Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Surfen en op vakantie naar Portugal, hoe zit het nou?

SW Travel Tips Portugal

Surfen en op vakantie naar Portugal, hoe zit het nou?


Ben of was jij van plan om te gaan surfen en vakantie te vieren in Portugal maar ben je benieuwd hoe het nu precies zit met de hele corona situatie? Wij leggen het je graag uit. Portugal was namelijk een van de landen in (West-) Europa die het minste getroffen was door het coronavirus, maar nu is het reisadvies toch weer aangepast.

Je kunt op vakantie naar Portugal

Je kunt gewoon op vakantie naar Portugal – zoals het er nu uitziet. Het is goed mogelijk om naar Lissabon of Porto te vliegen en vervolgens naar een van de regio’s in het gele gebied te reizen. Een airport transfer direct naar de surf accommodatie is dan een goede mogelijkheid.

Zo, het hoge woord is eruit. Er zijn bepaalde gebieden die nu een oranje reisadvies hebben, daar zou je dus alleen naartoe moeten reizen indien dit noodzakelijk is (en een surfvakantie valt daar helaas niet onder). Echter zijn er tal van gebieden die nog wel ‘gewoon’ geel zijn en waar je dus prima heen kunt.

Het Surf House in Caparica ligt vlak onder Lissabon en valt momenteel (02 juli) in een geel gebied.

Bovenstaande afbeelding is afkomstig van de pagina met het reisadvies Portugal. Het is aan te raden deze pagina in de gaten te houden, aangezien er veranderingen kunnen plaatsvinden.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!