Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Surfen op de Canarische Eilanden, het mag weer!

SW Travel Tips Spanje

Surfen op de Canarische Eilanden, het mag weer!


Je kunt weer surfen op de Canarische Eilanden want het reisadvies voor deze eilanden, ter hoogte van Marokko, is weer geel. Ook heel Griekenland kan weer bezocht worden. En dat is goed nieuws, want in deze grauwe herfst/wintermaanden kan het heerlijk zijn om een weekje of meer de zon op te zoeken.

(No) reviews yet

Star Surf House Fuerteventura

Gem. – jaar oud. (Min. )
Vanaf € ,- per

Surfen op Fuerteventura

Fuerteventura heeft een hoop te bieden, met prachtige vulkanen, lekker eten en hele goede golven. Als onderdeel van de Canarische Eilanden, wat weer op ‘geel’ staat, kun je hier dus weer veilig heen!

Surf House Fuerteventura

Het is dus weer mogelijk om naar dit Surf House op Fuerteventura te gaan. Neem snel een kijkje want het is echt heerlijk vertoeven! Wij schreven al genoeg over dit mooie surf house, we zijn er zelf geweest en kunnen het alleen maar aanraden!

Zo zien de stranden er op Fuerteventura écht uit!

Spaans leren op Fuerteventura

Heb jij een tussenjaar of heb je een andere reden om dit jaar nog aan je Spaans te werken? Kom dan Spaans leren en surfen op dit geweldige eiland. Je verblijft in Corralejo, met verschillende surfstranden op een steenworp afstand.

Spaans leren en surfen op Tenerife

Het eiland Tenerife staat bekend om haar prachtige natuur én goede surfomstandigheden. Kom dit najaar nog naar dit geweldige eiland, beklim de hoogste vulkaan van Spanje, surf en leer Spaans.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!