Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.8 /5

Surfkampen Frankrijk

Surfkampen Frankrijk

Zoek, vind en boek het surfkamp in Frankrijk dat écht bij jou past. Gebruik de filters hieronder en beleef de vakantie van je leven met SurfaWhile!
De ellenlange zandstranden van de zuidwestkust van Frankrijk in combinatie met de vele campings hebben ertoe geleid dat er veel surfkampen te vinden zijn langs de vele surfspots langs de Atlantische Oceaan van Frankrijk. In de loop der jaren is er een enorme diversiteit in surfkampen ontstaan. Zo vind je Nederlandstalige surfkampen, internationale surfkampen, surfkampen waar de gezelligste feestjes worden gevierd en stijlvolle glampings. Heb jij interesse in een surfkamp in Frankrijk? Gebruik dan de filters hieronder om het surfkamp te vinden dat het best aansluit met jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
Moliets, Frankrijk 4.5 / 5 - 50 reviews

Star Surf Camp Moliets

Surf Music Festival
Gem. 20 - 30 jaar oud. (Min. 18)
Alleen beginnende surfers
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Moliets, Frankrijk 4.5 / 5 - 50 reviews

Star Surf Camp Deluxe Moliets

Stijlvol Surfkamp
Gem. 23 - 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
Annuleer gratis
Moliets, Frankrijk 4.5 / 5 - 45 reviews

Dreamsea Glamping Moliets

Surfen in stijl
Gem. 25 - 40 jaar oud. (Min. 21)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 3 nachten, incl. maaltijden
Annuleer gratis
Moliets, Frankrijk 4.5 / 5 - 45 reviews

Dreamsea Surf Camp Moliets

Hoge kwaliteitsstandaard
Gem. 18 - 26 jaar oud. (Min. 16)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
Cashback garantie
Moliets, Frankrijk 4.6 / 5 - 124 reviews

Surfblend Surf Camp Moliets 18+

Surfen, zon en chillen
Gem. 18 - 25 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Jun - Sep
Min. 7 nachten, boek extra's
Cashback garantie
Moliets, Frankrijk 4.6 / 5 - 124 reviews

Surfblend Family Moliets

4* camping met zwembad
Uitsluitend gezinnen
Beginners & intermediate
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, boek extra's
Cashback garantie
Moliets, Frankrijk 4.6 / 5 - 124 reviews

Surfblend Surf Camp Moliets 16+

Nederlands surfkamp Frankrijk
Gem. 16 - 25 jaar oud. (Min. 16)
Beginners & intermediate
Jun - Sep
Min. 7 nachten, boek extra's

Meer informatie over Surfkampen Frankrijk

SurfaWhile vindt het belangrijk dat iedereen het surfkamp of de surfvakantie boekt die het beste bij hem/haar past. Dus of jij nu alleen reist, met een of meerdere vrienden/vriendinnen, met jouw partner of met het hele gezin, wij helpen je. Al jarenlang boek je via SurfaWhile de leukste surfkampen in Frankrijk. De afgelopen jaren is er veel veranderd in Frankrijk en vanwege onze jaarlijkse bezoeken aan de zuidwestkust van Frankrijk blijven wij goed op te hoogte. Surfkampen zijn er voor iedereen, maar het is wel belangrijk dat je het juiste camp boekt. En wij helpen jou daarbij. Zowel door onze handige filters, als onze goede en persoonlijke hulp door een team van surfkamp-experts, zul jij het surfkamp boeken wat het beste bij je past.

Een surfkamp in Frankrijk

Een surfkamp is in principe een accommodatie waar je verblijft in tenten. De tenten zijn overal anders, van stijlvolle tipi-tenten naar sheddies, bungalowtenten of de reguliere tenten die je veel op campings ziet. Ook zijn er surfkampen waar vooral jongeren komen of juist families en uiteraard zijn er ook surfcamps waar de gemiddelde leeftijd wat hoger ligt. Zo is er voor iedereen wat wils, want je kunt ook kiezen voor een budget surfkamp of eentje met meer luxe en comfort.

Frankrijk telt vele surfcamps en SurfaWhile heeft de beste op een rijtje gezet. Althans, dit zijn de surfkampen waar wij ons het beste in herkennen en tevens, waarvan we weten dat degenen die onze website bezoeken zich hier thuis zullen voelen. Want daar draait het voor ons om. En ons team van surfvakantie-experts zit altijd klaar om jou te helpen dus neem vooral contact op of speur onze website af voor het surfkamp wat het beste bij jou past.

En weet je wat nou echt een van de leukste dingen is van een surfkamp in Frankrijk? De sfeer in het surfkamp zelf is meestal internationaal, waar enkele surfkampen ook voornamelijk zijn gericht op Nederlandstaligen, waar je je toch echt in Frankrijk zult wanen zodra je van het surfkamp af gaat. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige strandtentjes, de bruisende centra en uiteraard de leuke excursies, met bijv. een bezoek aan het mooie Biarritz. Een aantal surfkampen in Frankrijk bieden de optionele ciytrip aan naar deze typisch Franse stad in het zuiden van het land, waar jij met de andere gasten zult ontdekken hoe het eten er smaakt, wat de mooiste gebouwen zijn en hoe het leven er ter plekke is. En of het nou om Biarritz gaat of een andere stad, een dagexcursie is een hele leuke afwisseling met het leven in het surfkamp zelf.

Een surfvakantie in Frankrijk

Op deze pagina vinden jullie de surfkampen in Frankrijk, zoals gezegd de surfvakanties waarbij je verblijft in een tent. Er zijn echter ook surfvakanties waarbij je verblijft in een mooi surf house – er is zelfs een optie mét zwembad. Graag wijzen we je op ons algehele aanbod van surfvakanties in Frankrijk. Want ook voor de surfhuizen die op die pagina wél te vinden zijn, geldt de meeste informatie die hier van toepassing is. Een groot voordeel kan zijn dat je bijv. geen beddengoed of slaapzak hoeft mee te nemen én dat er soms een keuken aanwezig kan zijn.

Surfkampen zijn vaak wat groter terwijl een surf huis zich op een kleinere groep richt. Wat vaak wel exact hetzelfde is, is die kenmerkende surfvibe, een echte chille sfeer die ook in de meeste surfkampen hangt, zeker ook in Frankrijk.

Het vervoer naar een surfkamp in Frankrijk

Jij wilt graag op surfvakantie naar Frankrijk waar je zult gaan verblijven in een surfkamp en je hebt zelf geen vervoer. Dat is geen probleem, want er zijn een aantal opties. Wij hebben een speciale pagina met informatie over vervoer, waar we je dit hier ook in het kort uitleggen. Tussen half juni en begin september, bieden wij busreizen aan, waar op vrijdagmiddag de bus vertrekt vanuit Nederland en richting het surfkamp in Frankrijk rijdt. Er zijn verschillende opstapplekken in zowel Nederland als België, waar je ook weer terug zal worden gebracht.

Er zijn ook mensen die graag met het vliegtuig reizen naar hun surfbestemming in Frankrijk. De meeste surfkampen bieden ook een transfer vanaf het vliegveld in bijv. Bordeaux aan, waar je dan een aantal keer per dag met een shuttle naar het surfkamp kunt reizen. En indien jij vanuit Nederland of België (of een andere bestemming) per trein of bus (die je zelf boekt) naar het surfkamp in Frankrijk zou willen reizen, is dat ook zeker een optie. Sommige surfkampen organiseren ook een pick-up vanaf de treinstations van Labouheyre of Dax.

Andere typen surfvakanties

Indien je het leuk vindt om te verblijven in een tent (dat zijn bij ons dus de surfkampen), kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen of onze pagina die speciaal is ingericht voor surfvakanties voor families. Tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En indien jij op zoek bent naar een specifieke bestemming, kun je kijken op de pagina’s met surfvakanties in Frankrijk, surfvakanties in Spanje, surfvakanties in Portugal of juist surfvakanties buiten Europa. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

Vragen over een surfkamp in Frankrijk?

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!

Veelgestelde vragen over Surfkampen Frankrijk

Hoe boek je een surfkamp in Frankrijk?

Er zijn in Frankrijk vele surfkampen en het is dan ook belangrijk dat jij zeker weet welk surfkamp het beste bij jouw of jullie wensen aansluit. Zoek jij bijv. een surfkamp voor beginnende surfers of juist een surfkamp met veel feestjes? Wij helpen je op weg en uiteraard kun je via SurfaWhile ook gemakkelijk de boeking regelen, waar je absoluut geen boekingskosten voor betaalt.

Is een surfkamp in Frankrijk geschikt voor beginners?

Elk jaar komen er duizenden surfers naar Zuidwest Frankrijk, waaronder ook vele beginners. Van alle plekken op de wereld is Frankrijk niet de allerbeste spot om te leren surfen maar je kunt er wel heel veel plezier hebben en alsnog een goede en leuke ervaring op doen. Niet voor niets zijn verreweg de meeste van onze boekers beginnende surfers en is Frankrijk een van de meest populaire bestemmingen. Wij vertellen je graag welk surfkamp in Frankrijk het beste bij jou past.

Ik reis alleen, is een surfkamp in Frankrijk dan geschikt voor mij?

Het antwoord hierop is heel makkelijk: ja! Alle bestemmingen en surfkampen op SurfaWhile zijn uitermate geschikt voor en worden veel bezocht door solo-reizigers. Wij hebben speciaal accommodaties geselecteerd waar dit juist heel goed mogelijk is en jij hoeft je geen moment te vervelen of alleen te voeren. Wij vinden het heel belangrijk dat er ook vanuit het surfkamp in Frankrijk zicht wordt gehouden op dat iedereen goed en lekker in z’n vel zit. De surflessen, het eten en de activiteiten zijn gericht op plezier hebben en zeker ook anderen ontmoeten, dus dat komt helemaal goed.

Wanneer kan ik het beste een surfkamp in Frankrijk boeken?

De meest populaire periode om een surfkamp in Frankrijk te boeken is tussen juni en september, waar juli en augustus het drukste zijn. In deze maanden is het ook mogelijk om een surfkamp in Frankrijk te boeken met een busreis, wat (naast gezellig) ook nog eens een stuk beter voor het milieu is. Indien jij voor mei of na september een surfkamp in Frankrijk wilt boeken, kan dat ook. Verwacht dan in veel gevallen wel omstandigheden die vaak niet meer goed geschikt zijn voor beginnende surfers. Ga jij liever in april of in oktober op surfkamp, neem dan contact met ons op en graag vertellen we je meer over de best mogelijke bestemming voor jou.

Waar in Frankrijk kan ik het beste een surfkamp boeken?

In Frankrijk wordt er in principe gesurft langs de hele Atlantische kust, wat aan de westkust van het land is. De meeste surfkampen in Frankrijk zijn gelegen in het zuiden; rondom Bordeaux en ten zuiden daarvan. Biarritz is erg bekend onder surfers en de meeste surfkampen bevinden zich dan ook in de buurt, zoals in Vieux Boucau en Moliets. Hier zijn zoveel surfkampen dan het soms lastig is om te achterhalen welk surfkamp het beste bij jou past. Wij helpen je hier graag verder bij.

Een surfkamp voor gezinnen en families in Frankrijk

Je leest het goed want in Frankrijk zijn er een aantal surfkampen voor families en een aantal surfkampen die wij family-friendly noemen. Deze zijn niet alleen gericht op families maar families en gezinnen met kids zijn er wel welkom. Wij hebben hier ook een aantal voorbeelden waar we graag uitleggen waarom een bepaald surfkamp in Frankrijk juist beter op jullie wensen aansluit dan anderen.

Wat neem ik mee naar een surfkamp in Frankrijk

Als jij een surfkamp boekt krijg je van ons een uitgebreide pack-list. Wanneer jouw tas aan het inpakken bent om naar Frankrijk te gaan om te surfen is het goed om sowieso te denken aan wat cash geld (pinnen is nog steeds niet altijd zo vanzelfsprekend als wat je gewend bent). Verder denken wij vaak aan voldoende zonnebrandcrème en een hoofddeksel want zeker in de zomer kan de zon erg fel zijn.