Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.8 /5

Surfvakanties Frankrijk

Surfvakanties Frankrijk

Op deze pagina vind je de beste surfvakanties van Frankrijk. Gebruik de filters hieronder om het surfcamp te vinden dat echt bij jou past.
Frankrijk is al jaar en dag een van onze favoriete landen voor een surfvakantie. Het land beschikt over een heerlijk klimaat, prachtige natuur, mooie stranden en uitstekende surfspots. Bovendien ligt Frankrijk op rijafstand van Nederland en België wat een surfvakantie in Frankrijk nóg aantrekkelijker maakt. Heb jij interesse in een surfvakantie in Frankrijk? Gebruik dan de filters hieronder om de surfvakantie te vinden die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
Moliets, Frankrijk 4.5 / 5 - 50 reviews

Star Surf Camp Moliets

Surf Music Festival
Gem. 20 - 30 jaar oud. (Min. 18)
Alleen beginnende surfers
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Moliets, Frankrijk 4.4 / 5 - 51 reviews

Star Surf Camp Deluxe Moliets

Stijlvol Surfkamp
Gem. 23 - 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
Annuleer gratis
Moliets, Frankrijk 4.5 / 5 - 45 reviews

Dreamsea Glamping Moliets

Surfen in stijl
Gem. 25 - 40 jaar oud. (Min. 21)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 3 nachten, incl. maaltijden
Annuleer gratis
Moliets, Frankrijk 4.5 / 5 - 45 reviews

Dreamsea Surf Camp Moliets

Hoge kwaliteitsstandaard
Gem. 18 - 26 jaar oud. (Min. 16)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
Cashback garantie
Vieux Boucau, France 4.9 / 5 - 17 reviews

SURFinn Vieux Boucau

Strand en Zwembad
Gem. 24 - 39 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mrt - Nov
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
Cashback garantie
Moliets, Frankrijk 4.6 / 5 - 124 reviews

Surfblend Surf Camp Moliets 18+

Surfen, zon en chillen
Gem. 18 - 25 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Jun - Sep
Min. 7 nachten, boek extra's
Cashback garantie
Vieux Boucau, Frankrijk 4.7 / 5 - 21 reviews

Surfbase Vieux Boucau

Gezellig surf huis
Gem. 18 - 25 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Apr - Dec
Min. 7 nachten, boek extra's
Cashback garantie
Moliets, Frankrijk 4.7 / 5 - 21 reviews

Surfblend Family Moliets

4* camping met zwembad
Uitsluitend gezinnen
Beginners & intermediate
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, boek extra's
Cashback garantie
Moliets, Frankrijk 4.6 / 5 - 124 reviews

Surfblend Surf Camp Moliets 16+

Nederlands surfkamp Frankrijk
Gem. 16 - 25 jaar oud. (Min. 16)
Beginners & intermediate
Jun - Sep
Min. 7 nachten, boek extra's

Meer informatie over Surfvakanties Frankrijk

Via SurfaWhile boek jij de beste surfvakanties in Frankrijk. Al een aantal jaar komen wij regelmatig in Frankrijk om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn wat er gebeurt in de verschillende surfkampen die er zijn, en dat zijn er een hoop. Het surfen is de laatste jaren erg populair geworden en hierdoor ziet men soms door de bomen het bos niet meer want er is zoveel aanbod. SurfaWhile zet voor jou de verschillende opties gemakkelijk op een rijtje zodat jij makkelijk uitkomt bij de surfvakantie in Frankrijk die het beste bij je past.

Verschillende type surfvakanties in Frankrijk

In Frankrijk heb je verschillende type surfvakanties die je kunt boeken. Er zijn surfkampen in Frankrijk en een aantal surfhuizen. Met name in het hoogseizoen, zijn echter met name de surfkampen, waar je verblijft in een tent, erg populair. In plekken als Moliets, Vieux Boucau en Le Pin Sec kan het tussen juni en september heel erg gezellig worden, met veel surfers in het water. Over het algemeen komt iedereen hier met dezelfde reden: een hele leuke tijd hebben terwijl je omringt wordt door gezellige mensen.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij de surfvakantie boekt die het beste bij je past. Daar hebben we een leuke tool voor ontwikkeld, waarbij jij aan de hand van een paar vragen uitkomt bij de surfvakantie die het beste bij je past. Dit hebben wij in kunnen stellen aan de hand van de ervaringen die wij over de afgelopen jaren hebben verzameld. SurfaWhile weet namelijk als geen ander welke surfaccommodatie het beste bij jou past. Naast surfvakanties in Frankrijk, kun je ook gemakkelijk een surfvakantie voor families bij ons boeken, of een surfvakantie naar Spanje of Portugal.

Ook surfkampen in Frankrijk

Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen en tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

Verschillende surf spots in Frankrijk

Frankrijk kan worden opgedeeld in 3 gebieden als we naar het surfen kijken. In Frankrijk kun je surfen aan de Atlantische kust, met het zuid-westen en het noord-westen waar je regelmatig (goede) golven vindt. Ook vind je enkele golven aan de Mediterraanse kust, maar het surfen hier is eigenlijk niet relevant. Een surfvakantie in Frankrijk kan volgens ons het beste in Zuid-West Frankrijk, met spots als Moliets, Vieux-Boucau en Mimizan.

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!

Veelgestelde vragen over Surfvakanties Frankrijk

Is een surfvakantie in Frankrijk ook voor beginnende surfers?

Zuidwest-Frankrijk is elk jaar de plek waar honderden, zo niet duizenden surfers voor het eerst het water in gaan. Spots als Moliets en Vieux-Boucau zijn erg populair om een surfvakantie in Frankrijk naartoe te boeken en een groot deel van de gasten van een gemiddeld surfkamp zijn beginnende surfers. Als je het ons vraagt zijn er, in Europa, betere plekken om te leren surfen, maar in Frankrijk kan dat zeker ook. En vele van onze gasten zijn ook op zoek naar de surf-vibe en die vind je tijdens jouw surfvakantie in Frankrijk als nergens anders.

Hoe duur is een surfvakantie in Frankrijk?

Een groot voordeel van Frankrijk is dat je naar jouw surfvakantie kunt reizen per bus. Vanuit Nederland en België kun je bussen inboeken op vrijdagen in het hoogseizoen (half juni tot half september). Dit drukt de prijs van het vervoer in ieder geval. Je kunt al vanaf 199,- euro een week op een surfkamp verblijven, waar je dan vaak nog wel extra’s, zoals vervoer, maaltijden en surflessen, bij moet boeken. All-in surfweken gaan vanaf 425 euro, wat natuurlijk ook niet slecht is voor een week een topvakantie.

Is het vervoer inclusief bij een surfvakantie in Frankrijk?

Naar alle surfvakantie in Frankrijk die wij aanbieden is er busvervoer mogelijk, evenals een luchthaven transfer of een pick-up vanaf een treinstation. Dit is niet automatisch bijgevoegd maar kan altijd worden geboekt bij jouw surfvakantie. Dat komt helemaal goed dus.

Kan ik alleen op surfvakantie naar Frankrijk?

Jazeker. Eigenlijk alle surfvakanties in Frankrijk, zeker degene die je via SurfaWhile boekt, zijn voor een groot deel gericht op mensen die alleen komen, of met z’n tweetjes. Iedereen is in principe uit op contact maken en de activiteiten en de gezamenlijke maaltijden zijn ook echt helemaal ingericht op nieuwe vriendschappen. En zeker indien jij de busreis boekt zul je zien dat je daar vaak al anderen leert kennen, dus dat komt helemaal goed.

Wat is de leukste surfvakantie in Frankrijk?

Via ons boek je de surfvakantie in Frankrijk die echt bij je past dus de leukste bestemming hangt af van wat jij wilt. Zoek jij juist veel party of eerder een luxe glamping tent en veel rust? Wij helpen je verder. Ook indien je liever verblijft in een mooi surf huis, op loopafstand van het strand hebben wij iets wat je zoekt.

Waar kan ik het beste op surfvakantie in Frankrijk?

De meeste en beste surfvakanties in Frankrijk vinden plaats in de buurt van Biarritz, een van Frankrijk’s best surf spots. Bijna alle surfkampen zijn in Moliets of Vieux Boucau en hier hebben wij dan ook best wat aanbod. Het grootste deel van de kust rondom Biarritz biedt relatief gelijke omstandigheden dus wanneer jij op surfvakantie naar Frankrijk gaat is belangrijk, afhankelijk van jouw niveau, maar je kunt dan alsnog alle verschillende opties kiezen.

Hoe kan ik een surfvakantie in Frankrijk het beste boeken?

Er is zoveel aanbod in Frankrijk dat het af en toe lastig kiezen is. Wij hebben een relatief beperkt aanbod, waar we toch voor ieder wat wils proberen te hebben. Dus of jij nu alleen reist, een mooie glamping tent wilt samen met je partner of juist een Nederlandstalig surfkamp zoekt met veel feestjes. Bij ons zit je altijd goed. Een van onze surfvakantie in Frankrijk-experts kijkt graag met je mee indien jij er zelf niet uitkomt.

Wanneer kan ik het beste op surfvakantie naar Frankrijk

Dit hangt helemaal af van jouw nvieau. De meeste mensen komen in de zomermaanden, tussen eind mei en begin oktober. Zeker in juni tot september is het goed te doen voor beginnende surfers maar ook surfers met meer ervaring kunnen leuk op niveau surfen. Wil jij echt hoge surfen, bijvoorbeeld in Hossegor? Dan wil je vooral kijken naar maanden als april en oktober.