Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

Vervoer naar jouw surfvakantie

Vervoer

Gefeliciteerd want als het goed is heb jij een surfvakantie of een surf- en taalreis geboekt. Wellicht ben jij nog op zoek naar de beste manier om op jouw plek van bestemming aan te komen. Graag geven wij je een aantal opties en tips over het boeken van het vervoer (welke je allemaal zelf zou boeken, dit loopt niet via ons).

Op deze pagina vind je informatie en handige tips over:

  • De surfbus
  • Busreizen
  • Vliegen naar jouw bestemming
  • Huurauto
  • Treinreis

Graag vermelden we dat zich op deze pagina affiliate-links bevinden die voor jou absoluut geen extra kosten met zich meebrengen en ons mogelijk een kleine commissie kunnen opleveren. De aanbevelingen die wij doen zijn echter oprecht en gebaseerd op onze ervaringen. De verdiensten gebruiken we mede om jullie van nog beter advies te voorzien. Dank voor de support.

De Surfbus

Tussen vrijdag 18 juni en zaterdag 18 september rijdt de surfbus tussen Nederland en België en Frankrijk. Het vertrek is altijd op vrijdagmiddag waar je op zondag ochtend/begin middag weer terug bent op de opstapplek. De bussen naar Noord-Spanje rijden tussen 01 juli en 10 september. Vind alle informatie, incl. (streef-)opstaptijden via onze pagina over de surfbus.

Uiteraard is het ook mogelijk om met de reguliere bus naar bepaalde surfbestemmingen te komen. Ten opzichte van de surfbus (vaste vertrekdata) heb je bij een zelf-geboekte busreis veel meer vrijheid. En het is in veel gevallen best mogelijk om per bus in Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje te komen, al kan dit wel een flink lange reis zijn.

Opties zijn Flixbux, Omio Bus of BusBud.

Met het vliegtuig op surfvakantie

Heb jij een surfkamp geboekt en ben je nog op zoek naar een vlucht? Wij helpen je graag verder. De afgelopen jaren hebben wij tal van vluchten geboekt waardoor we goed op de hoogte zijn van de verschillende boekingswebsites – en welke wel/niet goed werken. Lees snel verder om te lezen wat onze beste tips zijn om een vlucht te boeken.

Zoek en boek jouw vlucht via Momondo

Wij gebruiken zelf Momondo om onze vluchten te zoeken. Via deze vergelijkingssite kun je snel, eenvoudig en veilig de tickets boeken die het best aansluiten op jouw surfvakantie. Check de banner hieronder en kijk direct wat de mogelijkheden zijn!

Huur een auto

Heb jij al een vlucht geboekt, en zoek je nog een manier hoe je het beste een auto kunt huren? Wij gebruiken vaak Momondo om een huurauto te zoeken. Check de banner hieronder en check welke auto bij jouw reis aansluit, waar je flexibel bent in ophaallocaties en data.

Met de trein op surfvakantie

Het is vaak goed mogelijk om met de trein al dan niet tot aan de deur van jouw surf accommodatie te komen. Het is goed mogelijk om jouw surfvakantie te combineren met een treinvakantie van Interrail. Zie jij jezelf al gaan, een serie kijkende of juist nog even wat emails beantwoorden vanuit de trein? Het kan allemaal.