Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.8 /5

Wil jij wel eens meedoen met een beach clean-up? Dit is je kans!

SW Sustainable Alle landen

Wil jij wel eens meedoen met een beach clean-up? Dit is je kans!


Een beach clean-up, wat is dat precies? Hoe gaat het in z’n werk en is dat wat voor mij? Meedoen aan een beach clean-up is makkelijker dan je denkt en graag vertellen we je er wat meer over. Naast dat wij het ons doel is om jou te helpen bij het boeken van het surfkamp wat écht bij jou past, vinden we het ook belangrijk dat we de hele surf-community (en daarbuiten) kunnen enthousiasmeren om ook wat terug te doen voor Moeder Natuur, zij schenkt ons immers dagelijks met de mooiste golven.

Wil jij aankomend weekend (29 of 30 mei) meedoen met een beach clean-up? Het wordt mooi weer!

Een beach clean-up, hoe werkt dat?

In onze Ultimate Sustainability Guide kun je al tal van tips lezen over hoe jij iets terug kunt doen voor onze Aarde. Een van onze favoriete onderdelen hiervan is de beach clean-up. Laten we hier eens op inzoomen, want hoe werkt dat nou precies een beach clean-up?

Een beach clean-up is eigenlijk precies wat het woord zegt: je gaat het strand schoonmaken. Er zijn tal van initiatieven waar jij je bij aan kunt sluiten (hier verderop meer over) en (gelukkig!) zijn er ook steeds meer mensen die standaard een rondje over het strand lopen om rotzooi van anderen (erg he?!) op te ruimen.

Bij sommige (georganiseerde) beach clean-ups worden grijpers en vuilniszakken uitgedeeld, bij anderen voorzie je hier zelf in. Wij hebben dit zelf ook op een gegeven moment aangeschaft en zijn zelfs zo enthousiast dat we regelmatig onze grijpers meenemen tijdens een wandeling in het park, want ook daar kun je altijd wel een aantal snoeppapiertjes, flesjes of ander rotzooi oprapen en in een prullenbak gooien. Want samen kunnen wij het verschil maken.

Meedoen aan een beach clean-up

Voor dit jaar hebben wij enkele mooie plannen om erg actief te zijn omtrent beach clean-ups, zowel in Nederland als in het buitenland. Wij hebben al tal van partners die tijdens de surfvakantie een uurtje of 2 het strand gaan opruimen met alle gasten – hoe gaaf is dat?! Via o.a. onze Instagram-pagina houden we jou op de hoogte en laten we het je weten zodra jij mee kunt doen aan een beach clean-up.

Meedoen aan een Beach clean-up aankomend weekend

Onze vrienden Steef en Daan lopen in de maand mei 6 etappes, als opwarmer voor de zomer. Tijdens aankomende zomer zullen zij voor een aantal dagen achter elkaar de stranden van Nederland schoon gaan maken en jij kunt daarbij zijn. Echter kun je aankomend weekend (zie flyers) al mee doen en helpen bij hun geweldige Beach Clean-Up Tour. Uiteraard is dit helemaal gratis! Inschrijven kan via deze website.

Beach Clean-up 29 mei

Schrijf je in!

Beach Clean-up 30 mei

Schrijf je in!

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *