Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 147 reviews

Huur een surfbusje in Frankrijk

Een surfbusje in Zuid-Frankrijk

Hoe gaaf lijkt jou of jullie het om komende zomer een busje te huren, incl. surfboards om een of twee weken lang lekker je gang te gaan. Je hebt een ongelimiteerd aantal kilometers dus je/jullie kunnen gaan waar je wilt. Je huurt het busje in Frankrijk, om precies te zijn in het prachtige Moliets-et-Maa, waar je ‘m ook weer inlevert, 7 of 14 dagen later. 

Je huurt een VW Caddy inclusief matras, waar je dus met 1 of 2 personen kunt liggen. Daarnaast kun je rekenen op nog tal van gadgets die jouw roadtrip tot een groot succes zullen maken. Jij kunt dus beginnen met het plannen van jouw ideale surftrip komende zomer waar je gaan surfen in Frankrijk, Spanje en misschien zelfs Portugal. 

Het busje is te huur van zaterdag tot zaterdag met als eerste datum: 18 juni (laatste inlevermoment is 24 september).

Het busje staat klaar in Moliets, Zuid-Frankrijk

Een van de voordelen van het huren van deze surfbusjes is dat ze klaarstaan in Zuid-Frankrijk, om precies te zijn in Moliets. Op zaterdag krijg jij de sleutels en ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Rijd naar het noorden, richting de stranden rondom Bordeaux of trek juist richting Noord-Spanje. 7 of 14 dagen later lever je het busje weer in, ook in Moliets.

Op zaterdag mag je vanaf 14:00 uur gaan rijden zodat je/jullie diezelfde avond nog ergens met een goed glas wijn aan een prachtige kust kunnen zitten. Na 7 of 14 dagen leveren jullie het busje weer in om 10:00 in de ochtend. 

Bij het oppikken van het busje staat de crew uiteraard klaar om je alles over het voertuig te vertellen en ook kunnen zij al jouw vragen beantwoorden. Dit geldt ook voor de gaafste surfspots in de buurt. Want met dit surfbusje kun jij echt overal komen. Hoe vet is dat?!

Wat is inbegrepen?

Bij de huur zitten een aantal inclusief die ervoor zullen zorgen dat jouw/jullie trip onbezorgd zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan de volgende items:

 • Een tweepersoonsbed (het matras)
 • Je kunt ook beddengoed huren á € 29,-
 • Twee stoeltjes + tafel
 • Borden, bestek en bekers
 • Een gasstelletje met twee pitten
 • Pannen en potjes
 • Kookgerei
 • Stoffer en blik
 • Surfgear
 • Een surfgids (stormrider guide)
 • GPS 
 • Aux-kabel
 • Een sleutelkluisje
 • Voldoende opslagruimte

Ook is er gedacht aan een verzekering, die inclusief is. Deze All-Risk verzekering draagt een eigen risico van € 250,-. Vanuit de crew is er 24/7 pech-hulp (in de vorm van assistentie). Tevens wordt er een borg gevraagd van € 250,- welke je (als alles in orde is) na afloop weer terugkrijgt. De minimumleeftijd van de bestuurder(s) is 21 jaar.

Hoe kom ik in Zuid-Frankrijk

Uiteraard hebben we ook aan het vervoer naar Moliets gedacht want vanuit Nederland of België kun jij gemakkelijk mee met de bus. Op vrijdagmiddag pak jij de bus vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Breda (in Nederland) en ook kun je opstappen in Antwerpen, Gent of Leuven (in België). Een week of twee later kun jij ook de bus terug weer nemen, waar je op zaterdagavond zult gaan rijden en zondagochtend weer thuis zult zijn.
Zo zie je dat alles geregeld is en jullie alleen maar hoeven te genieten. Op deze manier kunnen jullie een geweldige surfreis hebben tegen een zeer acceptabele kostprijs. Benieuwd wat je onderweg nog ongeveer kwijt zou zijn aan benzine? De website van de ANWB heeft hier een overzicht van gemaakt.

Prijzen, Beschikbaarheid & Boeken

Heb jij interesse in het surfbusje in Moliets, Frankrijk? Check de buttons voor de prijzen, beschikbaarheid of om het busje direct te boeken.