Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 107 reviews

Wil jij wel eens meedoen met een beach clean-up? Dit is je kans!

SW Sustainable Alle landen

Wil jij wel eens meedoen met een beach clean-up? Dit is je kans!


Een beach clean-up, wat is dat precies? Hoe gaat het in z’n werk en is dat wat voor mij? Meedoen aan een beach clean-up is makkelijker dan je denkt en graag vertellen we je er wat meer over. Naast dat wij het ons doel is om jou te helpen bij het boeken van het surfkamp wat écht bij jou past, vinden we het ook belangrijk dat we de hele surf-community (en daarbuiten) kunnen enthousiasmeren om ook wat terug te doen voor Moeder Natuur, zij schenkt ons immers dagelijks met de mooiste golven.

Doe mee met een van de beach clean-ups in juli 2021

De SurfaWhile Beach Clean-up op 11 augustus

Help jij op woensdag 11 augustus mee om het strand van Petten schoon te maken tijdens de clean-up die helemaal in het teken staat van surfen er gedaan wordt door surfers?

Een beach clean-up, hoe werkt dat?

In onze Ultimate Sustainability Guide kun je al tal van tips lezen over hoe jij iets terug kunt doen voor onze Aarde. Een van onze favoriete onderdelen hiervan is de beach clean-up. Laten we hier eens op inzoomen, want hoe werkt dat nou precies een beach clean-up?

Een beach clean-up is eigenlijk precies wat het woord zegt: je gaat het strand schoonmaken. Er zijn tal van initiatieven waar jij je bij aan kunt sluiten (hier verderop meer over) en (gelukkig!) zijn er ook steeds meer mensen die standaard een rondje over het strand lopen om rotzooi van anderen (erg he?!) op te ruimen.

Bij sommige (georganiseerde) beach clean-ups worden grijpers en vuilniszakken uitgedeeld, bij anderen voorzie je hier zelf in. Wij hebben dit zelf ook op een gegeven moment aangeschaft en zijn zelfs zo enthousiast dat we regelmatig onze grijpers meenemen tijdens een wandeling in het park, want ook daar kun je altijd wel een aantal snoeppapiertjes, flesjes of ander rotzooi oprapen en in een prullenbak gooien. Want samen kunnen wij het verschil maken.

Meedoen aan een beach clean-up

Voor dit jaar hebben wij enkele mooie plannen om erg actief te zijn omtrent beach clean-ups, zowel in Nederland als in het buitenland. Wij hebben al tal van partners die tijdens de surfvakantie een uurtje of 2 het strand gaan opruimen met alle gasten – hoe gaaf is dat?! Via o.a. onze Instagram-pagina houden we jou op de hoogte en laten we het je weten zodra jij mee kunt doen aan een beach clean-up.

Meedoen aan een Beach clean-up in juli

Onze vrienden Steef en Daan lopen in juli (en op 1 augustus) in totaal 28 clean-ups. Ben jij erbij? Uiteraard is dit helemaal gratis! Inschrijven kan via deze website.

Meedoen aan een Beach clean-up in augustus

Zoals elk jaar vindt ook dit jaar weer de Boskalis Beach Clean-up Tour plaats, wat georganiseerd wordt door Stichting de Noordzee. Tussen 01 augustus en 15 augustus vinden er in totaal 30 etappes plaats (route Noord en route Zuid) waar jij aan kunt deelnemen. Meer informatie, ook over de surf-etappe op 11 augustus, vind je via de website van de Beach Clean Up Tour.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *