Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.8 /5

Surfvakanties buiten Europa

Surfvakanties buiten Europa

Op deze pagina vind je de beste surfvakanties buiten Europa. Gebruik de filters hieronder om de surfvakantie te vinden die bij jou past.
Over de hele wereld vind je talrijke surfspots die zeer geschikt zijn voor surfers op verschillende niveau's. Veel van deze locaties zijn tropisch, waardoor je er het hele jaar kunt genieten van een surfvakantie. HIeronder vind je de beste surfvakanties in landen als Marokko, Sri Lanka, Indonesië, Costa-Rica en Nicaragua. Heb jij interesse in een surfvakantie buiten Europa? Gebruik dan de filters hieronder om de surfvakantie te vinden die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
Tamraght, Marokko 4.7 / 5 - 52 reviews

Blue Waves Tamraght

Een top surfspot
Gem. 25 - 40 jaar oud. (Min. 18)
Alleen beginnende surfers
Gehele jaar open
Min. 4 nachten, incl. surfles & maaltijden
SurfaWhile garantie
Agadir, Marokko 4.7 / 5 - 118 reviews

Blue Waves Anza

Surf Camp direct aan 't strand
Gem. 25 - 40 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 4 nachten, incl. surfles & maaltijden
SurfaWhile garantie
Avellanas, Costa Rica 5 / 5 - 97 reviews

Rapture Surfcamp Costa Rica

Een top-ervaring
Gem. 25 - 34 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden

Meer informatie over Surfvakanties buiten Europa

Wil jij gaan surfen in Midden-Amerika, Australië, Marokko of in Amerika? Via SurfaWhile boek jij ook buiten Europa de beste surfvakanties. De surfkampen die wij aanbieden in Europa zijn erg bekend maar ook buiten Europa kun je een vergelijkbare ervaring hebben. Ga bijv. surfen in Nicaragua of bezoek het prachtige Costa Rica, wat ook bekend staat om haar goede surfomstandigheden. Maar er is natuurlijk nog veel meer.

Surfen buiten Europa kan ook vlakbij huis. Marokko is een geweldige bestemming om te surfen, met name tussen november en april. Een van de bekendste surf spots hier is Taghazout en hier zijn verschillende surfkampen te vinden. Maar ook andere plekken in Marokko en zelfs hierbuiten zijn heel goed om te surfen. Een leuk verhaal is dat van de Gauchos del Mar, Argentijnen die verschillende spots in Afrika ontdekten om te surfen en aandacht te vragen voor een aantal goede doelen. Het wereldbekende Jeffrey’s Bay in Zuid-Afrika was een van de spots die zij bezochten.

Andere plekken waar je kunt surfen buiten Europa zijn bijvoorbeeld Hawaii, California of juist Australië. Via SurfaWhile boek je surfvakanties over de hele wereld dus schroom niet om eens op onze overzichtspagina’s te kijken voor een surfvakantie buiten Europa. Want naast het surfen, levert een reis buiten Europa je ook altijd vele mooie nieuwe ervaringen en vriendschappen op, waar je vaak ook nog eens wordt ondergedompeld in een andere cultuur.

Surfen buiten Europa heeft vaak ook als voordeel dat je veel plekken kunt ontdekken waar je kunt surfen als gevorderde surfer.

Veelgestelde vragen over Surfvakanties buiten Europa