Surfvakanties voor Families

Surfvakanties zijn niet alleen geschikt voor individuele reizigers of vriendengroepen. Ze zijn ook een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een avontuurlijke vakantie met een combinatie van sport en ontspanning. Een surfvakantie biedt niet alleen de mogelijkheid om te leren surfen, maar ook om deel te nemen aan andere activiteiten, zoals yoga, fietsen en wandelen.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
31 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Alle Surfvakanties

Wat is een surfvakantie?

Surfen is een van de meest populaire watersporten ter wereld. Het is een spannende, uitdagende en leuke manier om van de oceaan te genieten. Een surfvakantie is een reis waarbij surfen centraal staat. Het kan gaan om het leren surfen, verbeteren van vaardigheden of gewoonweg genieten van de golven en de natuur.

Waarom is een surfvakantie geschikt voor families?

Een surfvakantie is een perfecte manier om quality time door te brengen met het gezin. Het is een leuke en actieve manier om samen tijd door te brengen en mooie herinneringen te creëren. Bovendien is het een geweldige manier om kinderen te leren over de oceaan en het milieu. Surflessen worden vaak gegeven in kleine groepen, waardoor er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Waarom is een surfvakantie de beste manier om te leren surfen?

Een surfvakantie is de beste manier om te leren surfen omdat je de hele dag omringd bent door surfers en de oceaan. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die je alle nodige kennis en vaardigheden kunnen bijbrengen. Bovendien is er tijdens een surfvakantie voldoende tijd om te oefenen en te experimenteren met verschillende soorten golven. Het is de ideale omgeving om snel vooruitgang te boeken in het surfen.

Waarom is een surfvakantie een geweldige manier om nieuwe gelijkgestemde mensen te ontmoeten?

Een surfvakantie is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie delen. Tijdens een surfvakantie ontmoet je surfers van over de hele wereld die allemaal samenkomen om van de oceaan te genieten. Het is een kans om te socializen, te netwerken en nieuwe vrienden te maken.

Een surfvakantie is all-inclusive, inclusief accommodatie, surflessen, maaltijden en activiteiten zoals yoga

Een surfvakantie is een all-inclusive vakantie waarbij alles voor je geregeld is. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelen van surflessen, accommodatie en maaltijden. Bovendien zijn er vaak extra activiteiten zoals yogalessen, excursies en strandfeesten die je vakantie nog leuker maken.

Er zijn surfvakanties voor alle niveaus

Of je nu een beginner bent of een gevorderde surfer, er zijn surfvakanties voor alle niveaus. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die je helpen om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Er zijn ook verschillende soorten golven beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van de oceaan op zijn eigen niveau.

Een surfvakantie is de perfecte manier om tijd door te brengen met je familie, nieuwe vrienden te maken, te leren surfen en te gen

Zij gingen jou voor

Hans' afbeelding

Isabel

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Dankzij de hulp van SurfaWhile de beste reis gemaakt die ik mij kon wensen. Het was mijn eerste solo trip en door onnodige angst voor het onbekende had ik deze trip bijna aan mij voorbij laten gaan. Dankzij de snelle reacties en hulp bij het uitkiezen van het (voor mij) juiste kamp kwam ik terecht bij dreamsea surfcamp in Moliets, dit is een perfecte match gebleken. Ik heb zo ontzettend genoten en ik kan nu al niet wachten om terug te keren, ik ben een familie en talloze waardevolle herinneringen rijker. Nogmaals mijn dank, ik had dit voor geen goud willen missen.. 💛"

Hans' afbeelding

Ian

Surf Cascais

"Een geweldige surfvakantie gehad in Cascais! Fantastische lesgevers in een prachtig verzorgde surfvilla. Aanrader! Opgelet: je kan wel terugkomen met een surfverslaving :-) "

Hans' afbeelding

Bente

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Geweldige surftrip met leuke instructeurs, gekke feestjes en de vrijheid om ook te doen wat je wilt! 10/10 zou het aanbevelen!"