Surfkampen

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomer? Een surfkamp is wellicht dé vakantie voor jou! Een surfkamp is een all-in surfvakantie die meestal plaatsvindt op een camping dicht bij een surfspot. Het is een geweldige manier om te leren surfen of om je surfvaardigheden te verbeteren terwijl je nieuwe vrienden maakt en geniet van de zomerse sfeer.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
16 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Surfkampen

Op een surfkamp is alles geregeld

In een surfkamp is alles voor je geregeld. Je hoeft niet na te denken over waar je gaat slapen, wat je gaat eten of waar je surflessen kunt volgen. Alles is inbegrepen in de prijs. Dit maakt het gemakkelijk om je te concentreren op het leren surfen en plezier hebben met nieuwe vrienden.

Professionele surflessen

De surflessen in een surfkamp worden gegeven door professionele instructeurs die ervaring hebben met het lesgeven aan beginners. Ze leren je de juiste technieken en geven je de nodige feedback om snel vooruitgang te boeken.

Surfspots op loopafstand

De meeste surfkampen liggen op loopafstand van een surfspot, wat betekent dat je niet ver hoeft te reizen om te gaan surfen. Dit geeft je meer tijd op het water en minder tijd in de auto.

Sociale sfeer

In een surfkamp ontmoet je mensen van over de hele wereld die dezelfde passie delen. Je kunt nieuwe vrienden maken en ervaringen delen tijdens de maaltijden of activiteiten buiten het surfen om. Het is een geweldige manier om je netwerk uit te breiden en nieuwe mensen te ontmoeten.

Combineer surfen met andere activiteiten

In een surfkamp heb je vaak de mogelijkheid om surfen te combineren met andere activiteiten zoals yoga, mountainbiken of wandelen. Dit maakt het een veelzijdige vakantie-ervaring waar je verschillende sporten en activiteiten kunt uitproberen.

Kortom, een surfkamp is de beste manier om te leren surfen terwijl je nieuwe vrienden ontmoet en geniet van de zomerse sfeer. Alles is voor je geregeld en je kunt je concentreren op het leren van de juiste technieken en het hebben van plezier op het water. Het is een geweldige vakantie-ervaring die je niet wilt missen.