Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

SurfaWhile – WhyHowWhat?!

SW Story Alle landen

SurfaWhile – WhyHowWhat?!


Wat is/doet SurfaWhile?

SurfaWhile is een jong en gepassioneerd bedrijf wat surfvakanties aanbiedt. In 2015 werden de eerste bouwstenen geplaatst en nog steeds groeit het bedrijf elke dag. Graag zou ik – Olmo – als een van de oprichters, wat meer vertellen over waarom wij SurfaWhile zijn gestart, hoe wij te werk gaan en wat wij precies aanbieden. Deze manier van omschrijven is gebaseerd op het verhaal van Simon Sinek tijdens een TED-talk. Hierin beschrijft hij ‘the Golden Circle’, en aan de hand van de drie stappen die hij neemt, ga ik beschrijven waarom en hoe SurfaWhile gestart is; waarom is het gestart, hoe gaan wij te werk en wat bieden we nou eigenlijk aan.

Waarom SurfaWhile?

SurfaWhile is gestart vanuit een passie, dat is een ding dat zeker is. Zowel Hans als ikzelf hebben ervaren hoe waardevol het leren van een taal in het buitenland kan zijn. Enerzijds omdat het heel belangrijk is om, naast het Nederlands, een tweede taal écht te beheersen. Aan de andere kant was het voor ons beide de eerste ervaring echt op jezelf. We kwamen in een vreemd land, Zuid-Afrika en Australië, kenden er niemand en waren helemaal op onszelf aangewezen.

Olmo: ‘’In Australië heb ik niet eens zo goed Engels leren spreken, maar de basis die ik daar heb opgebouwd gebruik ik nog steeds dagelijks. Dit heb ik tijdens studie en werk verder doorontwikkeld’’.

Daarnaast speelt het surfaspect ook een zeer belangrijke rol. Beide heren hebben op hun reizen gesurft en deden dit met veel plezier. Maar er is meer, want naast plezier levert surfen nog een hoop meer op. SurfaWhile ziet surfen als ideale sport om te combineren met het leren van een taal. Enerzijds zul je mentale rust ervaren tijdens het surfen, je bent immers heel druk met peddelen en je balans. Ook zie je dat er bepaalde discipline vereist is om deze sport te leren en diezelfde discipline kun je ook goed gebruiken bij het leren van een taal. Die combinatie is dan ook erg succesvol en dit deelt SurfaWhile graag met jou.

Het leren en perfectioneren van een vreemde taal, het op je eigen benen staan, het omgaan met verschillende mensen en culturen en het afwisselen van een sport met het leren van een taal zijn allemaal redenen waarom SurfaWhile ooit is ontstaan. En dit delen we dan ook graag met jou.

SurfaWhile – hoe precies?

Vanuit de hierboven geschreven gedachte is SurfaWhile begonnen. In eerste instantie bieden wij een platform voor onze community. Wij zijn partnerships aangegaan met scholen en surfkampen waarvan wij denken; deze partners hebben dezelfde waarden als wij. Wat deze partners allemaal gemeen hebben is het internationale karakter. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht ook erg belangrijk. Naast dat wij van onze partners verlangen dat ze iedere leerling/student evenveel aandacht geven, proberen wij er zelf ook altijd te zijn, voor iedereen. SurfaWhile hanteert dan ook zeker geen vaste kantoortijden en is in principe altijd bereikbaar voor haar community.

SurfaWhile – wat dan?

SurfaWhile biedt surf- en taalvakanties aan naar bestemmingen van over de gehele wereld. Wij vinden het belangrijk dat op deze plekken hetgeen terugkomt wat wij zelf ooit hebben ervaren. Een open en internationale sfeer en goede en persoonlijke hulp, zowel op locatie als van ons. Naast dat wij al onze partners met zorg hebben uitgekozen, kun je van ons ook een all-in service verwachten. Wij staan jou zo goed mogelijk bij en helpen je waar mogelijk. Hier betaal je niets extra’s voor, gezien je de cursussen kan afnemen tegen precies dezelfde prijs als wat de partner hiervoor vraagt.

Kijk snel eens op onze website en kies tussen een surfvakantie, vrijwilligerswerk of een surf- en taalreis. Laat ons weten waar we je nog mee kunnen helpen en we staan voor je klaar. Via Facebook, telefoon, Whatsapp of email, alles is mogelijk – zie onze contact pagina voor alle opties!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *