Over SurfaWhile

Welkom op SurfaWhile, hét boekingsplatform voor kwalitatieve surfvakanties. SurfaWhile is opgericht in 2015 met als doel om een platform te creëren waarop verschillende surfvakanties gemakkelijk met elkaar vergeleken en geboekt kunnen worden. Jaarlijks struinen wij de Europese kust af naar de beste en mooiste surfspots, om ervoor te zorgen dat jij zeker weet dat jij een surfvakantie boekt waar jij zult genieten van een geweldige surfvakantie.

Alle surfvakanties die op onze website te vinden zijn, bieden in onze ogen nét even wat extra’s. Soms gaat het om de kwaliteit van de accommodatie, de andere keer om de kwaliteit van de surflessen, en de andere keer vanwege de waanzinnige sfeer.

Missie

SurfaWhile maakt het jou zo makkelijk mogelijk om de surfvakantie te boeken die écht bij jou past. Wij geven objectief advies over welke surfvakantie het beste bij jou past. Dit doen wij zo eerlijk, objectief en transparant mogelijk.

De Formule van SurfaWhile

1. Onze experts struinen de kust af om de beste surf-accommodaties voor jou te selecteren
2. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou van objectief advies voorzien welke surfvakantie bij jou past
3. Je betaalt geen boekingskosten, maar ontvangt veel gratis extra’s
4. We staan voor, tijdens en na jouw reis klaar om jouw reis zorgeloos te laten verlopen

Op zoek naar gratis & persoonlijk advies?

Geef jouw wensen door, en ons team van surf- & reis-experts zal een aantal geschikte reizen selecteren. Het is geheel gratis en vrijblijvend en wij doen ons best om binnenn 24 uur antwoord te geven.

Foto Mees
Surf Travel Specialist Mees in Uluwatu, Bali
Foto Hans
SurfaWhile Oprichter Hans in Peniche, Portugal

Contactgegevens

Telefoon:

085-0607810

WhatsApp:

+316-40488347

E-mailadres:

info@surfawhile.com

KvK:

92306365

BTW / VAT:

NL001314301B29

IBAN:

NL392113426633