Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.8 /5

Surfkampen Spanje

Surfkampen Spanje

Zoek, vind en boek het surfkamp in Spanje dat écht bij jou past. Gebruik de filters hieronder en beleef de vakantie van je leven met SurfaWhile!
Spanje beschikt over een enorme lange kustlijn langs de Atlantische Oceaan. Met name de noordelijke regio's zoals Baskenland en Cantabrië bieden enorm veel uitstekende surfspots. Het is dan ook geen verrassing dat je een groot aantal surfkampen vindt in Spanje. De meeste surfkampen in Spanje vind je in Zarautz en de regio van San Vicente de la Barquera. Heb jij interesse in een surfkamp in Spanje? Gebruik dan de filters hieronder om het surfkamp te vinden dat het best aansluit met jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

Cashback garantie
Zarautz, Spanje 3.9 / 5 - 401 reviews

Familie Surfvakantie Spanje

Familie surfvakantie in Spanje
Uitsluitend gezinnen
Beginners & intermediate
Jul - Aug
Min. 7 nachten, boek extra's
SurfaWhile garantie
Somo, Spanje 4.4 / 5 - 377 reviews

Escuela Cantabra de Surf

Nº1 Surf School van Spanje
Gem. 25 - 40 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 2 nachten, incl. surfles
Annuleer gratis
Ruilobuca, Spanje 4.4 / 5 - 51 reviews

Dreamsea Glamping Cantabrië

Glamping Surf Ervaring
Gem. 22 - 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Oyambre, Spanje 3.9 / 5 - 23 reviews

Star Surf Camp Oyambre

Ideaal voor beginnende surfers
Gem. 20 - 35 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden

Meer informatie over Surfkampen Spanje

Ben jij op zoek naar een surfcamp in Spanje en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hebben we goed nieuws, want SurfaWhile helpt jou verder. Ons brede aanbod aan surfkampen in Spanje, met een handig filtersysteem, heeft voor ieder wat wils. Wij spreken uit ervaring met een onafhankelijke insteek, en dat merk je. Dus of jij nou op zoek bent naar een surfkamp met veel party of juist een rustige vibe en of je liever een Nederlandstalig surfkamp of juist een internationaal camp boekt, via SurfaWhile vind je altijd hetgeen je zoekt. Op deze pagina vind je alles over surfkampen in Spanje, maar het is ook mogelijk om meer informatie te vinden over alle surfkampen die we aanbieden, of juist de surfkampen in Portugal en surfkampen in Frankrijk.

Waarom een surfkamp in Spanje?

Surfen in Spanje is erg populair en dat heeft een aantal redenen. De Noord-Spaanse kust is allereerst ideaal geschikt voor beginnende surfers maar er is nog veel meer. De hele regio staat bekend om het lekkere eten en de mogelijkheden tot een leuk feestje op z’n tijd. Daarnaast vind je er zowel internationale als Nederlandstalige surfkampen en kun je in veel gevallen kiezen voor vervoer met het vliegtuig of per bus om bij het surfkamp te komen. Ook wordt er op veel plekken aandacht besteed aan leuke activiteiten, zoals bijv. yoga, een citytrip naar Bilbao of San Sebastian en andere creatieve bezigheden. Je hoeft je tijdens jouw surfvakantie in Spanje nooit te vervelen.

Het feit dat Spanje prachtige natuur te bieden heeft, zeker ook in het Noorden (waar veel surfkampen gelegen zijn) is nog een extra reden waarom een surfcamp in Spanje een hele leuke optie is. Zelfs de potentiële regen die op het zeil van de tent terechtkomt, geeft jullie een romantisch gevoel. Wat wil je nog meer? Want als, na het ontbijt, de zon tevoorschijn komt en jullie richting de zee lopen voor een volgende surfles, ben je die regen allang weer vergeten.

Andere type surfvakanties

Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen of onze pagina die speciaal is ingericht voor surfvakanties voor families. Tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En indien jij op zoek bent naar een specifieke bestemming, kun je kijken op de pagina’s met surfvakanties in Frankrijk, surfvakanties in Spanje, surfvakanties in Portugal of juist surfvakanties buiten Europa. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

Heb jij nog vragen over surfkampen in Spanje?

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!

Veelgestelde vragen over Surfkampen Spanje

Hoe boek je een surfkamp in Spanje?

Via SurfaWhile boek jij de surfvakantie die écht bij je past en zo hebben we ook tal van surfkampen in Spanje. Op onze website vind je een handig en gestructureerd overzicht van alle surfkampen die je via ons kunt boeken in Spanje. Voor jou is het ook goed om te weten dat wij je graag adviseren over het surfkamp dat het beste bij jou past en je kunt ook gemakkelijk de boeking doen via onze website, terwijl je absoluut geen boekingskosten betaalt.

Is een surfkamp in Spanje geschikt voor beginners?

Noord-Spanje is, volgens ons, de beste spot voor beginnende surfers dus indien jij op zoek bent naar een surfkamp in Spanje voor mensen die weinig tot geen surfervaring hebben, zit je bij ons aan het goede adres. Spots als Zarautz, Somo en Oyambre zijn echt ideaal geschikt om te leren surfen terwijl deze regio ook nog eens veel meer te bieden heeft.

Ik reis alleen, is een surfkamp in Spanje dan geschikt voor mij?

Ook in Spanje werken wij eigenlijk alleen maar met surfkampen die heel goed geschikt zijn om alleen naartoe te gaan. Wij vinden het erg belangrijk dat er goed wordt uitgekeken naar de mensen die alleen komen. Meestal zijn dit er echter zoveel dat jij veel leuke en nieuwe vrienden zult maken je absoluut geen moment zult vervelen. Over het algemeen heeft de staff van een surfkamp in Spanje ook echt de instructies gekregen om actief uit te kijken naar de gasten die alleen naar het surfkamp zijn gekomen. We kunnen je met zeer veel vertrouwen zeggen dat je absoluut niet alleen zult zijn, in tegenstelling zelfs!

Wanneer kan ik het beste een surfkamp in Spanje boeken?

Waar in Spanje kan ik het beste een surfkamp boeken?

Een surfkamp voor gezinnen en families in Spanje, is dat mogelijk?

Wat neem ik mee naar een surfkamp in Spanje