Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 133 reviews

Over SurfaWhile

Welkom bij SurfaWhile

Wij zijn SurfaWhile, dé Nederlandstalige experts op het gebied van surfvakanties sinds 2015. De laatste jaren zijn surfkampen echt populair geworden en wij houden ons dan ook bezig met alles op het gebied van de ervaring die de gasten hebben op een bepaalde surfvakantie. Want wij vinden het belangrijk dat jij de surfvakantie boekt die het beste bij jou/jullie past.

Toen wij net bezig waren kwamen we een meisje van 27 tegen in een surfkamp waar eigenlijk alle gasten tussen de 16 en de 19 was. Ze was zelfs een stuk ouder dan bijna iedereen van de staff. ”Dit moet anders” dachten wij. Er was en is zoveel aanbod qua surfvakanties dat de consument vaak door de bomen het bos niet meer ziet en daarom is het altijd onze missie geweest om de informatie over de verschillende surfvakanties zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk te tonen op onze website.

Waarom SurfaWhile

Op onze website proberen wij jou te vertellen waarom je je surfvakantie of surf- en taalreis het beste via SurfaWhile kunt boeken.

De voordelen van SurfaWhile

Graag vertellen we jou waarom je het beste via SurfaWhile kunt boeken. De voornaamste voordelen (er zijn nóg meer voordelen) zijn:

 • Al sinds 2015 zijn wij dé surfvakantie-expert van de Benelux.
 • Al duizenden Nederlanders en Belgen (naast andere nationaliteiten) boekten een surfvakantie via SurfaWhile, waar wij een gemiddelde reviewscore van 9.4 voor kregen.
 • Bij SurfaWhile betaal je de laagste prijs, dus zonder boekings- of reserveringskosten. Ons lidmaatschap bij de GGTO garandeert jouw betaling.
 • Wij hebben het breedste aanbod, met surfvakanties voor absolute beginners tot aan intermediate surfers en gevorderden. Tevens begroeten wij zowel solo-reizigers, koppels, jongeren, volwassenen en families.
 • Met onze kennis, ervaring en aanbod van zorgvuldig samengestelde surfvakanties boek jij de surftrip die écht bij je past.
 • Jij boekt veilig, vertrouwd en met gemak via de Nederlandse wetgeving, wel zo fijn dus.

De voordelen van SurfaWhile uitgelegd

Hieronder gaan wij in op alles wat SurfaWhile zo bijzonder maakt.

Al sinds 2015 dé expert op het gebied van surfvakanties

Al vanaf 2015 zijn wij bezig met surfvakanties. Hierdoor hebben wij een team op kunnen bouwen dat bestaat uit louter surfvakantie-experts. Het is onze passie om de opgedane kennis over het surfen, de bestemmingen en al onze partners met jou te delen en jou op deze manier te helpen bij het boeken van jouw surfvakantie.

De reviews, met een gemiddelde van 9.4 uit 10, geven het vertrouwen dat ons team van surfvakantie-experts goed bezig is. Wij kijken er ook dit jaar weer naar uit om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een surfvakantie, zowel binnen Nederland en België als in het buitenland en zowel op Europese bestemmingen als daarbuiten.

Niet voor niets worden wij beoordeeld met een 9.4+

Vanuit de duizenden surfreizen die wij reeds hebben verkocht zijn een ruim aantal reviews ontstaan. Met trots kunnen we zeggen dat wij op Google een rating hebben van 9.4 (4.7/5) op basis van 125+ reviews. Op Facebook is dit zelfs een 9.8 op basis van 40+ reviews. Deze cijfers spreken voor zich en je bent van harte uitgenodigd om onze service zelf te ervaren.

Bij ons betaal je de laagste prijs en – uiteraard – zonder boekings- of reserveringskosten

De surfvakanties die je bij ons boekt bevatten geen boekings- of reserveringskosten. Je betaalt de laagste prijs en er zijn geen verborgen kosten. Zoals aangegeven zijn wij verplicht om eenmalig € 7,50 per persoon in rekening te brengen ten behoeve van het GGTO Garantiefonds, wat jouw dus verzekerd van een veilige boeking zonder financieel risico.

Het breedste aanbod – voor ieder wat wils, zonder dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij hebben surfvakanties, zowel (voornamelijk) binnen- als buiten Europa en we richten ons voor een groot deel op beginnende surfers (ervaring is absoluut niet vereist). Ook surfers met al enige ervaring en zelfs ervaren surfers kunnen bij ons goed terecht.

Veel van onze reizigers komen alleen of met z’n tweetjes, waar wij ons richten op jongeren, koppels, volwassenen en families. Wij hebben echt voor iedereen wel een passende vakantie binnen ons aanbod.

Boek jouw surfvakantie veilig via een Nederlandse reisorganisatie

Wij zijn een reisbureau, gespecialiseerd in surfvakanties. Via ons boek je via de Nederlandse wetgeving waardoor jij – en dit geldt zowel voor Nederlanders als voor Belgen – een stuk beter beschermd bent. Het is tevens een stuk beter om na te gaan wat jouw rechten zijn (t.o.v. wanneer je bijvoorbeeld boekt bij een partij uit Frankrijk, Spanje, Portugal of zelfs nog verder weg). Verder voldoen wij aan alle plichten die door de Europesche Unie zijn opgesteld voor reisorganisaties die pakketreizen aanbieden (de pakketreiswetgeving).

Onze klantenservice staat jou graag te woord in het Nederlands (ook spreken wij Engels, Duits en Spaans) waar wij uiteraard bereikbaar zijn voor, tijdens en na jouw surftrip.

Boek veilig, vertrouwd en gemakkelijk via SurfaWhile

Coconut Travel Collective zorgt er te allen tijde voor dat het helemaal up to date is aangaande de plichten die touroperators uit Nederland en de EU hebben. Boeken via een van de handelsnamen die onder Coconut Travel Collective vallen is dus erg veilig en betrouwbaar.

Wij zijn aangesloten bij het GGTO Garantiefonds. Zij presenteren zich als: de letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. (Lidmaatschapnummer: 1395)

Tevens zijn wij aangesloten bij het VvKR. Zij zeggen: Ben je op zoek naar een betrouwbare reisorganisatie voor jouw vakantie? VvKR is een vereniging waar zich nu 419 reisspecialisten verenigd hebben en waarbij alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling. Dit wil zeggen dat je verzekerd bent wanneer de touroperator waar je jouw vakantie geboekt hebt failliet gaat, je krijgt dan de vooruitbetaalde reisgelden terug. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken. Tevens hebben al onze reisspecialisten die pakketreizen aanbieden ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren. 

Wij zorgen er ook voor dat jij gemakkelijk kunt betalen, bijv. via iDeal of SOFORT. En vanwege ons lidmaatschap bij het garantiefonds loop jij geen financieel risico.

Wij helpen jou bij het boeken van de surftrip die écht bij je past

SurfaWhile is ontstaan met de missie om jou de surfvakantie te laten boeken die écht bij je past. Of je nu alleen op reis gaat, als familie, als koppel of als groep vrienden, wij hebben de surftrip die bij je past. Er zijn vakanties met veel feestjes of met een focus op yoga en luxe. Uiteraard hebben wij opties op rij-afstand (vanaf NL/BE) – waar we ook een bus aanbieden tijdens de zomer – of kun je een bestemming kiezen die verder weg is gelegen. Wij zijn erg tevreden over ons aanbod wat erg compleet is terwijl het compact genoeg is zodat jij goed kunt kiezen wat echt bij jou past.

Al onze partners kennen wij persoonlijk, evenals de locaties. Hierdoor kunnen we jou – indien je dat graag zou willen – het beste advies geven, voordat jij jouw vakantie boekt. Wij zijn pas tevreden als jij de surfreis hebt geboekt die het beste bij jou/jullie past. En omdat wij bij iedereen ter plekke zijn geweest, weten wij ook zeker dat alle surfvakanties en surf- en taalreizen aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoen. Wel zo fijn voor jou dus.

Wij zetten ons in voor een duurzame(re) wereld

Niet voor niets boeken elk jaar een groot deel van onze klanten de busreis naar Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Deze manier van reizen is een stuk beter voor het milieu t.o.v. verschillende andere manieren van transport.

SurfaWhile in de media

Bedrijfsinformatie SurfaWhile

 • SurfaWhile (valt onder Coconut Travel Collective B.V.) is opgericht in 2015
 • Postadres: Churchill-laan 226-hs, 1078 EW, Amsterdam
 • Telefoon: +31 85 0041 769
 • Kamer van Koophandel: 73381292 | BTW-nummer: NL859499893B01
 • Bankgegevens: NL46BUNQ2040988750
 • Lidmaatschap GGTO: 1395 | Lidmaatschap VvKR: 18038