Boek veilig & vertouwd Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 112 reviews

Waarom SurfaWhile?

Het boeken van een surfvakantie brengt misschien meer met zich mee dan je denkt. Wij vertellen je graag waarom wij ervan overtuigd zijn dat je jouw surfvakantie het beste via SurfaWhile kunt boeken.

Boek jouw surfvakantie veilig via een Nederlandse reisorganisatie

Wij zijn een reisbureau, gespecialiseerd in surfvakanties. Via ons boek je via de Nederlandse wetgeving waardoor jij – en dit geldt zowel voor Nederlanders als voor Belgen – een stuk beter beschermd bent. Het is tevens een stuk beter om na te gaan wat jouw rechten zijn (t.o.v. wanneer je bijvoorbeeld boekt bij een partij uit Frankrijk, Spanje, Portugal of zelfs nog verder weg). Verder voldoen wij aan alle plichten die door de Europesche Unie zijn opgesteld voor reisorganisaties die pakketreizen aanbieden (de pakketreiswetgeving).

Onze klantenservice staat jou graag te woord in het Nederlands (ook spreken wij Engels, Duits en Spaans) waar wij uiteraard bereikbaar zijn voor, tijdens en na jouw surftrip.

Boek veilig, vertrouwd en gemakkelijk via SurfaWhile

Wij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds. Zij presenteren zich als: de letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. (Lidmaatschapnummer: 1395)

Tevens zijn wij aangesloten bij het VvKR. Zij zeggen: Ben je op zoek naar een betrouwbare reisorganisatie voor jouw vakantie? VvKR is een vereniging waar zich nu 419 reisspecialisten verenigd hebben en waarbij alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling. Dit wil zeggen dat je verzekerd bent wanneer de touroperator waar je jouw vakantie geboekt hebt failliet gaat, je krijgt dan de vooruitbetaalde reisgelden terug. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken. Tevens hebben al onze reisspecialisten die pakketreizen aanbieden ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren. 

Wij zorgen er ook voor dat jij gemakkelijk kunt betalen, bijv. via iDeal of SOFORT. En vanwege ons lidmaatschap bij het garantiefonds loop jij geen financieel risico.

Bij ons betaal je – uiteraard – geen boekings- of reserveringskosten

De surfvakanties die je bij ons boekt bevatten geen boekings- of reserveringskosten. Je betaalt de laagste prijs en er zijn geen verborgen kosten. Zoals aangegeven zijn wij verplicht om eenmalig € 7,50 per persoon in rekening te brengen ten behoeve van het GGTO Garantiefonds, wat jouw dus verzekerd van een veilige boeking zonder financieel risico.

Wij helpen jou bij het boeken van de surftrip die écht bij je past

SurfaWhile is ontstaan met de missie om jou de surfvakantie te laten boeken die écht bij je past. Of je nu alleen op reis gaat, als familie, als koppel of als groep vrienden, wij hebben de surftrip die bij je past. Er zijn vakanties met veel feestjes of met een focus op yoga en luxe. Uiteraard hebben wij opties op rij-afstand (vanaf NL/BE) – waar we ook een bus aanbieden tijdens de zomer – of kun je een bestemming kiezen die verder weg is gelegen. Wij zijn erg tevreden over ons aanbod wat erg compleet is terwijl het compact genoeg is zodat jij goed kunt kiezen wat echt bij jou past.

Al onze partners kennen wij persoonlijk, evenals de locaties. Hierdoor kunnen we jou – indien je dat graag zou willen – het beste advies geven, voordat jij jouw vakantie boekt. Wij zijn pas tevreden als jij de surfreis hebt geboekt die het beste bij jou/jullie past. En omdat wij bij iedereen ter plekke zijn geweest, weten wij ook zeker dat alle surfvakanties en surf- en taalreizen aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoen. Wel zo fijn voor jou dus.

Al ruim 7 jaar dé expert op het gebied van surfreizen

Al vanaf 2014 zijn wij bezig met het aanbieden van surfvakanties. Hierdoor hebben wij een team op kunnen bouwen dat bestaat uit surfvakantie-experts. Het is onze passie om de opgedane kennis over het surfen, de bestemmingen en al onze partners met jou te delen en jou op deze manier te helpen bij het boeken van jouw surfvakantie.

Niet voor niets worden wij beoordeeld met een 9.4+

Vanuit de duizenden surfreizen die wij reeds hebben verkocht zijn een ruim aantal reviews ontstaan. Met trots kunnen we zeggen dat wij op Google een rating hebben van 9.4 (4.7/5) op basis van 110+ reviews. Op Facebook is dit zelfs een 9.8 op basis van 40+ reviews.

Wij zetten ons in voor een duurzame(re) wereld

Niet voor niets boeken elk jaar een groot deel van onze klanten de busreis naar Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Deze manier van reizen is een stuk beter voor het milieu t.o.v. verschillende andere manieren van transport.

Wij hebben een cadeautje voor jou

Want iedereen die via SurfaWhile een surfvakantie of een surf- en taalreis boekt, krijgt ons SurfaWhile eBook – helemaal gratis. Zo kom jij al ver voordat jouw reis begint helemaal in de stemming, leer jij leuke feitjes over het surfen en leer je hoe het surfen ooit is ontstaan.

Als jij nu nog twijfelt om wel of niet via ons te boeken, dan weten wij het ook niet meer.