Waarom kies je voor SurfaWhile?

1
Geen servicekosten

Wij rekenen dezelfde prijzen als de scholen die wij aanbieden. Voor de taal- en surflessen betaal je via ons dus nooit meer dan wanneer je het direct bij hun zou boeken.

2
Nederlandse communicatie

Alle communicatie via ons loopt in het Nederlands. Zo weet je zeker dat er geen eventuele misverstanden zullen ontstaan en dat je met een goed gevoel op reist gaat.

3
Zeer snelle service

Wij beantwoorden al jouw vragen snel en gericht, per e-mail, Facebook, WhatsApp of telefoon. Zoek contact met ons zoals jij wilt en wij zullen je zo goed mogelijk helpen. 

4
Gedegen advies

Bij ons staat klantgerichtheid bovenaan. Wij vinden het belangrijk dat jij een fantastische tijd tegemoet gaat en we zullen er dan ook alles aan doen om je daarbij te assisteren.

5
Betaal in euro's

Je hoeft je geen zorgen te maken over vreemde valuta’s. Je maakt het geld in euro’s over op een Nederlands rekeningnummer, wel zo makkelijk!

6
GGTO Garantiefonds

SurfaWhile is aangesloten bij de GGTO. Dit garantiefonds zorgt ervoor dat jij, de consument, veilig je reis kunt boeken zonder dat er iets met jouw geld gebeurt.

Over GGTO

SurfaWhile is aangesloten bij GGTO, hét garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators. Hiermee bieden wij reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, wanneer SurfaWhile eventueel in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo’n veilig gevoel als je bij SurfaWhile een reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!

De aangesloten touroperators van GGTO werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast zijn zij gevestigd in Nederland en richten zij zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Het Garantiefonds GGTO is opgericht in januari 2012 en biedt inmiddels een garantie aan de klanten van meer dan 200 gespecialiseerde touroperators. Om deze zekerheid mogelijk te maken vragen wij een extra bijdrage van €15,- per boeking. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jij veilig op reist gaat.

Meer informatie over GGTO vind je hier.