Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

SurfaWhile in gesprek met Goede Golven

SW Story Nederland

SurfaWhile in gesprek met Goede Golven


Toen we in juni 2020 voor het eerst contact hadden met Valentijn van Goede Golven, waren wij direct al enthousiast. Valentijn is al jaren bezig met het voorspellen van de weersverwachtingen op zee en heeft dit (deels) uitgewerkt in een platform voor surfers.

Het voorspellen van de zee-condities is Valentijn niet vreemd. Al meer dan 10 jaar is hij bezig met de Oceaan, de condities van de zee en de golven en het mechanisme van de zee. Bij hem is het heel duidelijk dat hij van z’n passie z’n werk heeft kunnen maken.

De surfcondities in Nederland

Jullie kennen ongetwijfeld ons artikel over de beste Nederlandse surfspots en dat zijn er natuurlijk best een hoop. Per dag kan het echter wel flink verschillen, ook al liggen de surfspots niet ver uit elkaar. Vele surfers kijken dagelijks naar de online voorspellingen, iets wat Goedegolven ook aanbiedt.

Met een beetje gunstige condities kan het surfen in Nederland eigenlijk gewoon heel erg nice zijn. De golven zullen niet zo hoog worden als in bijv. Frankrijk, met tal van goede surf spots, maar voor veel mensen is de kust in Nederland niet ver weg en is het een luxe dat je relatief vaak naar bijv. Scheveningen of Wijk aan Zee kunt gaan om te surfen.

Leer zelf de surfcondities te voorspellen!

Samen met Tobias van Tellingen en Meteo Morris, heeft Valentijn gewerkt aan een cursus zodat ook jij kan leren voorspellen. Hoe chill is dat, niet meer afhankelijk zijn van de apps en de (juiste) informatie daarop. Leer het zelf aan de hand van de cursus die is samengesteld aan de hand van deze 3 absolute zee-kenners.

Alle info en prijzen vind je op de pagina over de cursus goedegolven voorspellen.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Exclusief bij SurfaWhile

De SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking

Gerelateerde artikelen