They also helped arrange more distant day trips on the weekends with third party companies, and facilitate access to options. We had been interested in an arribada tour, and though the timing didn't work out for us, they were willing to look into options for us and we were grateful. Finally, we ended up needing a shuttle transport last minute, and again, Reto to the rescue. He got it taken care for us in less then 12 hours, and all proceeded smoothly. Muchas gracias por todo, Wayra. We already miss you, and hope to see you again in the future.

Open volledige review(s)
5/ 5

S B

This is a well deserved 5 stars rating. This was my second time going to that school and I stayed for 6 weeks this time. The teachers meets every morning before classes to tal

about the students progress. If you take private class in addition to your regular class, the teachers will talk to each other during the break to communicate what to improve during your private class. They will adjust their teaching to your interest. They are the same teachers from my last visit 6 years ago. Some of them are from Santa Cruz which is about 1.5 hours away by bus. Their dedication to the school and long term employment of the teachers shows how the school management take care of their teachers. There is a lot of work happening in the back ground that students doesn't notice. Also the school is well maintain with full time cleaners and a maintenance guy. There are hammocks to relax when you need and free coffee at at breaks. The office have staffs that will arrange late afternoon free activities twice a week, arrange laundry services for you with no commission charge (you need to pay the laundry company tho) and help you with anything you need in a very polite and efficient way. Reading the other comments below, I don't feel the price were overcharged. Tamarindo is not a cheap place to be. In relation to the cost of living in Tamarindo, I find it very fair. The school has amazing houses where you can rent a room and I highly recommend it. The houses has daily cleaning service and well under prices for the area. I stayed for a week to a hostel accross the street after deciding to extend my stay and it cost me $100/day. It was the cheapest place to stay at the time and it was a small room and a shared bathroom with 6 other rooms. Casa Carolina has a maintained pool, secured lock gate, cameras... There is a 24/7 emergency number to the school. Thanks to the amazing Wayra team. I will see you again in my next holidays.

Open volledige review(s)
4/ 5

Gina Ringhut

I was in the school for two weeks in June and it was great for learning Spanish! The teachers are very very friendly and helpful. The receptionist also helped me with every to

ic (regarding Interbus, Covidtest, Activities, …) which is really important, when being in a new country. There are lots of families, I would have preferred to have more young adults there. The activities from Mo-Fr have been more for kids, like playing PingPong, … The organized trips at the weekend where great, but also quite expensive. I shared my room in Casa Carolina with nice people around my age. The house is really nice, but the rules are also pretty strict. So all in all: for learning Spanish -> go to Wayra! But if you would like to have more fun, explore Coste Rica and get to know more people from all over the world, I would rather choose another school/hostel.

Open volledige review(s)
2/ 5

Zach Larson

This school has a beautiful campus, incredibly friendly teachers, and an amazing location, but it is not worthy your money. Myself and 2 friends took classes for 2 weeks here.

We loved a lot of things here. Taking classes on their campus in the trees was awesome, we frequently saw monkeys and iguanas right outside our classroom. The teachers were also very friendly and patient. But the classes were also very unorganized. Myself and my two friends found ourselves consistently grouped with people not of our similar skill. I ended up repeating the exact same topics I covered in my first week during my second week because there was a younger student who joined our class. My friends also found themselves consistently moved down levels because of a lack of students at their level. It felt the classes were organized more for the convenience of the teachers rather than the benefit of student learning. Myself and my friends tried to different classes but we’re not allowed. Additionally because every class rotates to a new teacher next week it can feel that your growth and learning from one week to the next is consistently thrown off as the teachers would repeat or skip topics. While it was nice to interact with someone new, there wasn’t enough communication between the teachers do it felt like starting over each week. This is a great school but myself and my 2 friends found ourselves unsatisfied after the 2 weeks given the high price. If price is at all a concern for you, we suggest finding a different school more worth your money.

Open volledige review(s)

Waarom boek je via SurfaWhile?

Boek veilig via SurfaWhile

 • Jouw boeking verloopt veilig, vertrouwd en gemakkelijk
 • Via SurfaWhile betaal je geen boekings- of reserveringskosten
 • Wij helpen jou aan de surftrip die écht bij jou past

Goed om te weten

Leg je plekje vast door 30% van de totale reissom te betalen. Het openstaande bedrag wordt 6 weken voor aankomst in rekening gebracht.

SurfaWhile Garantie: SurfaWhile garandeert jou dat jij je geld terug krijgt indien ten tijde van jouw surfvakantie de situatie ter plekke niet veilig genoeg is om jouw geboekte vakantie uit te voeren. Meer info over onze COVID-19 policy.

Vrijblijvende aanvraag

Heb jij interesse in deze reis? Vul het het formulier hiernaast gratis en vrijblijvend in om een prijsopgave te ontvangen.

Vrijblijvende aanvraag

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking

...

Over de partner

Deze compleet verzorgde surf + taalreis vindt plaats bij Wayra Spanish School in Regio Tamarindo, Costa Rica.

Zeker na een bezoek aan Tamarindo is de samenwerking met deze leuke taalschool nog beter geworden. De persoonlijke manier van lesgeven terwijl je je letterlijk bevindt in het paradijs is echt wel magisch. Bij Wayra snappen ze heel goed wat La Pura Vida is.

Zij gingen jou voor

Vergelijkbare Surf + Taalreizen

SurfaWhile garantie
Regio Montañita, Ecuador, 4.8 / 5 - 19 reviews

Spaans en surfen in Ecuador

Gem. 18-32 jaar oud. (Min. 16)
Meest geschikt: Hele jaar
Alle taalniveaus, alle surfniveaus
Cabañas of gastgezin
Airport pick-up of reis per OV
SurfaWhile garantie
Regio Canarische Eilanden, Spanje, 4.9 / 5 - 164 reviews

Spaans en surfen op Tenerife

Gem. 18-29 jaar oud. (Min. 16)
Meest geschikt: Hele jaar
Alle taalniveaus & alle surfniveaus
Gedeeld appartement of gastgezin
Reis per OV of airport pick-up
SurfaWhile garantie
Regio Andalusië, Spanje, 4.9 / 5 - 75 reviews

Spaans en surfen in Cadiz

Gem. 20-30 jaar oud. (Min. 17)
Meest geschikt: Sep - Apr
Alle taalniveaus, beginnende surfers
Appartement, gastgezin of residentie
Reis per trein of bus naar Cádiz
SurfaWhile garantie
Regio Puerto Escondido, Mexico, 4.4 / 5 - 99 reviews

Spaans en surfen in Mexico

Gem. 20-33 jaar oud. (Min. 18)
Meest geschikt: Hele jaar
Alle taalniveaus & alle surfniveaus
Appartement of gastgezin
Reis gemakkelijk naar de school
SurfaWhile garantie
Regio Baskenland, Spanje, 4.8 / 5 - 54 reviews

Spaans en surfen in San Sebastian

Gem. 18-25 jaar oud. (Min. 17)
Meest geschikt: Apr - Okt
Alle taalniveaus & alle surfniveaus
Gedeeld appartement of gastgezin
Zowel OV als airport pick-up

De Kleine Lettertjes

Algemene voorwaardenOp deze boeking zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.
AnnuleringenZie onze algemene voorwaarden voor het annuleringsbeleid.
Wijziging van boekingZie onze algemene voorwaarden voor het wijzigingsbeleid.
Travel OperatorDeze surfvakantie wordt uitgevoerd door SurfaWhile in samenwerking met Wayra Spanish School.
MinimumleeftijdDe minimumleeftijd om in deze accommodatie te verblijven is 17 jaar oud. Deelnemers jonger dan 18 jaar ontvangen een formulier welke door een ouder of verzorger ondertekend dient te worden.
Type accommodatieTijdens het boekingsproces kun je het gewenste accommodatietype selecteren.
ExclusiefTijdens het boekingsproces kun je de inbegrepen onderdelen van de reis selecteren.
ReisdocumentenDe reisdocumenten voor deze surfvakantie worden bij tijds opgestuurd per email. Indien informatie over visa relevant is, verwijzen we je graag door naar deze pagina.
VoorkeurenAls je dit achteraf doorgeeft, kunnen wij jouw voorkeur(en) niet garanderen.
ToeristenbelastingEventueel touristenbelasting dient op locatie betaald te worden.
Locatie en accommodatieLocatie: deze surfvakantie vindt plaats in in .
Duur van de vakantieTijdens het boekingsproces kun je het gewenste aantal nachten selecteren.
VerzekeringOpen deze pagina voor informatie over een reisverzekering en een annuleringsverzekering.
GarantiefondsWij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds (nummer: 1395). Per persoon zijn wij verplicht een eenmalige bijdrage van € 7,50 te vragen.
DisclaimerElke dag besteden we grote zorg en aandacht om de informatie over deze vakantie up-to-date te houden. Toch kan het voorkomen dat faciliteiten, openingstijden en / of eventuele kosten wijzigen.