Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Last-minute surfvakanties

SW Travel Tips Alle landen

Last-minute surfvakanties


Last-minute vakantie: surfen

Wij hebben een lijstje gemaakt van de surfvakanties die je last-minute nog kunt boeken. Dat hier nog plek is, betekent absoluut niet dat je in een half-lege accommodatie komt, in tegendeel zelfs! Al deze accommodaties zijn stuk voor stuk voorzien van hele leuke gasten, waar we per bestemming aangeven wat je ongeveer kunt verwachten. Wacht dus niet langer en boek jouw last-minute surfvakantie nu, in Portugal, Spanje of Frankrijk!

Last minute surfen in Frankrijk

Surfkamp Vieux Boucau (nederlandstalig)

Dit surfkamp in Vieux Boucau is ideaal voor Nederlandse gezelligheid, een feestje op z’n tijd, veel surfen en lekker chillen. Surfen in Vieux Boucau was nog nooit zo leuk! Je verblijft in een bungalowtent, maar je kunt ook kiezen voor de deluxe optie, met tenten voor max. 6 personen. Maaltijden, leuke activiteiten en feestjes zijn inclusief. De groep is medium-groot, wat een persoonlijke benadering mogelijk maakt. De staff zorgt er echt voor dat iedereen het naar z’n zin heeft en lekker met de groep meedoet. De meeste gasten zijn tussen de 20 en de 28, met uiteraard een paar uitschieters naar boven en naar beneden (minium leeftijd is 18).

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Juni – September, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Brunotti Surf Camp

Brunotti Beach Camp

Surfkamp Moliets

Dit internationale surfkamp is de ideale plek om te komen surfen in Frankrijk. De week staat vol van leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld een concert. Je verblijft in luxe tipi-tenten (je kunt ook kiezen voor de deluxe-upgrade) op de camping in Moliets. Vanuit Nederland, België en Duitsland gaan er bussen naar Moliets, waar je ook kunt worden opgehaald vanaf het vliegveld in Bordeaux. Naast het surfen zijn ook de maaltijden in dit surfkamp erg goed, met de wine & cheese night @ the Beach als een van de hoogtepunten voor velen.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Star Surf Camps (18+)

Meer informatie: Dreamsea Surf Camp (16+)

Last minute surfen in Portugal

Surfen in Caparica, Portugal

Dit gave surf house is gelegen onder Lissabon. Caparica is een van de beste surf spots van Portugal, mede dankzij de verschillende surfstranden die er aanwezig zijn. De eigenaar van het surf house heeft tevens 4 surf scholen, waardoor hij op veel verschillende stranden komt en de omgeving erg goed kent. In het surf house zul je gasten treffen uit verschillende landen. De meeste mensen die er komen zijn tussen de 21 en de 30. Bij jouw verblijf is het ontbijt inbegrepen, evenals de legendarische barbecue  en nog 4 typisch Portugese maaltijden. Naast het gezellige Gota d’Agua Surf House kun je ook kiezen voor het huis wat ernaast ligt, wat ideaal geschikt is voor een surfvakantie voor stellen – er zijn namelijk 5 double rooms.

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Februari – November, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Gota d Agua Surf House

Meer informatie: Gota d Agua Surf House (ideaal voor koppels)

De groep die in Caparica verblijft heeft het goed naar de zin

Last minute surfen in Spanje

Surfen in Oyambre

In Noord-Spanje, in het prachtige Oyambre is dit surfkamp gelegen, met prachtige en stijlvolle tipi-tenten. Je verblijft hier in een erg internationale groep (meeste personen zijn tussen de 18 en de 25), waarbij maaltijden en leuke activiteiten inclusief zijn. Vanaf het surfkamp (gelegen op een heuvel) kijk je uit over de prachtige baai van Oyambre, waar je ook kunt gaan surfen op een van de nabijgelegen stranden. Er is een busje aanwezig voor de transfers (minium leeftijd is 18).

Surf niveau: beginners, intermediate & expert

Beschikbaarheid: open Mei – September, momenteel nog beschikbaar

Meer informatie: Star Surf Camp

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *