Surfkamp Moliets

Ben jij op zoek naar een fantastische vakantie in het zuiden van Frankrijk? Via SurfaWhile boek je een surfvakantie in een fantastisch surfkamp aan de Atlantische kust van Frankrijk. Laat je onderdompelen in de surf-lifestyle en leer écht surfen in het beste surfkamp aan de Franse kust. 
 
In het surfkamp in Moliets leer je surfen van professionele surfinstructeurs, cruise je over de lanen van Moliets met een longboard, ontspan je de spieren tijdens een heerlijke yogasessie, ontmoet je mensen vanuit alle hoeken van de wereld en geniet je van een groot aantal activiteiten in en rondom het prachtige strand van Moliets. Daarnaast geniet je van drie heerlijke, gezonde maaltijden per dag. Ben jij klaar voor de ultieme zomer? Let’g go SurfaWhile!

Het surfkamp in Moliets in het kort

Internationale omgeving

In tegenstelling tot in veel andere surfkampen, komen de gasten in het surfkamp in Moliets uit een groot aantal verschillende landen. Hierdoor leer je mensen van over de hele wereld kennen. 

Overige activiteiten

In het surfkamp kun je tevens yogalessen volgen, skaten, longboarden, beachvolleyballen, tafeltennissen, picknicken op het strand, een dagtrip naar San Sebastian en nog veel meer. 

Surfinstructeurs

Alle surfinstructeurs in het surfkamp zijn gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je voldoende progressie zult boeken op je surfboard tijdens je verblijf in het surfkamp.

Glamping

Ben jij op zoek naar een surfvakantie in stijl? Kies dan voor de unieke glamping-optie. Je verblijft in een stijlvol ingerichte tipi-tent en wordt verwelkomd met een flesje wijn.

3 maaltijden inbegrepen

Voeding is van groot belang tijdens een sportieve vakantie. In het surfkamp in Moliets wordt hier dan ook veel aandacht aan besteed. Gezond, voedzaam en heel erg lekker!

Feestjes

Een surfvakantie is natuurlijk niet compleet zonder leuke feestjes. Zo wordt er iedere zaterdag een welkomstfeestje georganiseerd en vindt er op vrijdag een afscheidsfeest plaats.

Het Surfkamp in Moliets

Surflessen

In het surfkamp in Moliets kun je kiezen uit twee pakketten surfles: basic en intensive. Alle surflessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Wanneer je écht wil leren surfen, dan is de intensive course de meest geschikte keuze voor jou. Heb je wat al wat meer ervaring, dan is misschien de basic course voldoende voor jou. 

Basic course

Ben jij een intermediate of gevorderde surfer? Wellicht heb je dan voldoende aan 10 uur surfles per week. Bij deze cursus zal je 10 uur per week in het water doorbrengen met onze surfinstructeurs.

Intensive course

Deze cursus is de beste methode om je surfkwaliteiten optimaal te verbeteren tijdens je verbijf in ons surfkamp. Het intensieve programma is ontwikkeld door professionals in de surfwereld en wordt aangepast aan de individuele wensen en behoeften van de gasten, waarmee een zeer sterke ontwikkeling wordt gegarandeerd. Tevens wordt er aan de hand van go-pro beelden feedback gegeven, zodat je écht zoveel mogelijk progressie boekt op het surfboard. 

Surfen in Moliets

Moliets is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste surfbestemmingen van Europa. Dat is niet zo gek, want het dorp combineert zeer goede golven met een bruisend uitgaansleven dankzij de aanwezigheid van een groot aantal restaurants en cafés. Om deze redenen is Moliets dan ook een zeer populaire bestemming geworden voor surfkampen. De uitstekende kwaliteit van de golven wordt veroorzaakt door een rivier die hier uitmondt in de Atlantische Oceaan. De beste surfspots vind je dan ook rondom deze riviermonding. Dit is tevens de plek waar de surflessen in het surfkamp plaatsvinden. 

Meer lezen over surfen in Frankrijk?

Accommodatie

In het surfkamp in Moliets is het mogelijk te verblijven in twee typen accommodatie: camping of glamping. Wanneer je alleen of met een groep vrienden reist en niets van de activiteiten wil missen, dan is camping ideaal. Ben jij toe aan wat meer rust en/of privacy, dan is glamping dé keuze voor jou.

Camping

Reis je alleen of met een groep vrienden? Dan is een verblijf op de camping ideaal. De tenten beschikken over een houten vloer met matrassen, zodat je zeker aan je nachtrust zult komen. De tenten worden gedeeld door twee of drie personen, afhankelijk van de grootte van de tent.

Glamping

Wanneer je op zoek bent naar wat meer rust en privacy, of graag in stijl verblijft, dan is glamping de juiste keuze voor jou. Je verblijft in een stijlvol ingerichte tipi-tent, met vintage meubels en een comfortabel bed. Daarnaast word je verwelkomd met een flesje wijn. 

Yoga

Ook is het mogelijk om tijdens je verblijf in Moliets yogalessen te volgen. Yoga werkt ontspannend, verbetert je conditie, verhoogt je creativiteit en versterkt je spieren. Yoga is razendpopulair in de surfscene, omdat yoga een uitstekende manier is om je spieren te rekken. Dit is zeer belangrijk na al die uren knallen op je board. Yogalessen kunnen worden toegevoegd aan je verblijf voor €30,- voor 3 lessen, of €45,- voor 5 lessen. Soms worden de lessen op bijzondere locaties gegeven, zoals op het strand of in de duinen. 

Skaten

Skaten is onlosmakelijk verbonden met de surfcultuur. Veel surfers hebben een groot deel van hun kwaliteiten aan het skaten te danken. Een mini-ramp kan dus niet ontbreken op het surfkamp! Wanneer de ramp (nog) iets te hoog gegrepen is, kan je altijd oefenen op de veilige straten van de camping en/of Moliets. Het is zeker aan te raden om eens een skateboard uit te proberen. Daarnaast kan je altijd één van de longboards pakken om door Moliets te cruisen. 

Activiteiten

Het surfkamp laat je een weekje (of meer?) deel uitmaken van één grote familie. Het biedt een inspirerende, internationale omgeving waarbij de focus ligt op surfen als lifestyle.

San Sebastian

Na een aantal dagen flink gesurft te hebben, is het een goed idee om je lichaam even wat rust te geven. Gelukkig staat er iedere week een trip naar San Sebastian op de planning. Deze prachtige stad ligt net over de Spaanse grens in Baskenland en herbergt een groot aantal culturele bezienswaardigheden, een beroemde eetcultuur en prachtige stranden. Tijdens de wekelijkse trip krijg je een rondleiding door de stad, eet je in een heerlijk, authentiek Baskisch restaurant en eindig je met een een feest in een nachtclub in San Sebastian. ‘s Nachts keer je terug naar Moliets. De kosten voor de dagtrip naar San Sebastian bedragen €25,-. 

Picknick at the beach

Wanneer het weer het toelaat wordt het avondeten eens per week verplaatst naar het strand, waar onder de prachtige sterrenhemel gegeten en gedronken wordt. Geniet daarnaast van live gitaarmuziek en aanschouw de surfers die de laatste golven van de dag pakken. 

Volleybaltoernooi

Eens per week vindt het beachvolleybaltoernooi plaats. Je kunt je per team inschrijven en strijdt voor de prijs van beste volleybalteam van het surfkamp in Moliets.

Overige activiteiten

Naast bovengenoemde activiteiten wordt er nog een groot aantal activiteiten georganiseerd. Er is eigenlijk iedere avond wel wat te doen. Hierbij kun je denken aan salsa dansen, themafeestjes, concerten en nog veel meer. Deze activiteiten kunnen verschillen per week, het is dus altijd een verrassing wat je te wachten staat!

Zij gingen jou voor!

Het surfkamp in Moliets was echt geweldig! Het surfkamp is veel meer dan een surfkamp. Er werd iedere avond een toffe activiteit georganiseerd. De gasten en staff vormen samen als het ware één grote familie. Echt een aanrader!

Saskia
Saskia

Juli 2016

Ik heb echt een supertijd gehad in Moliets! De surfinstructeurs waren echt super en er werden veel activiteiten georganiseerd. Ik heb écht leren surfen tijdens mijn verblijft. Ook werd alles op en top geregeld door SurfaWhile. 

Wouter
Wouter

Augustus 2016

Vervoer

Er zijn verschillende manieren om naar het surfkamp in Moliets te reizen. Daarnaast is het uiteraard ook altijd mogelijk om met eigen vervoer naar het kamp te reizen. Zowel op als naast de camping zijn er verschillende parkeer mogelijkheden.

Je eigen roadtrip

Lees hier meer over de mogelijkheden om met jouw vriendengroep een busje te huren zodat je zelf naar Zuid-Franrijk kunt rijden! Een surfroadtrip!

Surfbus

Zo kan je ervoor kiezen om met de surfbus te reizen. De kosten voor deze bus bedraagt € 130,- voor een retourticket. Opstappen kan in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Breda, Antwerpen of Gent. 

Transfers

Wanneer je met het vliegtuig wenst te reizen dan bieden wij transfer service van en naar de verschillende vliegvelden in de buurt. Het is mogelijk om een transfer te reserveren van en naar de volgende vliegvelden: Biarritz (€25), Bordeaux (€50), Dax (station, €15) of San Sebastian (€35).