Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 106 reviews

Surfvakanties in Nederland & België

SW Travel Tips Nederland

Surfvakanties in Nederland & België


Op vakantie in eigen land kan heel goed, evenals surfen in Nederland. Want zeker nu het coronavirus een streep lijkt te zetten door de vakantieplannen van veel Nederlanders, proberen wij met jullie mee te denken. We wisten natuurlijk al dat surfen in Nederland eigenlijk heel goed kan, waar wij een mooi overzicht hebben van de beste surfspots van Nederland. In het artikel hieronder lees je alles over surfen en vakanties in Nederland (en België)

Surf camps in Nederland

Voor de zomer van 2020 staat er een hoop te gebeuren, zeker ook in eigen land. In Nederland, en ook in België, zijn er verschillende opties om op surfvakantie te gaan. Op vakantie in eigen land was nog nooit zo leuk. Naast dat het misschien wel de enige keuze is, is surfen en vakanties in Nederland leuker dan ooit.

Family Surf Camp in Nederland

Dit Family surf camp in ‘s Gravenzande is voor gezinnen die wel van wat actie houden. Verblijf in mooie safari-tenten met privé sanitair en keuken. Wordt dit jullie mooiste zomer ooit?

Junior Surf Camp in Nederland

Dit surf camp in ‘s Gravenzande is voor kids van 12 t/m 16 jaar oud. Het verblijf vindt plaats op een mooie camping, direct achter de duinen. De jongeren zullen overnachten in mooie tipi-tenten, hoe gaaf is dat?!

Surf camps in België

Ook in België valt er deze zomer van alles te beleven. Maar wacht niet te lang, want de meeste opties zijn al bijna volgeboekt.

Youth Surf Camp in België

Dit surf camp in Oostende is voor kids van 15 t/m 18 jaar oud. Op 50 meter van de zee vind je een surf hostel wat deze zomer wordt omgetoverd tot surf camp. Maaltijden, surfen en andere watersporten en hele leuke deelnemers, die allemaal ongeveer even oud zijn, alles is aanwezig.

Junior Surf Camp in België

Dit surf camp in Oostende is ook voor kids van 12 t/m 16 jaar oud. Ook zij zullen verblijven in het surf hostel, met moderne kamers voor 3 tot 5 personen. Surflessen, lekker eten en leuke activiteiten, het is allemaal geregeld. Ben jij klaar voor 5 dagen heel veel fun?

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!