Over SurfaWhile

Welkom op SurfaWhile, hét boekingsplatform voor kwalitatieve surfvakanties. SurfaWhile is opgericht in 2015 met als doel om een platform te creëren waarop verschillende surfvakanties gemakkelijk met elkaar vergeleken en geboekt kunnen worden. Jaarlijks struinen wij de Europese kust af naar de beste en mooiste surfspots, om ervoor te zorgen dat jij zeker weet dat jij een surfvakantie boekt waar jij zult genieten van een geweldige surfvakantie.

Alle surfvakanties die op onze website te vinden zijn, bieden in onze ogen nét even wat extra’s. Soms gaat het om de kwaliteit van de accommodatie, de andere keer om de kwaliteit van de surflessen, en de andere keer vanwege de waanzinnige sfeer.

Missie

SurfaWhile maakt het jou zo makkelijk mogelijk om de surfvakantie te boeken die écht bij jou past. Wij geven objectief advies over welke surfvakantie het beste bij jou past. Dit doen wij zo eerlijk, objectief en transparant mogelijk.

Waarom boek je via SurfaWhile?

SurfaWhile is ingericht om jou te begeleiden in het zoeken, vinden en boeken van de surfvakantie die bij jou past. Wij werken dagelijks hard om ons platform iedere dag een beetje beter te maken, met als doel om jou een zo soepel mogelijke ervaring te kunnen bieden. Ons doel is hierbij om accommodaties een podium te biedem.

Ontvang ons E-book t.w.v. € 19,95 gratis in jouw mailbox.

Iedere boeking die via SurfaWhile wordt geplaatst, ontvangt het SurfaWhile E-book t.w.v. € 19,95 gratis in de mailbox. Zo zorgen wij ervoor dat jij nóg beter voorbereid aan jouw surfvakantie zult beginnen.

Contactgegevens

SurfaWhile is onderdeel van Coconut Travel Collective B.V.

E-mailadres:

info@surfawhile.com

KvK:

73381292

BTW / VAT:

NL859499893B01

IBAN:

NL46BUNQ2040988750