Get a summer job!

The SurfaWhile Summer Work Experience

SurfaWhile werkt samen met een aantal hele gave surfkampen in Frankrijk, Spanje en Portugal. Vanuit verschillende kampen is er vraag naar personeel voor aankomend seizoen en via SurfaWhile kun je jouw interesse laten blijken. Check snel of een van de werkzaamheden jou aanspreekt en stuur ons een berichtje. Wellicht kunnen wij jou de zomer van je leven bezorgen, tijdens een aantal weken werken, chillen, surfen en genieten.

 

Naar wat voor soort personen zijn wij op zoek?

Algemene werkzaamheden

Denk hierbij aan algemene werkzaamheden in het kamp, zoals het verzorgen van de accommodatie, het verwelkomen van de gasten, barwerkzaamheden, vermaak van de gasten etc.

Bij deze rol word je wat ‘vrijer’ ingezet, de werkzaamheden kunnen per dag verschillen. Ook is het aantal uur en het aantal werkdagen verschillend. Dit zul je bespreken met de accommodatie zelf. Om je een idee te geven, dit kan 4-6 uur per dag zijn, 6-7 dagen per week. Het kan ook voorkomen dat je meer of minder werkt.

Kok / keukenhulp

Heb jij ervaring met het werken in de keuken? In veel accommodaties worden er maaltijden aangeboden, een mooie kans voor jou om een keukenteam te komen versterken. De precieze inhoud van de werkzaamheden, alsmede de uren zul je met de accommodatie overleggen.

Surf instructeur

Kan jij goed surfen? Heb je een opleiding gevolgd tot surf instructeur? In dat geval kunnen wij jou wellicht aan het leukste zomerbaantje ter wereld helpen. Wij werken samen met een hoop surfaccommodaties, in zowel Frankrijk, Spanje als Portugal. Indien jij over de juiste skills beschikt kunnen wij jou in contact brengen met accommodaties die wellicht wel interesse hebben om jou tijdens aankomende zomer te verwelkomen in het team.

Yoga instructeur

Heb jij ervaren met het lesgeven van yoga? Steeds meer surf accommodaties gaan yoga aanbieden aan haar gasten, er is dus ook steeds meer vraag naar yoga instructeurs/trices. Indien jij deze ervaring hebt en het leuk lijkt om tijdens de zomer in een surf accommodatie te verblijven kun je ons een emailtje sturen. We brengen je graag in contact met een van onze partners.

Muziek / Band

Muziek staat centraal bij steeds meer surf accommodaties. Het gebeurd regelmatig dat er wekelijks 1-2 optreden(s) plaatsvinden. Gezien er bij meerdere surfaccommodaties regelmatig vraag is naar leuke bandjes en/of muzikanten, is er zelfs een mogelijkheid om een korte tour te doen, langs een aantal surfaccommodaties.

Indien jij/jullie muziek zouden willen maken in een van onze partner-accommodaties, stuur ons dan een email en wie weet kom jij in contact met een (aantal) surfkamp(en). 

Wie, wat waar?

Naast dat jij werkzaamheden zal verrichten in de surfaccommodatie zul je ook contact hebben met SurfaWhile. Het zou goed kunnen dat wij jou vragen om een keer een foto te nemen van de surflessen of bijvoorbeeld van gasten die via SurfaWhile een bepaalde accommodatie hebben geboekt. Wij vertellen je hier graag meer over.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt affiniteit met surfen en/of de surfcultuur 
 • Je bent minimaal 4 weken beschikbaar 
 • Je hebt een hands-on mentality
 • Je spreekt goed Engels

Wat krijg jij er voor terug?

 • Je komt te leven en te werken in een fantastische surfaccommodatie met een leuk  (internationaal) team
 • Je verblijft in het surfkamp of -house
 • Per dag krijg je een aantal maaltijden, al kan dit per accommodatie verschillen
 • Je kunt in je vrije tijd (meestal) veel surfen
 • Ook kun je (soms) met de surflessen meedoen, mocht je nog wat nieuwe skills willen leren
 • Een ervaring die je de rest van je leven met je meeneemt
 • Een uitstekende aanvulling op je cv

* De precieze invulling zul je kortsluiten met de surfaccommodatie zelf. In principe zal er geen salaris  worden uitgekeerd tijdens jouw werkzaamheden in een bepaalde accommodatie.

Interesse?

 • Stuur ons een email (sophie@surfawhile.com) en vertel ons welke functie je het liefste doet
 • Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief, in het Engels en tevens een (goedlijkende) pasfoto
 • Je mag ons ook aangeven of je het liefste in Frankrijk, Spanje of Portugal werkt en tevens naar wat voor soort accommodatie je zoekt (veel of weinig party, met families, tieners of juist 20’ers).

* Wij doen ons best om met alle geïnteresseerden contact op te nemen. Vanwege de verwachte drukte kunnen wij dit helaas niet garanderen.

Let’s go SurfaWhile! 

The SurfaWhile Internship

SurfaWhile is gevestigd in Amsterdam en jij kunt onderdeel gaan uitmaken van ons team!

Per 01 september zijn wij op zoek naar een aantal stagiaires, en wellicht ben jij dat wel. Denk jij dat je geschikt bent om bij ons een aantal maanden op kantoor te komen zitten, stuur dan een email naar sophie@surfawhile.com en laat ons weten waarom we jou zouden moeten kiezen. Stuur ook gelijk even een foto’tje en je cv mee, dan hebben wij helemaal een goed beeld van jou.

Online marketeer

Ben jij goed met foto’s en video’s bewerken en ben jij bekend met het werken met social media? Ook het SEO gedeelte is voor jou geen probleem en je kunt goed overweg met het beheren van websites? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt ervaring met het bewerken van foto’s en video’s
 • Je hebt ervaring met SEO
 • Je hebt wel eens een website beheerd 
 • Affiniteit met surfen (of extreme sports) is een pre
 • Je spreekt zowel Nederlands als Engels

Sales en Communicatie

Wij zijn op zoek naar iemand die geboren werd als sales persoon. Daarnaast is het belangrijk dat jij de communicatie op gaat pakken. Naast dat je contact zult hebben met potentiële boekers zul je ook het SurfaWhile-plaatje naar andere (internationale) partijen uitdragen. 

 • Je bent communicatief vaardig in zowel het Nederlands als Engels
 • Duits spreken is een (flinke) pre
 • Affiniteit met surfen wordt gewaardeerd

Let’s go SurfaWhile!