Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 106 reviews

Vliegen naar Spanje en Portugal kan weer

SW Travel Tips Portugal

Vliegen naar Spanje en Portugal kan weer


Voor veel reizigers kwam deze boodschap als een geschenk uit de hemel: Transavia vliegt vanaf 4 juni weer op een aantal bestemmingen in Spanje en Portugal, inclusief Lissabon en Faro. Naast dat hierdoor vele surfvakanties voor de maanden juni, juli en augustus alsnog door kunnen gaan (zo lijkt het), biedt dit ook veel kansen voor al die mensen die al maanden thuiszitten en snakken naar een uitstapje.

Bekijk direct alle surfvakanties in Portugal

De luchtvaartmaatschappij bevestigd, in een persbericht (van 20 mei 2020) dat veiligheid voorop zal staan. Mondkapjes zullen verplicht zijn, zowel tijdens het instappen als tijdens de gehele vlucht. Het bedrijf geeft aan dat het de situatie (in deze landen, alsmede andere bestemmingen) van dichtbij in de gaten houdt, om zo te beoordelen of er nog meer bestemmingen bij kunnen komen.

Een van onze partners die de Portugese Corona-maatregelen scherp in acht heeft genomen, is het Gota d’Agua Surf House (zie foto’s hieronder).

Transavia meldt verder: ”dat het verplicht is ….. een niet-medisch mondkapje te dragen. We vragen passagiers om die zelf mee te nemen. Daarnaast maken we onze vliegtuigen vaker en grondiger schoon en passen we de service aan boord aan.” Lees hier het hele bericht over Corona van Transavia.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!