Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Surfvakanties Portugal

Surfvakanties Portugal

Op deze pagina vind je de beste surfvakanties van Portugal. Gebruik de filters hieronder om de surfvakantie in Portugal te vinden die echt bij jou past.
Portugal is hot! Het prachtige land in het zuidwesten van Europa beschikt over alle ingrediënten voor een uitstekende surfvakantie. Portugal beschikt over een fantastische kustlijn met tal van fantastische surfspots. Tijdens een surfvakantie in Portugal komt eigenlijk alles samen: het heerlijke klimaat, de prachtige natuur, de vriendelijke bevolking en fantastische surfspots voor surfers op alle niveau's. Heb jij interesse in een surfvakantie in Portugal? Gebruik dan de filters hieronder om de surfvakantie te vinden die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
Lissabon, Portugal 5 / 5 - 41 reviews

Surf Lisbon – House & School

Ocean Front Surf House
Gem. 22 - 40 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Feb - Nov
Min. 7 nachten, incl. surfles
SurfaWhile garantie
Cascais, Portugal 4.6 / 5 - 41 reviews

Surf Cascais Surf Villa

Ideaal surfen het hele jaar
Gem. 18 - 45 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 4 nachten, incl. surfles & maaltijden
SurfaWhile garantie
Estela (Porto), Portugal 5 / 5 - 33 reviews

Estela Surf Hostel

Surfen omringd door natuur
Gem. 20 - 40 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden
Cashback garantie
Aljezur, Portugal 5 / 5 - 8 reviews

SURFinn Algarve

Legendarische maaltijden
Gem. 24 - 39 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Gehele jaar open
Min. 3 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Ericeira, Portugal 4.8 / 5 - 67 reviews

Rapture Surf Camps Ericeira

World Surfing Reserve
Gem. 20 - 40 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Costa da Caparica, Portugal 4.9 / 5 - 177 reviews

Gota d’Agua Caparica

Onderdeel van de Gota-family
Gem. 21 - 45 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden
SurfaWhile garantie
Praia da Areia Branca - Portugal 4.9 / 5 - 25 reviews

Da Silva Surf Camp Portugal

Surf en Mountainbiking
Gem. 30 - 50 jaar oud. (Min. 0)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Mrt - Nov
Min. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden
Annuleer gratis
Sintra, Portugal 4.8 / 5 - 27 reviews

Dreamsea Surf House Sintra

Rust en comfort
Gem. 25 - 45 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden
Annuleer gratis
Tocha, Portugal 4.9 / 5 - 9 reviews

Dreamsea Surf Camp Tocha

Oud vissersdorpje
Gem. 23 - 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Jun - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
Annuleer gratis
Praia Galé, Portugal 4.2 / 5 - 210 reviews

Dreamsea Surf Camp Alentejo

Een echte surf-vibe
Gem. 18 - 28 jaar oud. (Min. 16)
Alleen beginnende surfers
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
Cashback garantie
Torreira, Portugal 4.7 / 5 - 350 reviews

Surf House Torreira

Luxe bed and breakfast
Gem. 27 - 45 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Jul - Aug
Min. 5 nachten, incl. maaltijden
Annuleer gratis
Alentejo, Portugal 4.2 / 5 - 210 reviews

Dreamsea Glamping Plus Alentejo

Luxe Surf Camp
Gem. 25 - 50 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei - Okt
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Caparica, Portugal 4.8 / 5 - 14 reviews

Kids Surf Camp Gota Dagua

All-in Junior Surf Camp
Gem. 12 - 18 jaar oud. (Min. 12)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Jul - Aug
Min. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden

Meer informatie over Surfvakanties Portugal

Via SurfaWhile boek jij de beste surfvakanties in Portugal. Al een aantal jaar komen wij regelmatig in Portugal om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn wat er gebeurt in de verschillende surfkampen die er zijn. En dat worden er steeds meer en daarom hebben wij er ook voor gekozen om met een beperkt aantal van hen samen te werken. Uiteraard doen wij altijd een check of de kwaliteit die geboden wordt goed is en vinden wij een leuke en professionele relatie met de eigenaren erg belangrijk. Het surfen is de laatste jaren erg populair geworden en hierdoor ziet men qua surfaccommodaties soms door de bomen het bos niet meer want er is zoveel aanbod. SurfaWhile zet voor jou de verschillende opties gemakkelijk op een rijtje zodat jij makkelijk uitkomt bij de surfvakantie in Portugal die het beste bij je past.

Surfkampen in Portugal

In Portugal zijn er tal van opties die je kunt boeken. Er zijn een aantal surfkampen in Portugal,  maar het is ook mogelijk om in een surf house te verblijven. Daarvoor kun je gemakkelijk een kijkje nemen bij ons overzicht met surfvakanties in Portugal. Het is ook goed om te bedenken waar je ongeveer heen wilt; veel tijd zul je op de accommodatie – én in het water – doorbrengen maar soms is het bijv. goed mogelijk om jouw verblijf te combineren met een leuke citytrip, bijv. naar Lissabon of Porto. Over het algemeen komt iedereen naar Portugal met dezelfde reden: een hele leuke tijd hebben terwijl je omringt wordt door gezellige mensen.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij de surfvakantie boekt die het beste bij je past. Daar hebben we een leuke tool voor ontwikkeld, waarbij jij aan de hand van een paar vragen uitkomt bij de surfvakantie die het beste bij je past. Na talloze bezoekjes aan Portugal weten wij als geen ander wat er waar gebeurt en die kennis delen we graag met jou. SurfaWhile weet namelijk als geen ander welke surfaccommodatie het beste bij jou past.

Andere typen surfvakanties

Naast surfvakanties, zowel in een tent als in een surf house, in Portugal, kun je ook gemakkelijk een surfvakantie voor families bij ons boeken, of een surfvakantie naar Spanje of een surfvakantie naar Frankrijk.

Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen en tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

Vragen over jouw surfvakantie in Portugal?

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!

Veelgestelde vragen over Surfvakanties Portugal

Wat is de beste tijd om te surfen in Portugal?

In Portugal kan men het gehele jaar rond surfen. Uiteraard hangt het erg af van het surfniveau en van de locatie. Maar, vanwege de grote diversiteit aan surfspots in Porgual, is er altijd wel een surfspot die geschikt is voor jouw niveau.

Is Portugal ook geschikt voor beginnende surfers?

Ja zeker! Portugal kent een aantal van de beste surfspots voor beginnende surfers die je in Europa vindt. Bijvoorbeeld het strand van Caparica, net ten zuiden van Lissabon, biedt uitstekende condities voor beginnende surfers.

Hoeveel kost een surfvakantie in Portugal

Als jij wilt gaan surfen in Portugal kun je het uiteindelijk zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt al een verblijf boeken vanaf 279,- euro incl. 3 maaltijden per dag en verblijf voor een week in een surfkamp in Portugal. Als je er ook surfles bij wilt en eventueel een airport transfer, kom je weer wat hoger uit. Op onze overzichten krijg je een goed beeld van de prijzen van de verschillende surfvakanties en mocht je vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Waar kan ik het beste een surfvakantie boeken in Portugal?

Als jij een surfvakantie in Portugal zou willen boeken is het goed om te weten: wat wil je, wat is je surfniveau en wanneer wil je gaan? Als je ons helpt aan die antwoorden, kunnen wij jou de surfvakantie aanraden die het beste bij je past. Hierbij kijken we bijv. of jij juist veel feestjes wilt of juist liever veel wilt chillen en of jij de voorkeur hebt om in/dichtbij een grote stad te zitten of juist liever in de middle of nowhere. Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

Wanneer kan ik het beste op surfvakantie in Portugal?

Portugal is een bestemming waar je eigenlijk het hele jaar door naartoe kunt gaan. De zuidkust van het land is vooral geschikt in de wintermaanden terwijl de westkust zich richt op de maanden mei – september. Indien jij al veel ervaring hebt, zul je aan de westkust het hele jaar door uit de voeten kunnen. Wij denken dan ook graag met je mee zodat jij de surfvakantie in Portugal boekt die echt bij je past.

Ik kan al goed surfen, kan ik toch nog op surfvakantie in Portugal?

Hier zeggen we volmondig ja op. Portugal heeft duizenden surf spots en biedt condities voor zowel beginners, intermediates en ervaren surfers. Het is wel goed om te kijken wanneer je gaat maar het hele jaar door kunnen we je een spot aanraden waar je kunt surfen voor gevorderden.

Kan ik alleen een surfvakantie in Portugal boeken?

Elk jaar gaan er honderden, zo niet duizenden mensen naar Portugal voor een surfvakantie die alleen reizen. Dit is echt absoluut geen probleem. Wij vinden dat de ene accommodatie beter geschikt is om alleen te bezoeken dan de ander en graag helpen we je dan ook verder om de surfvakantie in Portugal te vinden die echt bij jou past.

Wat is er allemaal te doen op een surfvakantie in Portugal?

Als jij een surfkamp boekt in Portugal zul je zeker niet alleen surfen. Uiteraard is het leuk om veel in het water te liggen en te oefenen met surfen maar er is nog veel meer te doen. Je kunt fantastische steden bezoeken, zoals Porto, Coimbra, Lissabon en nog veel meer. Je kunt genieten van het heerlijke eten en de drankjes of een van de feestjes bezoeken waar Portugal om bekend staat. Portugal heeft ook echt een strandcultuur en daar is altijd van alles te doen. en dan heb je natuurlijk nog de anderen die dezelfde surfvakantie in Portugal als jou hebben geboekt. Leer anderen kennen, ontdek hun culturen en trek er samen op uit.