+316-40488347 [email protected]

1 / 5 - 1 reviews

Deze surfvakantie in het kort

Over deze surfreis

Surfkamp / Nederlandstalig
Verblijf in luxe familie-tenten
Alle niveau's, ook beginners
6x ontbijt, 5x diner
Gemiddelde leeftijd: Families jaar (min. )
Gemiddeld 10 families gasten per week
Surflessen inclusief
Aankomst en vertrek op zaterdag
Surfbus of eigen vervoer
Mimizan / Regio Bordeaux / Frankrijk . Toon op kaart
Lees een reiservaring
Open video

Family Surf Camp Mimizan

Bij het Family Camp in Mimizan, dé gezinsvakantie van Frankrijk, zul je een week of twee genieten van surfen, niks doen, strand en quality time met het hele gezin. Je verblijft op een heerlijke camping met zwembad, in een ruime tent voor het hele gezin. Elk gezin heeft namelijk z’n eigen standplaats. Deze vakantie is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, van 0 t/m 18. Uiteraard speelt veilligheid, zowel in het kamp als tijdens het surfen, een grote en belangrijkrijke rol. Desalniettemin zal plezier ook te allen tijden aanwezig zijn, aangezien de vakantie daar toch om draait.
Tijdens deze gezinsvakantie in Mimizan heb je de mogelijkheid om te ‘mengen’ met andere gezinnen, maar uiteraard is het ook mogelijk om veel tijd met de eigen familie door te brengen. Voel je hier ook vrij in! De omgeving van Mimizan, gelegen in het prachtige Les Landes, is zeker ook de moeite waard, dus vervoer met eigen auto wordt aangeraden!
Wat SurfaWhile leuk vindt:
 • Familievakantie
 • Goede begeleiding voor de kids
 • Echte surf-hotspot
 • Gezellige groep met andere families

Over dit Surfkamp

Surflife Family

Hieronder lees je meer over deze surfaccomodatie. Zie de fotos hiernaast hieronder voor een impressie.

Surflife Family

 

 • Family Camp Mimizan: op een mooie 4-sterren camping, vlakbij het strand van Mimizan, vind je dit prachtige surfkamp voor families. Tijdens de zomer komen hier gezinnen met kinderen van alle leeftijden, waar fun, actie, surf en gezelligheid hand in hand gaan. Alle staffleden hebben ervaring in de omgang met kinderen, waar veiligheid altijd voorop zal staan. De tenten zijn ruim opgezet en bieden comfort en privacy aan de gezinnen.
 • Omgeving: Mimizan behoort al jaren tot de meest populaire surfbestemmingen van Europa. Vanwege de uitstekende golven, prachtige stranden en de vele bars en restaurants weten duizenden reizigers Mimizan tijdens de zomermaanden te vinden. Hoewel het in de zomer gezellig druk kan worden, is het zeker niet zo druk als bijvoorbeeld het nabijgelegen Moliets.

 

Verblijf in luxe familie-tenten

In Mimizan bevindt zich de luxe camping Marina Landes, waar dit familie surfkamp een prachtige ligging geniet. Een tiental tenten zijn er op een ruime manier opgezet, waar een intieme en eigen sfeer is gecreëerd. Dit draagt veel bij aan de ervaring die de gezinnen er op doen.

 • Family tents: per gezin kunnen er maximaal 7 personen mee, 5 in de familietenten en er kan nog een tentje worden bijgezet. De meeste gezinnen zijn kleiner. De ruime tenten beschikken over elektriciteit, een koelkast, een kastje, verlichting, een koelbox, bekers, bestek, borden en een stoelenset met parasol. Er zijn matrassen aanwezig met beddengoed, waarbij het linnengoed zelf dient te worden meegenomen. Zie ‘Meenemen’ voor de afmetingen van de bedden.
 • Kids tent: het is ook mogelijk om eventueel een extra tentje naast de grote tent te plaatsen, indien de kinderen liever zelf willen slapen.

Zie de de fotos hiernaast hieronder voor de typen accommodaties.

Wat is er aanwezig?

Hieronder vind je de faciliteiten die aanwezig zijn in deze surfaccommodatie:

De gasten

Dit surfkamp wordt enkel bezocht door families. De kinderen zullen genoeg mogelijkheden hebben om aansluiting te zoeken met andere gasten. Hetzelfde geld overigens ook voor de ouders.

Surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer

Hieronder lees je meer over het surfen, de activiteiten, de maaltijden en het vervoer. Scroll door de fotos hiernaast hieronder voor een impressie.

Surflessen

De surflessen worden aangeboden aan alle gezinsleden, jong en oud. De instructeurs hebben ervaring met het lesgeven aan (jonge) kinderen – waar er vanuit wordt gegaan dat alle deelnemers kunnen zwemmen.

 • Surfen: je kunt kiezen uit de volgende surfpakketten:
  • Surfpakket beginners: 4 x 1.5 uur surfles en 1 x theorieles
  • Surfpakket intermediate: 2 x 1.5 uur surfles en 1 x theorieles
 • Surfmateriaal: het gebruik van het surfmateriaal (surfboard, wetsuit en nog een aantal andere surfdiscipline – zoals bodyboards) is de hele week inclusief, voor alle gasten.

Voor alle beginners raden wij het pakket met 4 surflessen aan. Surfen is een sport wat niet makkelijk is een veel oefening en precieze vereist. Uiteraard staan de gepassioneerde en ervaren surfinstructeurs jullie daar in bij.

Surfcondities

 • Beginners: beginnende surfers raden wij de cursus van 4 lessen ten zeerste aan. Zeker in het begin is surfen een vrij lastig te leren sport, waarbij goede training vereist is.
 • Intermediate: intermediate surfers raden wij de cursus van 2 lessen ten zeerste aan.
 • Gevorderd: gevorderde surfers kunnen ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van het surfmateriaal.

Activiteiten

In het surfkamp is er vermaak voor jong en oud. Er is speelgoed voor de allerkleinsten, maar er kunnen ook verschillende sporten beoefend worden, zoals voetbal, pingpong, badminton en volleybal. Niemand hoeft zich te vervelen gedurende deze week.

 • Kindertheater: tijdens de week wordt er een kindertheater georganiseerd. Wie staat er te shinen op het podium?
 • Yoga: een paar keer in de week worden er yogasessies gegeven, op de gaafste locaties. Dit is de perfecte manier om je spieren wat rust te geven na het surfen. Dit is zeker ook geschikt voor de kids.
 • Music: gedurende de week zijn er een aantal music-nights. Dit zijn evenementen waarbij er een optreden is (in het kamp) of dat er zelf muziek gemaakt / gezongen kan worden. Deze nachten horen altijd bij de gezelligste nachten van de week.

Maaltijden

 • Eten: het is mogelijk om 6 maal mee te ontbijten, en 5 maal wordt er een avondmaal geserveerd, in de vorm van een buffet. Tevens kunnen jullie per dag bepalen of jullie de beachsandwich willen. Voor € 5,- wordt er dan een vers broodje klaargemaakt, welke wordt bezorgd op het strand. De lunch kun je alleen ter plekke reserveren.
 • Dieetwensen: indien er binnen het gezin personen zijn met bepaalde dieetwensen is dit absoluut geen probleem. Laat het de begeleiding even weten bij aankomst en er zal rekening mee gehouden worden.
 • Kookfaciliteiten: er is een eenvoudige keuken aanwezig, waar men zelf het e.e.a. kan bereiden.

Vervoer

 • Surfbus: de bussen vertrekken op vrijdagmiddag vanaf Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Breda, Antwerpen en Gent. De vertrektijd zal liggen tussen 13:00 en 18:30 uur. Op de zaterdag van jouw vertrek zal de bus aan het einde van de middag terugrijden richting België en Nederland, waar je dan zondagochtend aankomt.
 • Eigen vervoer: het is geen probleem om met de auto naar Mimizan te komen. Er zijn mogelijkheden om gratis te parkeren.

Prijzen & Boeken

Waarom boek je met SurfaWhile?

 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.6
 • Géén boekingskosten
 • Boek veilig en gemakkelijk
 • Gratis eBook t.w.v. € 9,95
 • Duurzaam & verantwoord
 • Lees meer

Prijzen

Hieronder vind je de prijzen van deze surfvakantie. Wil jij overgaan op een boeking? Vul het het formulier hiernaast hieronder in om jouw boeking vast te leggen.

Prijsoverzicht

Momenteel is dit surfkamp niet te boeken. Het Family Surf Camp in Le Pin Sec (Frankrijk) is een goed alternatief.

AankomstdagTipi tent (2 pers)Extra personenExtra 2 pers bungalow tent
04 juli 2020€ 695,-€ 95,-€ 75,-
11 juli 2020€ 795,-€ 95,-€ 75,-
18 juli 2020€ 845,-€ 95,-€ 75,-
25 juli 2020€ 845,-€ 95,-€ 75,-
01 augustus 2020€ 845,-€ 95,-€ 75,-
08 augustus 2020€ 845,-€ 95,-€ 75,-
15 augustus 2020€ 795,-€ 95,-€ 75,-
15 augustus 2020€ 695,-€ 95,-€ 75,-

Wij vragen een eenmalige bijdrage van € 15,- per boeking ten behoeve van het garantiefonds GGTO. Zie de tab "inbegrepen" hieronder voor een overzicht van het basispakket en eventuele bijkomende opties.

Wat is wel/niet inbegrepen?

Inbegrepen in de basisprijsNiet inbegrepen in de basisprijs
7 nachten verblijf op een 4-sterren campingVervoer naar Mimizan
Welkomstmaaltijd met de hele groepSurfles
Tenten uitgerust met bedden + beddengoed (geen linnengoed), stoelen, koelkast, servies, elektra en lichtYoga
SurfmateriaalMaaltijden
Faciliteiten surfkamp en campingLinnengoed voor de bedden

Add-ons

Prijs
gebruik surfmateriaal + 1x theorieles + 2x surfles€ 95,-
gebruik surfmateriaal + 1x theorieles + 4x surfles€ 125,-
yoga les (2x 1 uur)€ 20,-
7x ontbijt 5x diner€ 110,-
linnen pakket€ 15,-
Beach sandwich per day€ 3,-

Vervoer

TransportPrice
Transfer Bordeaux - Mimizan€ 100,- per car (4 pers)
Transfer Labouheyre - Mimizan€ 40,- per auto (4 pers)

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vergelijkbare surfvakanties

Naar alle surfvakanties >

Praktische informatie

Praktische informatie

Hieronder vind je alle benodigde praktische informatie betreffende deze surfvakantie.

Check-in / Check-out

 • Check-in: inchecken gebeurt op zaterdag vanaf 14:00. Kom jij eerder aan in het surfkamp? Dan kun je je spullen achterlaten in het surfkamp. Je kunt verder wel gebruikmaken van de faciliteiten van het surfkamp. Idealiter ben je voor 18:00 op het surfkamp, zodat je de introductie mee kunt maken. Tevens kun je de eerste zaterdag al genieten van het diner.
 • Check-out: uitchecken gebeurt tevens op zaterdag. Je dient uit te checken voor 11:00 op zaterdagochtend.

Praktische informatie

 • Aankomst: aankomst is op zaterdag, en je zult het surfkamp 7 of 14 nachten later weer verlaten.
 • Pinnen en creditcard: in Mimizan kun je pinnen met een pinpas (maestro) of met creditcard (Mastercard of Visa).
 • Wifi: op de camping is geen WiFi aanwezig, maar in het dorpje zijn er meerdere bars waar je gebruik kunt maken van de WiFi

Meenemen

Klik hier voor de algemene pack-list. Zie de lijst hieronder voor de accommodatie-specifieke meeneemlijst:

 • Linnengoed
  • Bed volwassenen: 140*200 cm matras, 240*220 dekbed
  • Eenpersoonsbed: 70*200 cm matras, 150*200 dekbed
 • Bord, bestek en beker
 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Badlaken & handdoek
 • Warme kleding
 • Cash geld, voor de borg en andere aankopen

Verzekeringen

SurfaWhile is officieel partner van de Europeesche Verzekeringen, waardoor de reizen van SurfaWhile verzekerd kunnen worden. Let op: Surfen wordt gezien als een ‘extreme-sport’, niet elke verzekeraar vergoedt deze reizen. Ga dit zelf goed na indien je zelf de verzekering afsluit, bij welke verzekeraar dan ook.

 • Kortlopende reisverzekering: met het afsluiten van een kortlopende reisverzekering via de Europeesche Verzekeringen ben je verzekered voor onverwachte kosten op reis.
 • Annuleringsverzekering: met het afsluiten van een annuleringsverzekering kun je jouw reis kosteloos annuleren indien deze onverhoopt niet door kan gaan.

How to get there?

Adresgegevens:
 • 8 Rue Marina
 • 40200 Mimizan
 • France

Vervoer:
Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden tot vervoer naar deze accommodatie, zie de tab 'vervoer' onder 'Surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer'.

Experiences

Recensies

1 / 5 - 1 reviews

Surflife Family is met een 1 /5 beoordeeld op Google, op basis van 1 recensies. Hieronder volgen maximaal 5 reviews:

Video Experience

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Bekijk de vragen en antwoorden hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Prijzen

De prijs per week, incl. alle extra’s vind je onder het kopje prijzen. Klik op de gele knop Prijzen & Boeken en je komt er direct. De prijs wordt gegeven per persoon.

Onder het kopje met prijzen vind je wat allemaal is inbegrepen in deze surfvakantie.

Indien jullie met minimaal 10 personen komen, kijken we graag samen naar de mogelijkheden, incl. welke accommodatie het beste bij jullie groep past. Waar mogelijk kan een groepskorting gegeven worden.

Via SurfaWhile betaal je altijd dezelfde prijs als wanneer je direct bij onze partners boekt, terwijl wij je een aantal leuke voordelen en extra’s aanbieden. Naast het SurfaWhile eBook, wat je helemaal gratis krijgt bij jouw boeking, helpen wij je met goede, snelle en persoonlijke service om de surfaccommodatie te boeken die het beste bij jou/jullie past. En daar betaal je niets extra’s voor

Voor wie?

Bovenaan de pagina, direct onder het groene kader (Wat SurfaWhile leuk vindt) vind je een samenvatting, met de gem. leeftijden van de gasten. Iets verder naar beneden vind je het kopje ‘Wie boekt deze surfvakantie?’ en daar wordt het klantprofiel nog beter beschreven.

Ja, dat kan goed. Bij deze surfvakantie komen veel mensen die alleen of met z’n 2’en reizen, waardoor de sfeer erg open is en verreweg de meesten op zoek zijn naar contact met anderen.

Surfen

Jazeker! De meeste gasten hebben weinig tot geen surfervaring, dus je zult zeker niet de enige zijn. Kijk wel even bij het kopje ‘surfcondities’ om te bepalen welke maand het meest geschikt is voor jou.

Op deze pagina vind je informatie over de surfcondities, waar we per niveau de omstandigheden hebben omschreven. Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’.

De surflessen vinden meestal in de ochtend plaats en ook gaat er vaak ’s middags nog een groep het water in. Het hangt uiteindelijk echter met name af van de surfcondities dus dit is nooit vooraf al met zekerheid te zeggen.

Maaltijden

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘maaltijden’ voor uitleg over de maaltijden.

Met de meeste dieetwensen en allergieën kan rekening gehouden worden. Na je boeking kun je dit vermelden op het aanmeldformulier. Indien je een allergie hebt die niet veel voorkomt, kan het handig zijn om even contact met ons op te nemen

Praktisch

Ja, wij schatten in van wel. Indien jij op zoek bent naar een week (of langer) vol met gezelligheid, (een beetje of veel) surf en leuke mensen, zit je helemaal goed! Een surfvakantie is voor iedereen en de surf-vibe is gegarandeerd!

Zie ‘praktische informatie’ voor informatie over het inchecken (tijd en aankomst dag). Indien je voor de inchecktijd al aankomt, is het geen probleem je bagage alvast achter te laten en lekker naar het strand te gaan.

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘vervoer’ voor de verschillende opties.

Nee, de vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Kijk bij het kopje ‘vervoer’ voor de dichtstbijzijnde luchthaven en een handige link naar een pagina waar je gemakkelijk en het voordeligst jouw vlucht boekt.

Zie ‘praktische informatie’ voor de algemene pack-list en informatie over deze specifieke accommodatie.

In de fotogalerij die zich onder het kopje ‘Over dit surfkamp’ bevindt, kun je foto’s van alle verschillende typen accommodaties vinden.

Het is aan te raden om hier van tevoren een beslissing over te nemen. Deze surfaccommodatie is erg populair, met name in de zomermaanden en zijn daardoor regelmatig volgeboekt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.