Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

Een bezoek aan onze partners in Frankrijk en Spanje

SW Meets Frankrijk

Een bezoek aan onze partners in Frankrijk en Spanje


Ons netwerk is het belangrijkste

Elk jaar maken Hans en Olmo van SurfaWhile een trip tijdens de zomer, waar ze surfaccommodaties in Frankrijk en Spanje bezoeken. Deze reis heeft elk jaar weer een aantal doelen en het is voor ons dan ook zeer belangrijk dat we minstens 1x per jaar die kant op gaan. De doelen die wij nastreven:

  1. Het zien en ervaren van de accommodaties (ook indien we hier al eens zijn geweest), zodat we altijd de beste en meest up-to-date informatie hebben. Dit helpt goed bij ons doel: jou matchen met de surfvakantie die het beste bij je past.
  2. Het ontmoeten van onze partners, zoals de eigenaren van surfhuizen, camp managers van een surfkamp en de crew van een surfschool.
  3. De ontmoeting met gasten die via SurfaWhile een surfvakantie hebben geboekt.

Ons bezoek aan Frankrijk en Spanje

Elk jaar bezoeken wij onze partners in Portugal, Spanje en Frankrijk minstens een keer, en tijdens deze trip was het dus de beurt aan de accommodaties in Spanje en Frankrijk. Hoewel de meeste accommodaties nog relatief hetzelfde waren als tijdens eerdere bezoeken, was het toch goed om alles weer eens met eigen ogen te zien. Zo kunnen we immers het beste op de hoogte blijven van wat er gaande is en tevens is het mogelijk om echt ‘de sfeer te proeven’. Het was erg leuk en goed om bijvoorbeeld bij een van onze partners de ‘silent disco’ mee te maken. De sfeer die er die middag op het surfkamp hing is onmogelijk te begrijpen indien je het niet zelf hebt meegemaakt, maar wij kunnen dit nu toch goed overbrengen. Surfaccommodaties vinden het erg belangrijk om haar gasten de optimale ervaring te bieden en daardoor veranderen er constant dingen. Dat is dus ook echt een reden voor ons om de accommodaties te blijven bezoeken, zodat we altijd op de hoogte zijn van alles wat er speelt en de leuke, nieuwe activiteiten. Wij merken keer op keer dat de kwaliteit van onze hulp en adviezen over een kamp of accommodatie vele malen hoger zijn wanneer we hier zelf ook al eens zijn geweest. Zo kunnen we nog beter personen matchen met een accommodatie die het beste bij diegene past.

Verder hebben we bij de surfhuizen en surfkampen ook steeds afgesproken met dan wel de eigenaar of een camp manager van de desbetreffende accommodaties. Persoonlijk contact vinden wij zelf erg belangrijk en daarnaast blijkt het ook gewoon erg goed te zijn. Meestal zijn dit ook de personen met wie wij contact hebben als er vragen of onduidelijkheden zijn, of wanneer wij op een andere manier in contact dienen te komen met een surfkamp. Verder hoor je net even wat meer over hoe een accommodatie ervoor staat en wat voor veranderingen er hebben plaatsgevonden of gaan plaatsvinden in de toekomst.

Ons bezoek aan het Fin House in Mimizan

Een persoonlijke ontmoeting

Naast het zien van de accommodaties en het ontmoeten van de personen ‘in charge’ hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk mensen die via ons een vakantie hadden geboekt persoonlijk te ontmoeten. De route die we hebben afgelegd, bracht ons naar Moliets en Vieux Boucau in Frankrijk. Vervolgens reden we door naar Loredo, Comillas, San Vicente de la Barquera en Oyambre in Noord-Spanje. Op de terugweg zijn we nogmaals langs Loredo gereden en zijn we gestopt in Zarautz en San Sebastian, voordat we weer terugkeerden in Frankrijk. Hier hebben we wederom overnacht in Vieux Boucau en Moliets, en hebben we 3 partners bezocht, evenals een familie die via ons op vakantie was in Mimizan.

Uiteindelijk zijn hebben we 88 van onze ‘boekers’ mogen ontmoeten. Soms was het lastig afstemmen, aangezien niet iedereen altijd bij de accommodatie was ten tijde van ons bezoek (vaak waren ze surfen, daar kwam men immers voor). Uiteindelijk zijn we heel erg tevreden over de ontmoetingen die we hebben gehad, met leuke gespreken en goede feedback tot gevolg. De mensen waren erg positief verrast dat het ‘reisbureau waar ze mee hadden geboekt’ persoonlijk langskwam, iets wat wij zelf natuurlijk ook erg leuk vinden. Zo maken we onze service nóg persoonlijker, leuk voor zowel de personen die we tegenkomen als voor onszelf.

Het was weer een leuke en geslaagde trip en ondanks dat we ongeveer dezelfde reis hebben gemaakt als de afgelopen 2 jaar bleek het toch weer erg nuttig te zijn. Hieronder nog enkele foto’s van de mensen die wij ontmoet hebben, die via ons hadden geboekt.

Let’s go SurfaWhile!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking