Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.8 /5

Surfvakanties Spanje

Surfvakanties Spanje

Op deze pagina vind je de beste surfvakanties van Spanje. Gebruik de filters hieronder om de surfvakantie in Spanje te vinden die echt bij jou past.
Het fantastische klimaat, de heerlijke keuken en de prachtige stranden met uitstekende surfcondities zorgen ervoor dat Spanje een fantastische keuze is voor jouw surfvakantie. De surfspots in met name Baskenland en Cantabrië bieden bovendien uitstekende condities voor beginnende surfers. Heb jij interesse in een surfvakantie in Spanje? Gebruik dan de filters hieronder om de surfvakantie te vinden die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

Cashback garantie
Zarautz, Spanje 3.9 / 5 - 401 reviews

Familie Surfvakantie Spanje

Familie surfvakantie in Spanje
Uitsluitend gezinnen
Beginners & intermediate
Jul - Aug
Min. 7 nachten, boek extra's
SurfaWhile garantie
Somo, Spanje 4.4 / 5 - 377 reviews

Escuela Cantabra de Surf

Nº1 Surf School van Spanje
Gem. 25 - 40 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 2 nachten, incl. surfles
Cashback garantie
Zarautz, Spanje 4.7 / 5 - 350 reviews

Surfblend Surf Camp Zarautz

Surfen en feestjes
Gem. 19 - 25 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Jun - Sep
Min. 7 nachten, boek extra's
Annuleer gratis
Ruilobuca, Spanje 4.4 / 5 - 51 reviews

Dreamsea Glamping Cantabrië

Glamping Surf Ervaring
Gem. 22 - 38 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Oyambre, Spanje 3.9 / 5 - 23 reviews

Star Surf Camp Oyambre

Ideaal voor beginnende surfers
Gem. 20 - 35 jaar oud. (Min. 18)
Beginners & intermediate
Mei - Sep
Min. 7 nachten, incl. maaltijden
SurfaWhile garantie
Lanzarote, Spanje 4.8 / 5 - 109 reviews

Red Star Surf and Yoga Camp

Surf & Kite Camp
Gem. 25 - 35 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open
Min. 7 nachten, incl. surfles

Meer informatie over Surfvakanties Spanje

Wist jij al dat SurfaWhile een mooi overzicht heeft van de beste surfvakanties van Spanje. Op deze pagina kun je, aan de hand van een makkelijk filtersysteem, zo achterhalen welke surfvakantie het beste bij jou past. Noord-Spanje is sowieso een geweldige plek voor beginnende surfers, met name in de zomer, en het aantal surfaccommodaties is flink. Om ervoor te zorgen dat jij niet alles hoeft uit te zoeken, kun je via SurafWhile gemakkelijk jouw ideale surfvakantie in Spanje uitzoeken en boeken. En indien je er niet uitkomt, helpen we je graag.

Surfkampen in Spanje

In Spanje zijn er tal van opties, met enkele leuke surfkampen maar ook zijn er surf huizen, welke je gemakkelijk kunt vinden op het overzicht van surfvakanties in Spanje. De meeste zijn erg internationaal, maar je hebt ook Nederlandstalige surfkampen in Spanje. Hier kun je bovendien ook met een busreis naartoe, wel zo makkelijk. En wist je dat je bij elke surf accommodatie mensen tegenkomt die allemaal met dezelfde reden op vakantie zijn; lol maken, nieuwe mensen leren kennen, veel surfen en gewoon lekker genieten. Indien jou dat ook aanspreekt, vragen we je jezelf uit te leven op onze website, zodat jij er zo achter bent wat voor jou de surfvakantie is die het beste bij je past.

Want wij vinden het erg belangrijk dat jij die surfvakantie boekt die het beste bij je past. Daar hebben we een leuke tool voor ontwikkeld, waarbij jij aan de hand van een paar vragen uitkomt bij de surfvakantie die het beste bij je past. Na talloze bezoekjes aan Spanje (zowel Noord als Zuid) weten wij als geen ander wat er waar gebeurt en die kennis delen we graag met jou. SurfaWhile weet namelijk als geen ander welke surf accommodatie het beste bij jou past.

Andere typen surfvakanties

Naast surfvakanties, zowel in een tent als in een surf house, in Spanje, kun je ook gemakkelijk een surfvakantie voor families bij ons boeken, of een surfvakantie naar Portugal of een surfvakantie naar Frankrijk. En kom je er niet uit, dan kunnen wij je altijd nog verder helpen.

Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen en tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Zo zie je maar, voor ieder is er wat wils. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

Vragen over surfvakanties in Spanje

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!

Veelgestelde vragen over Surfvakanties Spanje

Voor wie is een surfvakantie in Spanje geschikt?

Iedereen kan op surfvakantie naar Spanje want er zijn opties voor jong en oud en zowel beginnende als meer gevorderde surfers. Via SurfaWhile boek jij de surfvakantie in Spanje die echt bij je past en graag horen we dan ook wat jouw wensen zijn. Er zijn opties om te gaan surfen voor jongeren en uiteraard hebben we ook surfvakanties waar er veel feestjes zijn. Tevens is het mogelijk om een mooie Glamping accommodatie te boeken of juist een surf camp dat family-friendly is. Wat heeft jouw voorkeur?

Ik ben beginner, is een surfvakantie in Spanje wat voor mij?

Spanje is voor jou waarschijnlijk de best mogelijke spot in Europa om te leren surfen dus het antwoord op deze vraag is volmondig ja. De golven in Noord-Spanje zijn ideaal om te leren surfen tijdens jouw surfvakantie waar je zelfs verschillende bestemmingen hebt waar je heen kunt gaan. Je kunt ons altijd laten weten wat je precies zoekt zodat wij jou kunnen vertellen welke surfvakantie in Spanje het beste bij jou past.

Hoe duur is een surfvakantie in Spanje?

Surfvakanties komen in alle soorten en maten. Verblijf voor een week boek je al vanaf 199,- euro en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Kies jij voor vervoer per bus vanaf Nederland of gaan jullie met de auto? Het is ook mogelijk om te vliegen, waar wij een airport transfer voor je kunnen boeken. Bedenk wel dat in pakketten die hoger uitvallen wellicht ook maaltijden, surflessen en activiteiten zijn opgenomen. Op onze website vind je een handig overzicht van de prijzen per surfvakantie.

Wanneer kan ik het beste op surfvakantie in Spanje gaan?

Wanneer jij het beste op surfvakantie kunt gaan hangt af van jouw niveau en waar je precies naartoe wilt. Ben jij beginner is het noorden van Spanje uiterst geschikt in de maanden april tot oktober. De zuidwest kust is ook goed om te surfen, waar je vooral in de herfst en wintermaanden terecht kunt. Heb jij al meer ervaring zijn er ook nog tal van bestemmingen waar jij je surfvakantie in Spanje zou kunnen boeken want ook in het noorden zijn er verschillende spots die uitdagend genoeg zijn.

Waar kan ik het beste mijn surfvakantie in Spanje boeken?

Via SurfaWhile boek jij jouw surfvakantie in Spanje en afhankelijk van de periode die jij wilt gaan en jouw niveau, evenals een aantal andere wensen, kunnen we jou de beste bestemming en accommodatie aanwijzen. Het is niet nodig om zelf het wiel opnieuw uit te vinden want wij helpen je graag. Wat goed is om te weten is dat je via ons absoluut geen boekingskosten betaald.

Kan ik alleen op surfvakantie naar Spanje?

Elk jaar gaan er duizenden surfers op surfvakantie in Spanje en velen van hen reizen alleen. Dit is dan ook echt absoluut geen probleem want bij alle bestemmingen die wij aanbieden komen solo-reizigers. Graag kijken we samen naar welke accommodatie het beste aansluit op jouw wensen zodat jij zo snel mogelijk kunt gaan uitkijken naar jouw surfvakantie in Spanje.