Surfvakanties voor Volwassenen (20 - 25 jaar oud)

Ben jij op zoek naar een fantastich avontuur? Hieronder tref jij zorgvuldig geselecteerde surfvakanties die perfect zijn voor volwassenen van 20 tot 25 jaar die op zoek zijn naar een avontuurlijke en gezellige vakantie. De geslecteerde accommodaties zijn uitstekende keuzes om te (leren) surfen, en worden over het algemeen goed bezocht door personen tussen de 20 en 25 jaar oud.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
27 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Surfvakanties voor Volwassenen (20 - 25 jaar)

Wat is een surfvakantie?

Zin om je dagen te vullen met surfen en ontspannen op het strand? Een surfvakantie biedt je de kans om te leren surfen of je bestaande vaardigheden aan te scherpen met de hulp van ervaren instructeurs. Het is de ideale mix van actie, ontspanning en sociale activiteiten, perfect om te ontsnappen aan je dagelijkse sleur.

Waarom is een surfvakantie de beste manier om te leren surfen?

Surfvakanties bieden professionele begeleiding om je snel de essentie van het surfen bij te brengen. Je hebt veel meer tijd om te surfen dan tijdens een gewoon strandbezoek, met dagelijkse lessen en de vrijheid om ook buiten deze uren te oefenen. Dit helpt je snel vooruitgang te boeken en bouwt vertrouwen op in je surfskills.

Waarom is een surfvakantie een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten?

Je brengt tijd door met gelijkgestemden, zowel tijdens de lessen als in je verblijf, wat natuurlijke kansen biedt voor vriendschappen. Deze gemeenschappelijke interesse in surfen maakt het eenvoudig om connecties te leggen, vaak met vriendschappen die verder gaan dan het surfcamp.

Een surfvakantie is all-in

Onze surfvakanties zijn meestal all-inclusive, waardoor vrijwel alle kosten zijn gedekt — van lessen tot accommodatie en maaltijden tot aan geplande activiteiten. Dit maakt het plannen van je vakantie eenvoudig en stelt je in staat volop te genieten van je surfavontuur zonder dagelijkse beslommeringen.

Er zijn surfvakanties voor alle soorten reizigers

Of je nu alleen reist, met vrienden of als onderdeel van een groep, er zijn surfvakanties die passen bij elke reiziger. Er zijn mogelijkheden voor elk surfvaardigheidsniveau, van totale beginners tot gevorderden.

Er zijn surfvakanties voor alle surfniveaus

Van totale nieuwkomers tot ervaren surfers, iedereen kan een passende surfvakantie vinden. Lessen worden aangeboden in kleine groepen om persoonlijke aandacht te garanderen, en er zijn mogelijkheden voor zowel surflessen als het huren van uitrusting om zelfstandig te surfen.