Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 107 reviews

Waarom SurfaWhile?

Waarom boek je jouw surfvakantie via SurfaWhile?

SurfaWhile is opgericht voor jou. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te helpen aan de surfvakantie die écht bij jou past. Vervolgens willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Zorgeloos op surfvakantie met SurfaWhile!

 

Onze klanten beoordelen ons met een 9.6

 

Je betaalt géén verborgen boekingskosten

 

Je boekt en betaalt veilig en gemakkelijk

 

SurfaWhile is duurzaam en maatschappelijk

 

Persoonlijke service en gratis eBook

 

Eerlijk advies van surfvakantie-experts

Onze klanten beoordelen ons met een 9.6

Gebaseerd op de reviews die wij via Google hebben ontvangen, scoren we gemiddeld een 9.6 (van 10). Men beoordeeld ons daar over het algemeen op de service die wij verlenen, incl. de kennis die we delen over de verschillende locaties & het boekingsproces. Tevens hebben we via Facebook een 28-tal reviews ontvangen, waar onze service wordt beoordeeld met een 4.7/5.  

Je betaalt géén verborgen boekingskosten

Via SurfaWhile betaal je voor verblijf, maaltijden, surflessen en vervoer geen cent meer dan wanneer je direct bij de provider zou aankloppen. In sommige gevallen kunnen wij dezelfde reis zelfs goedkoper aanbieden. Via SurfaWhile boeken levert veel op en kost je dus geen cent extra.

Je boekt en betaalt veilig en gemakkelijk

Boeken via SurfaWhile is veilig en gemakkelijk. Betalingen lopen via iDeal en ook zijn wij aangesloten bij het GGTO garantiefonds, waardoor jij je surfvakantie met een gerust hart kunt vastleggen van tevoren. Tevens kun je heel gemakkelijk een verzekering afsluiten via onze partner de Europeesche, zodat je tijdens jouw surfvakantie ook de juiste dekking hebt.

SurfaWhile is duurzaam en maatschappelijk

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven zelf voorlichtingen over thema’s die met duurzaamheid en het strand/de zee te maken hebben en ook moedigen wij groepen aan om tijdens hun surfvakantie voor groepen het thema duurzaamheid naar voren te laten komen. Onze partners hebben duurzaamheid ook allemaal hoog op de agenda staan.

Persoonlijke service en gratis eBook

Wij vinden het belangrijk dat dat jij de surfvakantie boekt die het beste bij jou past en persoonlijke service hoort daar natuurlijk bij. Indien jij er zelf niet uitkomt, staan wij altijd klaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zodra jij een boeking hebt gemaakt, krijg je van ons ook nog eens, gratis, het SurfaWhile eBook, om zo al helemaal in de stemming te komen voor jouw surfvakantie.

Eerlijk advies van surfvakantie-experts

Wij kennen de surfmarkt erg goed en hechten er erg veel waarde aan dat jij de surfvakantie boekt die het beste bij jou past. Wij werken met een aantal partners en wij vinden het belangrijk dat we jou de surf accommodatie aanraden die het beste bij jou past en niet vanwege een andere reden.